Min gårdag!

Ja idag har det ju inte hänt så mkt så jag skriver om gårdagen istället.
Jobbade till 16.25 som vanligt. Men det va jäkligt nära att jag gick hem kring 2 tiden. jag fick väldigt ont i magen en stund. Huvuvärk hade jag åxå.. Men magvärken avtog, men huvudvärken blev desto sämre. Jag övervägde att stanna på jobbet endå.
när jag slutat så for vi direkt och mockade sedan plocka vi ihop en massa skoterkläder och ställde det innan för dörren hos svärmor.. tihih.
Sedan blåste vi iväg till travet. Skulle främst se Malin i lopp 2 med lasse  i monté debut. Men även Olle hade en debut i lopp 3 So Lovely.
Så till Lopp 3 Lass keeper s lopp.  Det började inte så bra, med 5 omstarter och 2 strukna. Sedan sa Gunnar att Malin haft magsjuka i 2 dagar och inte fått i sig någon mat på dagar. Och det syntes i ansiktet på henne...
När loppet väl gick iväg så kom han iväg rätt så bra. Hamnade dödens men övertog ledningen efter första kurvan. Varvet kvar så kom det en och tryckte på och tog ledningen. Men Malin tog över den in i sista kurvan och vann fin fint! 
Efter loppet såg vi att såg väldigt trött ut och när hon red förbi oss ( vi stog vid  mål) så sa hon att hon höll på att svimma. Det såg ut som hon höll på att ramla av hästen framför publiken. Men hon klarade av seger intervjun.
Kort efter att Malin hade ridit av banan ringer Sofie (?) som hjälpte Malin för dagen och sa att hon hade ramlat ihop och ambulansen var påväg. Vi sprang över på andra sidan och då var ambulansen redan där och hon lastades in i ambulansen. Sofie följde med Malin till sjukhuset. Gunnar tog grejerna och jag sprang och hämtade Lasse som va på dopingen. Jag duschade av honom och satte honom på kylning. Sedan va jag och Erik tvungen att fara hem, han skulle ju upp 3 på morgonen. Annars hade jag vart kvar längre.
Men Malin ringde Gunnar ganska kort därefter och sa hur han skulle göra med hästarna.
Men fick höra att Malins ben inte kunde hålla upp henne när hon skulle väga in efter loppet. så dom fick hålla i henne. Hon vann ju så de va ju klart att hon skulle ju klara av vägningen. Och sen hade hon sagt att hon skulel fixa stallet först åxå men. Näe hon fick åka med in till sjukhuset. Hon fick nog dropp och grejer.

Ja så Olle då.. So Lovely som väl iväg hyffsat, men galopperade 2 ggr. så hon vart ju sist..
Men det var ju hennes första start så det såg väl ut som o rutin.


Lite bilder

Pappa sitter och skickar över några bilder på msn från bla igår.





Dessa bilder ovan är från igår.



Lovisa och Emma!


Lovisa!


Dante i protest mot pappa


090427

Godmorgon!
Hoppas ni är lika pigga och glada som jag är!
Haha inte riktigt kanske men nästan iaf. Vem är pigg på Måndag morgon?  Men humöret är rätt så bra, Johanna börjar ju idag! weeei!
I helgen har det vart så underbart väder så jag har inte suttit inne häcka vid datorn.. He går int!
I lördags va det riktigt sommar väder! När jag klev upp på morgonen så i solen va de 26 grader.  Men så fort morgonsolen försvann runt hörnet sjunk den till 16-17 grader.
Erik for och hämtade en skrot bil som vi skulle ta växellådan av och sätta på den på våran 245.. Medans Erik for och lasta upp bilen åt John (skulle fara med ett lass till Sundsvall på Söndag) så skulle jag börja skruva lös några skruvar från bilen som erik hade vicka upp på sidan ;) Men de gick inte så bra och jag hitta inte det jag skulle akriva med, så jag givk och hämta en stol och satte mig att sola tills han kom :) gick i endast linne hela dagen! (jag hade byxor också) De va såååå härligt! På kvällen såg jag att jag hade fått en fin bränna! Lite röd men inte så farligt som jag brukar få. Utan bara lite röd och varm. Har blivit lite brun nu när det röda har lagt sig :)
Igår, Söndag, va det lite sämre väder. De va varmt, men lite kallare än igår och blåste en del.
Jag fick låna Johns bil hem till mamma och pappa. jag kom dit innan mamma hade klivit upp :) Systers barn kom också på besök. Vi sparka lite boll målade med vattenfärger. Sedan gick vi till stallet och körde dante en sväng. åååh underbara Dante! Han är så fiin!  
Kom hem igen till Stugun vid 2 halv 3 tror jag. Efter det gjorde jag inte så mkt.
Åt middag hos Svärmor. Jag fick en matdosa också. Hon är så snäll :)

De va min helg! Nu vill jag höra hur eran helg var!


Svenne banan

Just nu spelas svenne banan på hyffsad nivå för att vara på jobbet.
Värdelös låt egentligen, men den sätter sig på skallen!!
Hehe. Nu väntar vi på tingeling!  ;) haha Är det Fredag så ska de höras! hehe

Ikväll skulle det tydligen va After Work på "Lappi" ( La Prima) i 7 tiden, så det lutar väl att man ska dit.
Men jag m  åste köra idag åxå. Tänkte ju köra igår. Men de vart inte. jag tog in tindra först och borsta av henne. När jag gick ut och hämtade Flicka så sprnag i alla värdlens fart runt i en stor cirkel. Hon såg faktiskt ut att ha lite kul ;)
Hon va väldigt uppspelt så jag kände att de skulle vli en lagomt rolig körtur. Så jag gick upp dit Anders har sitt skrot och titta lite. Det fick räcka med det. Hon flåsa bra nog när jag tog ut henne ur hagen. Hon lugnade sig fort iaf.


Hm, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva längre.. Det händer väl inte så mkt på jobbet.


Bra början på dagen..

...NOT! USch, jag tycker inte  om att börja dagen med jobbiga människor.
När klockan ringde och jag låg och drog mig så hörde jag en traktor, lite dovt så där som i vintras när dom skotta snö.. Men jag kunde inte förstå vad dom gjorde denna morgon. Men när jag klev upp så hörde jag ingen traktor, jag va ut och hämtade tidningen, hörde ingen traktor då heller.
Så jag trodde att jag drömde nog bara...
Men sen när jag gick på jobbet så va de en traktor ute minsann, den va inte inne på området, men utanför och sopa grus.. Så då när jag va uppe så tog han nog en kopp kaffe ;) hehe!
Nu vart de mkt skitprat om en traktor..

Jag har en tid sökt efter "hästbloggar" men de har inte vart så lätt. Men nu har jag börjat hitta litte ;) Har man hitta en, så kommer det flera :)



Ont i arslet!

Jaa så in i helvete! Man jag va sååå duktig igår!
Erik har ju som sagt kört sönder växellådan till 245an. Jag skulle igår få låna Johns bil till stallet, men han va int ehmma när jag tänkte fara. och jag funderade på hur jag skulle få ihop dagen. Jag skulle ju hinna motionera också innan klockan vart allt för mycket.. Så gissa!! jag cyklade till stallet! Mitt arsle höll på att smälla av innan jag ens va i kompaniet, men skam den som ger sig ;) bitvis gick det inte fort. Men jag sa till mig själv att jag skulle klara om alla backar. Det gick onte fort bitvis. Men det va inte hastigheten som va mitt mål. utan att orka hem också! :)
Så idag gick jag till jobbet för jag kunde inte sitta på cykeln, haha! 

Idag är det Onsdag. Igår jag fram till att 3 helger kvar till vi skulle fara. Men nu såg jag att det  är 4 helger.
Måste börja planera litte vad som köpas in (solkräm, shorts m.m) så vi måste planera in en dag i staden också.
Sedan ska vi fara neröver en sväng också till Namnlöse och Diké (min nya avelsmärr), och hälsa på. Så ska jag hämta en skitsnygg sulky :) 


Borttappad?

Jag känner mig helt bortglömd! Jag vill så gärna komma tillbaka!
Ponnytrav, är det jag pratar om.. Jag har alltid älskat och hålla på med hästar och trav har det bara blivit mer och mer.
Men sedan jag träffade Erik så har det liksom försvunnit. Inte Eriks fel! Jag älskar honom. Men liksom mitt största intresse finns inte här.. Det finns fan ingen som håller på med trav ( visst anders har en bloding, men han gör ju inget med henne), bara dom som spelar på trav.
Det finns 1 (!) bra körväg. Men där är det björn, jag är livrädd att stöta på någon. Då törs man ju inte köra där. Det finns ju en 800 meters (?) bana i Ammer. Men ska jag verkligen behöva fara dit varje gång jag ska köra? Vem vill hjälpa mig varje gång jag ska dit isof? 
Namnlöse står i Sala hos Lisen. Han har det bra! Det är jag tacksamöver. Jag kan inte ha honom här själv.. Då han är hingst. Vart kan man ha hingt tro..? Ja de vet inte jag heller. Så han fick flytta.. Det tar emot när jag tänker på det och blir tårögd.. (fan jag sitter på jobbet, då kan man väl inte börja böla?!?!?)
I Stugun.. Ja jag BOR i Stugun. Jag trivs jättebra både i lägenheten och på jobbet. Men va fan. Det är ju hästar, trav jag vill hålla på med! I ur och skur! Kan nån göra en fin lång körväg längs älven eller?
Det bästa hade ju vart om någon kan göra den fina vägen jag vill ha längs älven (där det inte är några björnar) Och Olle har en "filial" med hästar hos Anders och har mig som anställd. Det hade ju vart drömmen! Men det är ju drömmar.. Drömmar! Som med största sannolikhet aldrig kommer att uppfyllas...

Erik ser en massa hus på andra sidan älven, vid bostads områden osv. Men näe.. jag vill ha en gård med stall och KÖRVÄGAR UTAN björnar!

Faaan!

Nån son vill ha hjälp på tävlingar? Jag hjälper er gärna! selar ut, käkar, värmer.. m.m! Nån som vill ha hjälp, nån??


Tisdag.

Skum dag idag. Varken glad eller nere.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Men Har pratat med en dansk och jag lyckades rätt så bra! ;) Väldigt enkelt samtal kan bli svårt när man inte förstår varandra. ;) Men vi löste de och hon vart glad ;) hehe

Igår jobbade jag som sagt kväll och kom hem åt mat for jag till stallet kom hem 21.00. Jobbigt när man slutar 18.00. Man hinner ingenting. Man jag satt och kolla på spärlåst, eller vad de heter. Dom letar rätt på sin biologiska släkt.
Erik va ute och kolla på en Skogsbilväg. Jag vet ju hur han kan köra med den bilen och jag har sagt åt honom 4658083324206465 miljoner gånger att TA DET LUNGT! Men när sitter och kollar på spårlöst (eller vad de nu heter) så ringer han och säger att han kört sönder växellådan, och väntar på Niklas som ska bärga dom. (Philip åkte med Erik åxå). Och v70 e på lackering.. Så nu är vi utan bil.. Lyckat Erik!


Aja.



090420

Måndag igen.. De känns som det är måndag jämt! Jag vill ha helg! ;)
Men men.. 1 vecka kvar tills Johanna börjar här, ska bli skoj.
Min helg har vart rätt så lugn. Vart hemma och poa på litte.
I lördags va jag och Erik och badade. Jag simmande rätt så många längder, jag räkna inte men de vart en hel del. Men bassängen e liten åxå så man måste simma många längde om det ska bli nåt ;) Gjorde en alldeles underbar tacopaj till middag! Har i matlådan idag! Mumma!
Igår kom man mamma och pappa på besök. Dom hade med sig min kära systers barn. Emma och Lovisa. De vart ett jäkla stå hej ett tag. Men gud va go dom är, älskar dom små liven! Eller små och små.. Lovisa börjar skolan till hösten!! Kan inte förstå vad tiden går fort! shit!

Nåväl. Åt middag hos svärmor igår. Fick en skink och broccoli paj. Den är skit god så att det blev paj på paj, gjorde inget.
Svärfar har fart till USA. Ska vara där i två veckor. Värsta lyxen! Norrskog som bjuder. ( han har sca) Fast lyxigt och lyxigt. USA är inte mitt favvo land.. Kan inte förstå att dom är så jävla knäpp i skallen??!?

Jobbar sent idag. börjar 9.45 - 18.00



Ny kollega!

I'm soo HappYYY!! Johanna mesch ska börja på mitt jobb, och hon ska sitta på den linan jag har! Yeey! Ska bli skoj.
Äntligen nån man känner!

Idag är der Fredag! och det är så härligt!
Jag funderar på att ringa syrran och fråga om man kan låna hennes små barn, över natten! 
På Lördag ska vi motions simma igen så då kanske det inte är så smart att ha med dom ;) inte så mkt motionssimning.. ;) Lovisa vet jag inte om hon kan simma än.. Hon går iaf på simskola :)

 

Tillägg:
Kan ni förstå att det bara är 34 dagar kvar tills jag far utomlands!? wihoo!
Johanna hinner jobba 3½ vecka innan jag far utomlands ;)


Ma höres!


forts..

Ja jag hann inte skriva klart igår då jag satt och medlyssna på annan lina som jag ska lära mig. Hade inte tid att skriva. Men idag kom jag tidigt till jobbet så jag kan skriva klart!

Nå, när vi middag på Fredagen så tror jag inte vi gjorde så mkt.. Surra och kolla på tv.
Lördag: Påskafton! Vaknade vid 7 tiden. Kalle låg och surra som tusan han! Såå söt!! Jag klev upp och la mig på soffan ist. De va -0,5 när jag klev upp, trodde de skulle bli styggväder. Men det sprack upp och vart jätte fint väder! Jag pimplade litte men de va dött! Så jag solade mest. Fikade på udden så vi skulle på lite sol på oss. hur goda kolbullar som helst fick jag åxå :) Satt där en bra stund sedan på EM så såg jag i spegeln att jag hade fått fina bleka glasögon.. Ohhh NO!! Jag va alldeles röd i ansiktet och vit där jag hade glasögonen. Så jag hoppades på sol dagen efter så jag kunde jämn ut de fula kanterna.
Till middag fick vi potatis gratäng och rökt älgkött! Sååååå jääkla gott! (fick även en matdosa så jag så dom på jobbet vart nog lite avis!) Sedan va de mest att ta de lugnt sitta och surra och spela rymd-luffar-schack ;)
Söndag. vaknade 7 som dagen innan la mig på soffan och såg +8 grader ute.! Yes! kanske blir en gnutta sol då!? Erik och John får en sväng med skotrarna, själv så satt jag kvar med svärmor och surra litte och leta solen.. Den fanns nog där bakom alla molnen men den titta aldrig fram. Vi hade tänkt att sitta nere vid sjön och grilla men det blåste så in i bövelen så vi satt utanför stugan bara, det blåste mindre där.
Jag tände upp elden! hehe. Vi grilla varma mackor  och korv.. Mumma! John och Katarina for hem sedan på EM. Men jag och Erik stanna kvar..
Till middag fick vi nån pasta rätt med lax till jätte gott det med. Sen så spela jag rymd luffar schack med svärfar. Jag vann så klart! ;) hehe. Det började regan på EM.
Måndag: Jag och Erik hade tänkt att fara en sväng med skotrarna på förmiddan men eftersom de hade regnat hela natten så va de blött och trist väder, mkt vatten på isarna m.m så vi packade ihop och for hemöver ist.
vi svängde in hos eriks mormor i Krokom. Sedan for vi hem till mamma och pappa och hälsade på..
Jag fick köra hem 245an till stugun sen, den jag tog in till travet och lämnade där.

Så ja de va min helg! nu vill jag  veta hur eran var!

♥ 

Påsk helgen

Det har vart så underbart härligt att vara ledig! Men samtidigt känns de tryggt att ha ett jobb att gå till. Som jag sagt tidigare s trivs jag, men inte mitt drömjobb. Jag ska ha hästar för att må bra ända ut i stortån :)
Nåja.. Jag gick hem kvart över 5 i Tordags. Det ringde ingenting vill ja lova! Men jag hitta en sida där man kan göra egna tröjor.. eller ja, egna tryck. och jag  vart fast! hehe Har beställt en till mig och en till Erik! Skit snygga. Ska fixa en bild när dom kommit :)duschade och packade när jag kom hem,
Fredag: Jag klev upp halv 7 (!) Jag åt frukost sedan for jag till stallet och körde Flicka. Mockade och gjorde grett. Sedan så for jag hem och bytte kläder och tog 245an till stan och in på travet. Jag hälsade på Malin. Surrade litte. Hon hade för övrigt en lyckad dag! Trippa Undan klarade premieloppet. Tuffing Karma vart 2a, slagen med en nos. Stog 20 tillägg på stona..
Sanity, som är Ösetrsund RixFM häst, vann på ett strålande sätt. Han var kanon fin! Håller han sig fräsch så kan han komma långt!
Sedan kom Erik och hämtade mig så for vi till Häggsjön åt middag direkt när vi kom fram,

Skriver mer sedan. Ska utbilda mig lite ;)


Skärt torsdag?

hehe näe inte riktigt va!? Skärtorsdag heter det ju bara..
Körde Flicka igår, och i början tänkte jag oj oj, detta kommer bli intressant då hon kändes jätte pigg. Men det är rätt så stora stenar en bra bit upp, så hon va rätt så lugn.. Sen däremot upp pi skogen så ville hon inte gå dit jag ville att hon skulle gå.. Men hon gjorde till slut som jag ville hon trava på litte motvilligt. När vi vände så trava hon på riktigt bra.
Jag ska inte säga så mkt men jag tror attt denna dam kan bli nåt riktigt bra! Älskar hennes steg! redan i lugnare farter breddar hon ordentligt på bakbena! Goood giirl!

Nog om det!
Erik sa till mig här om dan:
- Lina! jag kom på en ny slogan till kronfågeln idag!
- Jaha.. tänkte jag....
- Ja! Kronfågeln - Det glasklara valet!
- HAHAHAHAHAH

Nå vad ska ni göra i påsk då?
Imorgon far vi till Häggsjön. Jag ska gå på litte trav först och kika och hälsa på litte.. Härligt..
I häggsjön ska vi bara må gott, åka skoter och grilla korv. Hoppas på sol så man kan somna i solen och bli lite röblommig ;) hehe! Så vi hörs nog inte så mkt mer nu förrns senast Tisdag.. Kanske hör av mig nåt imorgon och på Måndag.. Jag vet inte när vi far hem men de lä väl märkas..

Puss och hej!


Mallis!

Inatt drömde jag att jag och Maria skulle åka till Mallorca! Vi tog oss till flygplatsen och hoppa in i flyplanet och allt va så underbart. Att få komma bort till ett varmare ställe. Vi hann tyvärr aldrig lyfta för Erik hade kommit hem och knuffa bort mig från hans säng!! MORR! Vi satt iaf jätte skönt och väntade på att vi skulle lyfta.
Nå, vem är Maria? Hehe! Joj det va Maria Jönsson! Vi gick i samma klass på Marieby och Kastal, och jag har nog inte träffat henne sen vi sluta kastal.. Så fråga  m ig inte varför jag skulle ut och resa just med henne, för de vet jag inte själv.. Trevligt hade vi iaf! !
Och varför jag skulle åka till Mallorca vet jag inte.. Jag och Erik ska ju till Turkiet, Marmaris... hehhe
43 Dagar kvar tills vi far till Turkiet!!!! Gaaah! Måste köpa mera lättklädda kläder.. hehe alltså jag menar, man kan ju inte gå runt i tjocka jeans där heller, man måste ju ha några shorts linnen och sånna kläder! Men de förstog ni ju eller hur!  ;)


TRAV!!!!

Jag läste tidningen imorse med frukosten.. (som vanligt) Jag kom till sporten och höll på att bläddra förbi alltihopa, men sen såg jag startlistorna till V5 i stan på Fredag. Jag läste igenom litte för att se om Malin och Olle hade häst till start. Det hade dom! En hel del åxå.. Iaf Malin!
Så vi börjar med Malin Löfgren.
Jag har inte tittat så mkt på själva loppen, hur dom ser ut eller om dom har bra chans eller så.
Lopp 2: Tuffing Karma. Hans första start! Kan bli otroligt intressant att se denna herre! Jag vet att de är jäkel på att springa, och Malin har bara talat gott om honom. Jag tror inte att hon skulle startat honom om han inte kändes fin i jobben. Så jag tror att han kan komma långt.
Lopp 3: Sanity. Denna valacken fanns ej i stallet när jag slutade men, har bara hört gott om honom åxå. Hoppas att det kommer att gå bra för Rix FM hästen! Mamma, Pappa och momma e med på den, undra om kanske syrran va de åxå!? hmm..
Lopp 4: Lass Keeper. En otroligt snäll valack. Gillar den här hästen. Jag red honom i början då vi red in han. Malin satt på han i hagen. Sedan hoppa jag upp och red några varv på åkern bredvid.. Sååå snäll!
Tidningen tror mkt på honom i detta lopp, men har bakspår.
Lopp 8: Youngblood Pil. Tjejhästen! Yngve har bara tjejer som ägare! Och han verkar trivas med det! ;) En kille som har svårt att kontrollera sina nerver. Har lyckats bra i monté. Nu är det ett sluky lopp. 
Premie: Trippa Undan. Såg även att hon har Trippa till start i premie loppet. (en syster till Quta Undan och Hann Undan, hehe) Jag vet inget om den här damen. Träffa henne bara förr sommarn då hon va en liten skitunge soom trotsade. Men eftersom hon redan nu är ute i premie lopp så bådar det nog gott! Minns att även Tuffing va ut i premie rätt så tidigt (närmare bestämt precis 1 år sedan. 080411) Så dom är kanske likvärdiga i sin utveckling. Härligt :)
Såg även att Bolasnärtan startar imorrn på Bergsåker. Sist hon starta så läste jag på Malins blogg att hon hade glömt att andas på typ 6 min och fick världens mjölksyra. (inte så konstigt om kroppen får syre på 6 min). Nu ska hon ha fått vila och annan utrustning så hoppas att hon andas denna gång! ;)

Olle Carlsson då..
Han har bara en häst till start..
Lopp 4: Five Nines S.C. En stor dam med långa ben, är snäll men rädd för traktorer.. ;)
Har inte så mkt mer att säga om henne :)

Men jag vill hjälpa till! Fan va skoj att ha en häst i till start! Men men..



Vit tisdag..?

Denna vecka på året har tydligen en massa konstiga namn.
Måndag: Blåmåndag
Tisdag: Vittisdag
Onsdag: Dymmelonsdag
Torsdag: Skärtorsdag
Fredag: Långfredagen
Lördag: Påskafton
Söndag: Påskdagen

Inget jag visste tidigare. Man får lära sig mkt på det här jobbet!
varför skulle det heta vittisdag? hehe konstigt!
Sitter och lär mig inlåning nu, andra dagen jag lyssnar! Kan ju säga att jag fattar ingenting! Men de är väl inte så konstigt.. Jag färstår ju inte mkt i vanliga fall heller.. hoho

Idag är det  44 dagar kvar tills planet lyfter från Arlanda till Turkland! De ska bli sååå härligt!

I Lördags när jag och Erik va till stan så va vi in på IXO House. Dom har ju litte Vero Moda kläder där.
Jag köpte en klänning (utan att testa) de va fin, kan va härligt att ha på kvällen om man ska ut och äta på kvällen. Jag kom på imorse att jag inte hunnit testa den ännu. Så jag drog på mig den, och den satt perfekt! ;) Yeeay! Jag köpte även en bikini som är från Panos Emporio. Jag har sett den tidigare och den är vit med nå rosa blomma på. Skit fin men svin dyr! 600kr för en bikini tycker jag är mkt! Men vet ni vad de bästa va! Jag fick den för 300kr! Vet inte varför.. Men jag gick därifrån glad iaf!



090406

Vår det någon som såg dokumentären igår på svt 2. Tror den hette "Jag vill inte leva detta livet" Otroligt gripande, usch mådde illa när jag såg den! Men otroligt bra! satt och zappade mellan 2an och 3an ( där det va "vårt bröllop i era händer") Sen på slutet när henke visade att han hade skärt sönder hela armen så bytte kanal, då vart både jag och erik helt ställd och illa till mods. Jag bytte kanal till 3an då där det va dags för bröllop, mkt finare! ( jag råka kläcka ur mig den fina kommentaren att jag vill gifta mig med Erik, han fråga om det va ett frieri.. xD Nu va de väl inte riktigt så jag mena.. FAaaAhHnn! hehe;)
Även att dom hade bröllopsfesten i en verktad.. Dom skulle säkert kunna hyra nån sockenstuga billigare, men vad blir det för tv om alla ska ha sina fester i en socken stuga! ;) hehe

Johanna har vart här på Fujitsu på jobb intervju. Jag tyckte att det lät positivt både från Johannas och Annikas håll! Great!
Hoppas verkligen att hon börjar här! Vore så jäkla kul!

Bara en halvtimma kvar nu av min dag!


Härliga Måndag!

Jupp! Jag älskar Måndagar! Det är så härligt att vakna upp när klockan ringer på morgonen. Man hoppar upp ur sängen slänger på sig kläderna...
NOOOT!
Uscha! Måndagmornar är såå jobbiga! Men jag är hyffsat pigg endå!
Jag jobar kväll denna vecka så jag har hunnit vart till stallet imorse, och kikat på tv. Rätt så skönt att ta de lugnt på morgonen.. (inte för att jag brukar stressa annars heller men endå.

Så jävla trött!

Jag är så jävla trött!! vill bara slänga mig ner i sängen och sova några timmar till.
Har hunnit vart i stallet en bra stund imorse, drog av Tindra ena framskon (hon har trampat av sig den andra) Så pyssla jag på lite i stallet, mocka osv.
När jag kom hem följde jag erik och åkte en sväng i nån skog, där dom hade virke... Jag typ somna i bilen!
Jag hade ju tänkt att köra litte häst (ponny) åxå, men anders hade ställt en vagn ivägen så jag tar mig inte förbi vagnen med häst och vagn.. Ska nog fara dit efter middan det är ju endå just till typ 8 nu! Härligt!

Ne nu ska jag slänga mig ner i soffan!

Vart tog Blondinbella vägen?

Ja jag vart litte brydd igår när jag skulle in på Blondinbellas blogg.
Spotlife (där blondinbella har sin blogg) har blivit utsatta för hackers. nån har tagit sig in ocg förstört...! Inte acceptabelt..
Jag menar inte att mitt liv går under bara för att jag inte kan läsa isabellas blogg, utan att folk inte kan acceptera att vissa lyckas och vissa inte.. bla bla.. trist iaf! Det är ju inte bara hon som är utsatt utan ALLA spotlife´s bloggar. Det är en hel del.. (Tur jag har min blogg hos Blogg.se, för ni skulle ite klara er utan den va!? haha)

Näe, nu snart ska jag nog gå och väcka Erik! För om vi ska hinna tillbaka från stan till 14.00 (då vi ska bada, motionssimma!)
I stan ska vi nog kika på gardinstänger och gardiner.. Jag kanske litte akut ska köpa en bikini, då min har torka sönder i resoren(den frasar ihop)..
Hm undra om han e vaken, tyckte jag hörde nåt ljud från sovrummet...



090403

Mamma gick på mitt April-skämt! haha! De trodde jag inte ;)
Hon tänkte att ja Petterssons pöjkan ska vara lika dana, när storebror John har större lägenhet så ska säkert lille bror Erik åxå har de.

ÅÅhh! Meschan har fått valpar! Eller ja hennes mammas hund i Tännäs! Hon skickade några vilder nu på morgonen och guuud så söta dom är!



April April!

Klart att jag och Erik inte ska kolla på nån ny lägenhet! vi trivs så bra så i våran 2a på Orrvägen!
Jag gjorde ett försök att lura er men de gick inte så bra.. :)
(de va nog ingen som gick på det?)

Idag är de Torsdag! jag säger det varja vecka men , Shit vad veckorna går fort! Skrämmande..
Ska ut och köra Flicka idag efter jobbet. hoppas det är lika fin väder i EM som de va igår! Igår  va de helt underbart väder.
De va så skönt att jag och Erik tog en lång promenad ist för joggingturen.. (faan!) De käntes verkligen att gå upp för backen till Solbacken.. Men det är bara bra! Jag trodde att jag skulle få träningsvärk i benen, framförallt vaderna, men icke..

Just de! Jag tog skinnjackan på jobbet idag (+mina rosa skor som skaver ;) åååh! Nu är det vår! Härligt
Längtar till Påsken! hoppas Anders är snäll så jag kan fara till fjällen och få somna mittute i ingenstans i solen! Härligt!

Back to work! (inte för de ringer så mkt men endå)
Ma höres!

9 Dagar kvar!

9 dagar kvar till påsken! wiihoo! Förhoppningsvis kan vi fara till fjällen, jag har inte pratat med Anders än, ska nog göra det idag om jag stöter på honom..



Exakt 50 dagar kvar tills jag och Erik lyfter från Arlanda! yeey!
Ska bli såå skönt att få komma iväg !

Pepp!

Jag är väldigt  pepp just nu på att ut och springa! Jag vill inte vara i den vikt jag är i just nu.. Måste ut och röra på mig idag! De ska nog bli av åxå. Erik sa att han ville följa med nån gång åxå. Får se om han vill det idag.
Jag fråga han förut om vi skulle simma på lördag åxå..  ;) Det är ju bra träning det med! Idag ska jag äta sallad hade jag tänkt! ;) mest iaf ;)

Åhh jag vill ha en hund! En liten hund! dom är såå söta! Men den dagen det blir en hund så blir det nog en Golden! Dom är fina!



Ny lägenhet!!

Jajjamen! Idag ska jag och Erik titta på en ny lägenhet här i Stugun!  En lite större!
Jag hoppas att det kommer bli bra!! yeeay! :)

Körde Flicka igår.. Det är ett under att jag kan köra henne.. Kommer nog aldrig att ta mig ut på banan med denna bångstyriga dam.. Hon började snällt när jag sela henne och vi körde iväg. Men typ 50 upp på vägen i skogen så är det en massa rat (enligt mig;) Där hade Anders ställt en till vagn, som va livsfarlig ;) ( det är nya grejer där varje gång man kör där!) Hon vände när hon såg den.. Skit märr! jag fick hoppa av och leda henne förbi..
Men som sagt: Skam den som ger sig! Hon är iaf världens snällaste att hålla på med. (nästan iaf!) ;)

Ma höres!

RSS 2.0