Hemma igen!

Det vart en tur till stan, jag va på Elgiganten och OnOff och kika på olika kameror. Det vart en på OnOff, en Sony! Jag hoppas verkligen att det blir bra!!
Köpte även ett par stövlar på Skopunkten tyckte att dom vart himla bra det med. På Lindex shoppade jag en t-shirt på rea + en ögonskugga och kajal.
De vart en lyckad kväll på stan endå! Det blir nog inget mer bloggande ikväll så jag får säga Godnatt!


Det blir staden.

Ja det blir stan för min del i eftermiddag. Ska skynda mig iväg när jag slutat jobba.
Har ju stallet idag åxå, så jag kommer nog inte bli allt för sen.
Hade tänkt att kika in på Skopunkten, Rusta och Coop Forum. Blir nog en sväng in på Elgiganten och Onoff! Vill ha en digitalkamera nu!  
Appropå Elgiganten.. Har kanske inte berättat om Eriks julklapp som jag vart så nöjd över! Han fick ett hemma bio system! En DVD och 5 högtalar + en bas! De vart så j*vla bra ljud! Kanske måste leta efter en bra film också! Haha!

På jobbet!

Ja, sitter på jobbet nu.. Var extremt trött imorse också!
Jag funderar på vad jag ska göra ikväll, för att jag måste hålla mig uppe ikväll annars kommer jag somna före 24 imorgon, och vem vill de?! Inte jag! Ja jag e lite knäpp snart 20 år och inte orkar vara uppe till 12, men sån är jag! :D
Men iaf så igår kväll (medans jag har jätte ont i magen) så funderade jag på om jag skulle åka lastbil med Erik. Segt, men rätt så bra om man vill hålla sig uppe!
Tankarna far även mot att jag ska ta och blåsa in till stan direkt efter jobbet, (slutar 16.30) och gå på Lillänge och kanske IXO House om det är öppet. På Lillänge skulle jag ha kikat på ett par skor, eller stövlar! Och sedan på Lindex om det finns någe fint till imorgon, och sist men inte minst! Man måste ju ha nåra Smällkarameller tills imorrn.. ;)
Skriver troligt vis mer senare, när det är  lite å göra på jobbet!
Ja just de! Måste säga att det  är 46 dagar kvar tills jag fyller 20!

144 dagar kvar..

.. tills jag och min älskade Erik ska åka till Turkiet och Marmaris. Ska bo på 5 stjärnigt hotell med all inclusive i 1 vecka!
Längtar som tusan!
Det vart många inlägg på kort stund, men man måste ju testa lite grann när man är nybörjare :D

Slängde in en bild på pepparkaks huset som jag gjort. Vart jäkligt nöjd med röken i skorstenen !!

Ja, så här ser Flicka ut!

Ingen bra bild, men så här ser hon ut! När vi skaffat oss en digitalkamera så ska jag ta hjälp av Erik och få bättre bilder utomhus. För det blir usla bilder med mobilen i stallet.


Om ni undrar..

..så ser jag ut så här till vardags. :D
Ne nu ska jag vara duktig och lägga in lite bilder på datorn från mobilen så jag kan visa er några bilder på Flicka!!



Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag äntligen skaffat mig en riktig blogg! tyckte den förra kändes lite B så att säga! hoppas att denna blir lite bättre!
Tyckte dock att det fanns lite designer att välja bland.
Min förra heter www.nogg.se/linapeterson. ni kan ju kika dit och läsa det jag skrivit innan, men det är nog här jag kommer att vara fram över.

RSS 2.0