Nils Pettersson pyssling! ;-)

mms_img23316 (MMS)

Nils Pettersson pyssling! ;-)


Nämen hej!

Den största anledningen till att bloggen inte uppdateras är ju såklart pga lille Nils som tar upp den mesta av tiden. Den andra är att datorn är så fruktansvärt seg att jag inte ids att sitta vid den.. Jag gruvar mig varje gång jag måste starta den. Ska man gå in på en sida, tex facebook, så får man vänta 10 min innan den laddat klart, å ska man scrolla ner så får man vänta ytterligare nån minut innan den laddar det som är längre ner på listan.

Med de sagt så förstår ni kanske att det inte kommer komma nån ny bild i detta inlägg heller. Tyvärr, men får lägga in nån mobilbild ibland ;)

Nils växer och blir större. Han hade gått upp nästan 500g på 1½ vecka. På onsdag ska vi till Bvc å väga igen, och på torsdag ska vi på återbesök på sjukhuset. Men jag tycker att han blir rundare och rundare :)
Han sover oftast på nätterna. Men han är väldigt långsam på att äta. Måste va upp minst 1½ timme på natten. När han ätit klart kan man inte lägga han direkt för han får hicka när man lägger han ner och då kommer hickar han upp maten.. Så man måste sitta med han en stund i famnen så han hålls upprätt. Men han är ju så go så det kan man ju stå ut med även om ögenon går i kors några varv av trötthet.

Nu håller sonen på att vakna, han vill nog ha ny blöja å lite mat i magen.
Lär ju kanske dröja innan jag hör av mig igen, men ha de så bra ;)
Vill nån komma å hälsa på så se hör av er så vi är hemma bara så är ni välkomna :D


En nybadad Nils häromdan. Mysig "one piece...

mms_img71970 (MMS)

En nybadad Nils häromdan. Mysig "one piece" fick han av snälla Jenny!


RSS 2.0