He is back! :D

Namnlöse

Namnlöse




Söndag!

Åhh vad de e skönt med söndag när man inte ska på jobbet på måndag! ;) Hehe
Men jag ska upp tidigt iaf. För jag ska hem till mamma och pappa ikväll så ska jag sova där. S imorrn ska jag följa med till Sala och hälsa på bror och hans familj, som han nu har. :) Men höjdpunkten med resan är att vi ska dra hem min prins! Guuud så jag saknat honom. Namnlöse. Han är såå vacker!
Frågan är bara vart jag ska ha honom. Om jag ska kolla så det går att göra en hade här, eller om han får stå hemma hos pappa. Eller kanske hos min kusin.
Jag tror iaf att han ska få vara med på kvalet på Lördag. 2.15 må han ju klara. Eller 2.14 måste han gå för att klara sig.
Lisen hade ju testat en gång, men då va en till häst med som gick 2.22. och lillskiten ville inte springa om så han gick 2.22 han med ;) hahah skit unge! Man måste vara lite sträng med han ;)

Verkar som de kanske blir 3 hästar med på kvalet. Kul! bra de också så kanske Flicka får lite mer fart på benen än första gången hon va in.. Men de va ju första gången så hon gjorde det kanon! Min lilla Flicka ;)
Körde hon idga och hon tog i verkligen när jag bad henne. Andra hästar travar på just när man jagar på dom men hon sprang på en bit. :) Härlig inställning. och väldigt fint travade hon. Jag är jätte nöjd med hur hon har utvecklats!

Jag älskar mina pojkar mest! Namnlöse och Erik!  ♥

Ensam kväll

Eftermiddan på jobbet var hyffsat lugn endå. Trodde det skulle bli Vääärldesn rusch.
Men det gick faktiskt bra! puuh!
Måste också berätta om vår berättelse på jobbet. HAHAH! oj oj. Fulare kan det nog inte bli. Vi i rummet kör en sån där, man skriver 3 ord och skickar vidare. Sedan skriver nästa 3 ord och skickar vidare ;) Den är inte direkt sammanhållande ;)
Måste nog lägga ut den här sedan ;)

Hovslagarn skulle ha kommit ikväll också. Men när väntat i stallet 1,5 h så frågade jag anders om han visset när han skulle komma. Men han ringde sedan och sa att han inte kunde komma. -Men kan väl ringa och tala om det då?
Näe, nästa gång blir det en annan hovslagare. En mkt bättre också!! 
Raspade Flickas fötter lite, men även mig själv. AAJ! Att man aldrig kan klara sig ifrån det. Men men!

Det var ju tänkt att vi skulle ta hem Diké i början på nästa vecka. Men då vart mikaelas häst själv. Så vi kanske ska ta hem min lilla pälskling!! :D guud vad jag saknat min häst! Namnlöse är beeest in the world! Så jag kanske hinner tävla honom iår! iiih! Lycklig :)

Ensam sitter jag här och skriver och har "Design Simon och Tomas" (Simon är kul tycker jag haha).
Erik sover i Bräcke inatt för att han skulle kunna hålla ut dygnet lite extra. Den snåla jäveln ;) haha! Nejdå. Han gör bara sitt jobb, och det är ju lastbilen som försörjer honom (och John och hans familj) så det är ju bara bra :) 
Kanske låter konstigt. Men det är nog bara bra att vara från varandra ibland. Att ha lite mer kvalitets tid!

♥ 

090722

Hej hopp!
Sitter här i väntan på att bli tröttare. Igår la jag mig denna tid, men kunde inte somna. Låg bara och vred mig. Uscha!

Men denna vecka har jag vart rätt så duktig. har faktiskt gjort lite morgongjympa! Gjort lite situps och sånt. klpp på axeln!
Jobbar som sagt kväll denna vecka och de är kanske inte det man önskar innan man ska gå på semester direkt. Jobber kväll även på fredag. Suck! Men men.. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, sägs det ju.

Jag har börjat planera lite tävlingar! tjooohoo! Flicka är väl inte så tränad som hon bör vara. Men vi får se det mer som rutin :) Jag ska ringa Anders imorgon och höra om det går att ordna ett kval snart! Då har jag ev en tävling på Bergsåker. Men Umeå är det jag har siktat in mig på! Det ska bli en liten semester. Jag har vart 1 dubbeltrav en gång. Det var till Skrubbs på Gotland! Det var en upplevelse! Skulle va kul att fara på något lite närmare som man kanske kan göra till tradition! :)

Ingen bra början på denna vecka.

..ne börjademed att jag hade ställt klockan på vanlig tid. Men kom sedan på att jag jobbar ju fan kväll denna vecka. Shit också! bara att somna om, vilket inte va så svårt!? ;) hehe

Men sen när jag kom på jobbet så hade jag fått högsta prio den lina som jag kan vääldigt lite på.. Suck. Nåväl. Jag kanske lär mig till slut.

Ponnytravhelgen har vart kanon! Fredag och Lördag va det ett underbart väder, Söndagen var lite mer dyster. Kom bara enstaka droppar men inget som påverkade banan en hästarna. Bara skönt med lite svalare för hästarna kanske.
På Fredagen fick jag låna en kamera av tom och ta en massa kort :) Skoj. Tog en massa bilder på vinnarna främst. och några heatbilder. På Söndagen hade jag Flicka med mig så då vart de inte så mkt bilder tagna. 
Ja Flicka följde med in till travet igår och OJ vad hon va underbar! Jag trodde hon skulle tressa upp sig och bli jobbig men hon coollugn. Visst hon skrek lite de andra hästarna men vad gör de? Det är ju flock djur och hon trivs bäst med en massa hästar kring sig :) 
Jag körde en sväng me Anna-Lotta när hon värmde Maracas inför monté loppet. Jag körde nåt rätvarv också. Pappa klockade ett rätvarv då gick hon 2.50 ;) hehe. Men det var inte tiden som var min mening. Utan den är mest kkul att se hur hon utvecklas. Men hon skötte sig exemplariskt och vände inget. (inte inne på banan iaf, på innerplan vände hon dock 2 ggr. Men då vart mer eller mindre själv då det strax va defilering) Hon skygga inte för nåt, bara tittade lite!
Jag är så NÖJD! Min lilla Flicka! nu blir det in på banan och

Ska lägga in nån bild ikväll, det brukar ta sånt tid så jag får se! För bilder vill ni väl se!? :)


Erik ♥ Lina

Ponnytrav!

Ja guud vilket underbart väder vi fick!




Slutet..

10 m in kvar tills jag får sluta! Ska fara in till stan och hjälpa till på travet!
Ska även fota en del ;) hihi skojsigt.
 
Haft 10 samtal idag ! HAHAHAH den som har mest (just nu) är 43 ;) haha

090716

Happy Torsdag
Hur mår ni?
Skriv gärna en kommentar och berätta!

Igår var jag in till stan efter jobbet och mockade inne på travet i hettan. Gu så varmt de vart!
Imorgon är det Fredag och första dagen på, vad jag vill kalla Norrlands största ponnytrav helg, Östersund dubbelhelg!
Det var rätt så mkt anmält, men inte så mkt som det har vart tidigare år. Kan tänkas  att kalma och nån bana till har samma helg.
Men de var fullt i stort sett alla lopp! Kul!
Däremot så är det ingen självklarhet att denna helg körs då aponsorer är ett stort problem. Men iår hade vi så det räckte.

På Söndag ska jag ta med mig Flicka och köra henne inne på banan :) Skoj! Hon ska även mätas. Hade tänkt mig att hon ska skos också, men de måste jag höra med Roger om han kan..


En kopp choklad.. eller två?

På jobbet har vi 2 kaffemaskiner i fikarummet. Men den fyller alltid muggen typ halvfull.
Har länge funderat på om man verkligen kan få i 2 koppar i en kopp.
Så idag var jag tvungen att testa! Men tog en extra mugg ifall de skulle bli översvämning, och tänka sig - det funka!
De går faktiskt i 2 koppar choklad i en mugg! Men det blir proppfullt. HAHA!
Så nu vet ni det! Men har druckit liite mer än hälften nu och jag känner ju det att det räcker faktiskt med 1 kopp! 

Middag idag tror jag blir köttfärssås och spaghetti. Var ett tag sen vi åt de nu. 

* Jag vill ha hund
* Jag vill ha en massa hästar som springer in pengar så man inte behöver jobba så mkt.
* Jag vill ha hus!
* Jag vill få motivation till att motinera
* Jag vill tycka om ALL sorts mat så det blir lättare att äta nyttigt
* Jag vill att Flicka ska huxflux ska bli vältränad och lugn.
* Jag vill gå ner i vikt, inte upp.

Ja usch.. Känns som de e mkt som missnöjer mig nu.. :(


Måndag återigen.

En ny vecka.
Känns inte som jag skriver om nåt annat men att kliva upp ur sängen en måndag morgon är bland de jobbigaste som finns!

Idag, eller just NU, är det anmälen till dubbeltravet i stan! mellan 8 och 10.  Hoppas det blir fulla lopp. 
Jag ska höra efter om vi inte kan mäta Flicka på Söndagen. Då hade jag även tänkt köra henne där en sväng. Om någon vill köra med mig dvs. Då hon gärna vänder om hon känner för det. Men har hon nån "läromästare" framför sig brukar hon inte bry sig så mkt av det runt i kring. 
Tror även att hovslagarn tänkte komma på Söndag. Men de går ju inte så bra. Så jag får nog fixa en själv ( Han va inte så bra heller han slog på de första...) 

I Lördags var jag och Erik och kollade på Skoterdragracing  på gräs och gräsklippar race. 
Det va trevligt, men fick så ont i ryggen så jag trodde jag skulle såga av den.. 
Gräsklipparracet va litte kul att se.. Helvete vad dom gick ;) haha! och lerigt så in i bengen ;) 
På kvällen vankades det öldrickning. Dock inte för min del då jag hellre körde bil. "ms Volvodriver" Haha
Det är så skönt att vakna på Söndagen och må bra som tuppen. När alla andra blir nästintill sängliggandes. 
Vi hade först tänkt att fara till Döviken på SÖndagen och kolla på Huvud attraktionen, Traktorracet, Men vi vakande i 11 -tiden. Då hade det redan börjat. Så jag for till stallet ist och Erik ner till verkstan tror jag.. Vi for även en sväng till Olgas café. Åt en mummsig kladdkaka men grädde. 

 

 


Foton: Zorbcenter

Moster VS Faster

Igår klockan 16 blev jag faster till Albin. Min bror Andreas och hans tjej Mikaela fick sig en liten son...
...Eller han var inte så liten. han var 52 cm lång och vägde 4820g. Jag jämnför med Kalle som va 51 och vägde 3010g om jag inte missminner mig.
Kul kul :)

Körde Flicka igår igen och gud va hon har utvecklats senaste veckorna. Hon travar på riktigt braa! Jag är såå glad. Så idag ska hon få en välförtjänt vila.
Idag är det min tur att motionera. Har bestämt mig för att cykla till stallet idag. Puh! Men de går nog bra, kommer att få ont i arslet då en cykelsadel alltid  är så obekväm.

Nästa vecka ska jag nog vara hästvakt åt systeryster. Dom ska på "härldalsyran" (vet ej hur det stavas) och se Larz Kristerz ;) haha
Men jag ska gosa sönder "blommis" tror jag :) Hon har ju blivit stor tjej nu :)

Men just det! Appropå stor tjej ;) Så igår när jag och Anders skulle ut och köra så hade han med sitt barnbarn Alva! Kanske 3 år ;) Tuff som attan va hon.
Tindra stog på gången och Flicka i boxen. Jag kan nästan gå rakt under kättingarna som tindra stog. Alva ville gå till Flicka, hon sa- jag e sto tjej så jag kryper under här och går till Flicka... hahah krypa va de ja ;)
Men direkt så började hon att klappa på mulen, liskom under vid munnen, för hon nådde ju inte så mkt längre. Flicka som stått och vämta länge va lite less. Så jag tänkte måtte hon stå still och inte göra nåt nu. Men sicken underbar dom hon är lilla Flicka :) Sen när vi skulle ut och köra så började jag gå med Flicka ut. Hade gått förbi tindra så kommer Alva(som Anders bar ut först)  och säger: Sto tjej, jag e sto tjej, så vill hon leda Flicka ut. Haha jaja tänkte jag gick på andra sidan och alva på andra. Flicka är som en guud! Goa lilla ponny! Sedan skulle hon ta Tindra också, men neee. Hon är lite väääl liten för Tindra. Hon vart lite ledsen, men de va som tur ganske kortvarigt.

Små barn är såå söta :)



Semestertider

Jag har måndag idag. Kan väl vara ganska skönt på Fredag då jag har Onsdag ;)
Helgen i Hoting var både bra och dålig. Bra för att Erik och jag fick tid med bara varandra och vara lediga.
Det som var trist var att jag inte kunde ha Flicka med mig.
Det som gör mig irriterad är kommunikationsbristen!
Att information ska behöva gå via andra personer gör mig irriterad. Det blir så otroligt lätt missförstånd. När det är så lätt att kontakta personen i fråga.
Sedan att Flicka inte kunde följa, va väl i nte så mkt då jag inte hade nån skjuts från början.
Sen va de ju väldigt synd då de hade vart ett perfekt rutinlopp.
Hade starka tankar om att sluta med allt! Men skam den som ger sig!

Det märks att det är semestertider på jobbet! Det ringer mkt mer och vikarierna här frågar mer (men dom gör ett bra jobb) Så det blir ganska mkt på jobbet just nu.. och så blir jag så osäker så då måste alla fråga Marie. Man vill ju hjälpa, men de är jobbigt när man får 10000 frågor..
Också så ringer vikarier och frågar konstiga saker och andra sura gamla tanter som smått skäller ut en (den dom vill ha hjälp av).


En lite bättre dag idag!

Ja, men endå inte helt bra..
Men lite trevligare va idag iaf, men bara lite.
2 halv timme kvar tills Garvsyra börjar. Blir lite stressigt efter jobbet, men endå inte lika som om vi skulle haft med Flicka..
Vi ska ha med oss Baguetter som vi kan äta där. Hinner ju som inte äta något innan vi far till stan. Men det kan väl vara mysigt att ta en fika på Jamtli!?
Måste nog ringa Erik så han göra baguetter.

Ska bli skoj med husvagns semester :D

...

Vilken jävla SKIT dag! folk som ringer är DUM i huvet idag! faaaan hjälp mig!

Inte nog med de så skulle svärdfeldt ha med cyklar så Flicka fick inte plats, men dom sa att jan ivan hade säkert plats. Men då lämnar jag henne  mkt hellre hemma.
Tråkigt! jag hade sett fram emot att få starta. Loppet såg ju på förhand bra ut. inte att skulle kunna vinna direkt. Men hästar på volten som hon hade kunnat springa med.
MEN MEN

äfäreoqngvqe0h492ht roing

GRATTIS BRODER!

Som tog körkort igår! Den rackarn, han är ju bara en liten skit ;) Men men. Man har väl blivit gammal.. hehe
Kör LUNGT Pelle!

Inte länge kvar till Hoting nu!
Ringde och kollade om det va OK att FLicka fick åka med Svärfeldt igår. Men då hade Athena blivit sparkad och va svullen så dom kanske inte kan fara dit med henne. Men dom skulle kolla på henne mer nogrant och jag ska ringa nu förmiddan och höra hur det blir. Hoppas att hon är bra.
Har inte packat ett skit heller! Känner mig både lite smått stressad och nervös. Måste packa i stallet (om hon nu kan åka) sen en massa kläder och handdukar m.m.. Hoppas de e så varmt så man kan bada! :)



Imorgon ska vi åka direkt till stan på Garvsyra. På jamtli detta år ( och förmodligen i framtiden också). Så tråkigt att dom inte e på Döda Fallet med vridläktare.
Imorgon är det genrep och eftersom min mosters man är Göran så får vi gå på den. Premiären är på Lördag, som Örjan och Hillevi ska gå på för övrigt ;)





RSS 2.0