Fredag

Visst är det skönt med Fredag! Veckorna går så fort, och snart kommer vi sitta ute och äta lunch på jobbet :) Mysigt!
Det känns som det bara är Måndagar och fredagar, de andra dagarna existerar liksom inte, konstigt nog.
 
Igår gick vi en sväng med Flicka och en vagn på. Gå rakt fram är ju ingen konst, men att inte stressa upp sig när man ska vänta och stå still och sånt måste vi träna på. Så igår testade vi och vända lite snävare, och hon skötte sig fint! Men hon blir så stressad ute. Tindra står ju inne och skriker och springer runt i boxen när hon blir ensam (suck). Det har då smittat av på Flicka, men men..

Idag sitter jag över båda luncherna så ska jag sluta 13.15, så då ska jag blåsa in till stan och hämta pass och Erik :)
Sedan ska vi åka till fjällen!
Erik John måste göra nåt prov så dom får köra timmer (!?!?), Katarina for in till stan igår, så så fort dom e klar med proven så åker john och katarina upp själva, Erik väntar i stan på mig så ska vi åka upp i egen bil! Örjan och Hillevi är nog redan påväg dit :)
Typiskt familjen Pettersson, åka varsin bil..


Ska lyssna på denna låt i bilen när jag far till stan! Man vrider upp så att man inte hör sig själv sjunga! KANON!

Hörs!


090226

hej hopp, Torsdag idag!
Skönt med Fredag imorgon. Vis ka fara till fjällen imorgon, har dock inte pratat med Anders ännu.. :s Måste göra det idag ;) Så han inte blir brydd varför hästarna aldrig kommer in. 
Fan va härligt det ska bli och åka till Häggsjön! Det är så mysigt där! Åka skoter, grilla korv, dricka varm O´Boy och va kall om stortån, pimpla, jaa med mera, härligt.

Jag och Erik åt Tacos igår, de va himla gott. Jag gjorde iordning ´matdosa som jag har med mig idag. Gott! 
Men tro vad man ska äta idag till middag? Blir nog pytt idag endå.. Eller ja, vi får väl se :)

Jag ringde Erik imorse och han svarade med en LESS ton. Ohh NO, tänkte jag. Hade fått lägga av lasset på vagn och dra ner den utan lass sedan fara och hämta lasset utan vagn m.m. Sedan när han skulle köra ner stödbena och blabla, så såg han att last bilen bara for.. Den hade väl inte vicken eller så, men tänk er.. En bil för jätte många kronor, och en bil som försörjer en bara typ far iväg hjälplöst. Aja, det hade väl gott bra tillslut iaf.. 
Jag tkr inte om att han ska vara på så dåliga ställen att köra. Man blir orolig!! 
Älskar ju min Erik!

Näe vi hörs!
 

Godmorgon!

Ja jag är hemma än, har en halvtimme kvar innan jag måste gå på jobbet. Man jag var tvungen att fylla på telefonen, eller är, har inte gjort den ännu..
Erik´s klocka ringde 20 i 6 så kunde inte somna om, men jag drog mig en stund till kvart över 6.. Har nu hunnit ätit frukost och läst halva tidningen!

Igår åt jag sallad till middag, rosta macka som jag skar i småbitar, och skar gurka. Jag skulle va duktig och göra egen vitlöksås, men vi ska inte prata om hur de gick. Jag gjorde iaf ett försök! Sedan blanda jag en sås, med pulver som blandar i tex creme fraiche ;) Men jag var t ju mätt iaf :)
Idag blir det nog Tacos till middag :)

Har ni lyssnat på Britney Spears nya skiva? Den är iaf hur bra som helst! Annars tycker jag att de flesta artister har 1-2 låtar som är bra på en skiva, men denna brud har gjort flera bra låtar! Just nu är min favorit Unusual You! Lyssnar på Amnesia just nu, inte den bästa men duger att lyssna på ;)
En annan sak? Visst blir musiken mkt bättre i bilen!?? De tycker jag, nästan så att man kan sno Erik´s bil och ta en sväng på byn bara för att musiken blir så mkt bättre i bilen! :)




Hörs!

Goddag

Imorse när jag kollade på klockan var den 06.29! Neeeej! och klockan som ringer 06.30! Suck det är så jävla jobbigt! Men men, de va bara att ta sig i kragen och kliva upp! Just nu e jag trött i huvet, men pigg i kroppen. Tog en extra sväng i morse när jag gick till jobbet, det var skönt  :)

Erik jobbar förmiddag denna vecka också, så jag får lite sällskap på eftermiddagarna. That´s Goood!!
Igår åt vi sprödbakad fisk och potatis, idag tänkte vi äta Tacos, men Erik ska in på nå möte på em idag så vi tar Tacosen imorrn ist. Så vad ska jag äta idag då tro? Pyttipanna? Inte så gott dock men det funkar ibland..

Igår floatade jag! ..hm och vad tyckte jag då!? Jaa Det var skönt, spännande, häftigt, härligt...
Ja det fanns många ord, för vad jag tycker! Jag trodde först att jag skulle få typ klaustrofobi (stavas det så?) ja cellskräck är väl ett annat ord.. ;) Den ser ju liten ut tunnan men den känns inte så trång när man ligger i den.
(tunnan ser inte exakt ut som denna på bilden, man kan stå raklång i den jag floata i)
Sen när jag väl låg där så va de skönt, jag hade en nack kudde, de va nog litte skönare än att ligga med vatten runt ansiktet. Jag gatt ju försöka röra mig litte i vattnet, de gick ju knappt att trycka ner armarna i vattnet, de kändes ju lite skumt men skönt!
När man låg där och slappnade av så kändes det som om man gungade på vågor på havet, men tittade man upp så hade man förflyttats typ 2 cm, lite läskigt! Och tog man djupa andetag så kändes det som man flöt upp och ner i vattnet jätte mkt. Men det gjorde man tydligen inte!
Näe, men floata var en upplevelse :) Prova!


Inte jag på bilden


Fredag!

Det är så skönt att det är Fredag! Ska käka popcorn och mysa i soffan med Erik!

Det där mötet med klubben va tydligen ett styrelse möte! Så jag sket i det!
..men vänta nu?!? Styrelsemöte, är jag med i styrelsen? VA!
Som sagt det var ju årsmöte härom veckan. Tydligen så vart jag vald till ungdomsreserv! Men alltså jag blir så jävla trött! Helt ärligt så tror jag denna klubb är på väg ner i botten!
Först och främst ska man väl fråga innan man utser nån!?
För det andra så kan dom väl ha talat om det för mig!?
Jag blir så less!
Så mötet igår gällde att Anders ställer upp om pappa är sekreterare, och pappa ställer upp om vi inte  har något dubbeltrav. För han orkar inte och sen tkr han det är fel att vi här ifrån inet får någon chans till "våra" prispengar.
Men är det ingen som ställer upp så får man ta konsekvenserna. (stavas det så !?)
Jag har väl lite ideér och tankar om hur vi kan ändra detta men det tänker jag inte tar här.
Alla vill ju ha dubbeltrav, det är klart. Alla vill ha det men ingen vill göra nåt. Alla vill liksom bara ha det.

De senaste åren känns det som om att jag glömts bort?! I somras så sökte dom folk och fick ta in sånna som inte kan så mkt egentligen. Men hade nån frågat mig!? Näe! Då ställer jag fan inte upp heller!
Sponsorer är ett annat problem.
Jag kan hjälpa till och leta sponsorer m.m här i kring Stugun, för här finns det mkt företag som kanske är villiga att ställa upp.
Frågar ni så hjälper jag förmodligen till! 

Puuh! Nu har jag fått de sagt också!



Som sagt! Fredag idag. =D



Fullt upp!

Ja, det ringer på som bara den den här veckan! fullt upp!
Men det är rätt så bra för tiden går fort.
Har lunch nu, mätt och belåten !

Igår tog vi med speedcarten till stallet så hoppas idag så kan vi se om hon vill ha den på sig, annars blir det nog på fredag.
Imorgon skulle det tydligen vara nåt möte med klubben i stan, så det måste jag fara in på.
Undra vad det kan vara då, då det va årsmöte bara för nån vecka sedan.. Aja, det återstår att se.



 


Morning

Gu vad de är fint väder idag! Jag vill inte sitta inne, jag vill ut och röra på mig! Eller jag måste! Jag har gått upp på sistonde. Not good!
Men de känns som jag inte har tid till allt jag vill hinna med på dagarna. Jag tror att 75 % skulle vara det ulimata för mig! Då skulle jag hinna med hästen, mig själv och jobbet..! Det skulle jag vilja!

Men nu ska jag gå på möte.

Måndag

Måndag morron är alltid den jobbigaste morgonen! imorse hade jag såå ont i ryggen. Det var en annan sorts ont, jag brukar ha lite ont när man vaknar och så, men idag var det annolunda. Men nu har det blivit bättre iaf.

Helgen var härlig, lugn men har endå hunnit med en del! Fyllde ju år i Lördags. Stora släkten kom med kaker och bullar. De var så mkt så det får inte plats i frysen och det är ju dumt att slänga, så jag har tagit med mig litte kakor på jobbet som jag ska ställa fram på fikat i eftermiddag.

Igår tömkörde vi Flicka en snabbis. Hon var rätt så lugn. Nu har jag fått hit vagnen också, så jag ska börja he vagn på henne :) Hoppas det kommer gå bra.

Hörs!

Alla Hjärtans Dag!

Idag är det Alla Hjärtans Dag! och MIN dag!
Idag fyller jag 20 år! :) Känns riktigt bra!
Syster har varit här med sina barn och momma! Det var full rulle här ett tag :) Men trevligt var det ju såklart.
Vill ni ha kaker så är det bara att komma och äta för de finns så in i helvete med krus här nu! :)
Har även fått världens finaste tårta! Den ska det tuggas i ikväll!

Har tagit litte bilder på Flicka och så, lägger in det sedan.

Happy Birthday too MEeE!

Snart så..

..så fyller jag år! Bara 1 dag kvar.. Yeeay!

Klev upp 7.30 imorse, Kan verka tidigt då jag börjar 9.45, jag var till stallet och mockade och gjorde iordning..
Jag var till stallet igår kväll med för snälla Erik hade vart till stan och köpt täcke och tagit ut tränset som jag beställt!
Jag bad honom fråga efter nåt som hjälper mot pälsätare. Men dom tyckte att vi skulle rådfråga veterinär först. Så jag hade tänkt att ringa på lunchen.
Men hon vart skit snygg i sitt nya träns och täcket låg jätte bra!! :)  Hon har också tappat alla sina framtänder! YES! Äntligen!

Ska försöka ta litte bilder i helgen så ni får se! :)

Hörs!


090212

2 dagar kvar innan jag fyller år! Även till Alla Hjärtans Dag! Yeey!
Syster med barn och momma kommer på dan nångång! Momnma har med sig bullar och en tårta!
Vi ska även beställa en tårta!
På kvällen kommer även Mamma, pappa Jonas + tjej och så lillebror Pelle. Vi ska äta middag på falkens tillsammans med Eriks föräldrar! Ska bli kul! 

Idag har vart en strulig dag! Det har ringt om konstiga saker som tar tid osv.. Men det gör ju att dagen går lite fortare, men det har även gett huvudvärk till en del ;) Själv är jag inte drabbad, men vem vet, när man slappnar av kan det ju komma också.

Flicka har tappat sina tänder även på underkäken! Det känns bra! Jag började bli orolig för att hon inte skulle göra det men det verkar lösa sig! :) 1 problem återstår. Jag har kommit fram till att hon har pälsätare! Erik har vart till stan och han skulle in på Granngården och jag bad honom fråga efter nåt som hjälper mot det. Så vi får se vad som finns hemma när jag kommer hem! :)

Hörs!


Halloo

Tisdag idag.. Känns som denna kvälls vecka kommer bli seeeg!

Var till stallet imorse, tog 245an, Den starta direkt!! Yeey! Men Erik hade haft batteri laddarn på så det var väl därför. Men han gick som spjut sen! Haha, inte direkt men nästan ;) Bilen fick stå på hos Anders. Ville inte stänga av den, det hade nog gått men gjorde det endå inte, går ju rätt så fort att mocka..
Kom hem kavrt över 9 imorse, och börjar kvart i 10. Vart lite stressigt. Men jag hann med att sminka mig, byta kläder, gosa med Erik, och gick 27 över! Razer Lina! ;) haha
Om ca 40 min är det fika, sedan har man några timmar kvar tills klockan blir 18.00.
Har nåt matförslag till mig!? Jag vet inte vad jag ska göra till middag.. !?

Sivan som hade hästarna i stallet förut skrev en kommentar på ett äldre inlägg.
Flicka och Tindra mår bra! Men jag tror dom båda saknar Troll och Alice!
Hoppas ni trivs i ert hus oh stall! :) Hälsa hästarna!

Hörs!

Ont i huvudet

Har så ont i huvet! Jag som aldrig brukar ha ont i huvet. Haft det konstant sen lunch idag.. 
och det blir inte bättre av att jag det stinker här inne just nu! Jag skulle steka några laxbitar i ugnen, men tro på fan formjäveln hade spruckit när jag skulle ta ut den.. :( De kom rök (det hade droppat ner i "golvet" i ugnen) som gjorde att brandlarmet startade.. Kalle och Katarina var ju här, stackars kalles öron!
 
Jag  har bockat av lite grann från min lista! :)
* Jag har ringt Flickas ägare så jag ska ringa och kolla med en veterinär och höra vad dom säger om hennes tänder..
* Jag har bokat bord på Falkens dock inte sagt ännu hur exakt många vi blir.
* Jag har klarat av skoterkort.
* Årsmöte vart det inte så mkt av då de hade kommit typ 30 dm med snö.. Ville inte ut och köra i all snö..

Men har ju dock lite kvar att göra!
* Hämta ut tränset
* Ringa veterinär. Hon har ännu inte tappat framtänderna och ser ut att ha nå luss eller nåt, hon kliar sig på halsen så den är skavd och lurvig!
* Kolla när jag kan hämta passet. Kan det ligga hur länge som helst innan dom kastar det?
* Gå med i facket 
* Byta bank..
* Ut och röra på mig!

Lovisa ringde förut, min systers äldsta barn, 5 år. Hon satt och spelade. Bolibompa hade nya hemsida med nya spel. Den gamla hem sidan hade dom sprängt! - Sprängt?!? -Sa jag. A men så var det iaf ;)
Lovisa skulle ha sin allra finaste Alla Hjärtans Dag klänning när hon kommer hit på min födelsedag! Är hon inte söt!? :)

Ne, godnatt mina vänner!

Storm

Nu blåser det rejält ute. All snö som kommit under helgen som ligger som ett puder kommer att driva på vägarna. Gott folk: Kör lugnt!

Jobbar kväll denna vecka. Börjar 9.45 och slutar 18.00 Min första vecka som kvlls jobbare.

Ja, nu hade jag skrivit mkt mera egentligen, men de försvann! ;)

Skrev bla om att flicka ser inte så bra ut i tänderna som hon borde. Ska ringa hennes ägare, sedan måste jag boka tid på kliniken.

Hörs!

Snö, snö..

..och åter snö!! Shit vad snöööö det har kommit!
Vart ute på en tur, och man såg INGET för all snö bara spruta framför! Men så jäkla härligt att åka!

Älskling, jag älskar dig MEST av allt! Älskar dig!

Snart fyller jag år! YYEeey! Härligt!
Ska äta middag på falkens då! Mamma och Pappa och några till :)


Så mkt snö är det!


John och Katarina. Ser ni skotern i bakgrunden!? Den står inte bakom någon plogkant eller så!!
Sjukt mkt snö!


Jag! Hahah! Jag sitter bakom, men är endå helt igensnöad! Erik stog för att kunna se nåt! ;)

Hörs!

fans jävla...

...skitsatanhelvete. JAG får inte TYCKA. Snälla vän släpp din perfektion som tynger dina axlar!!

Skoterkort!!!!

Yees! Nu får man ut och köra skoter! Eller ja..sen när kortet kommer!! Skoj, inte svårt direkt!
Började igår kväll. (Erik tog in hästarna), fick nå papper och läsa på.. Exakt samma frågor på provet..
Körde litte sick sack, och bromsa och så..

Ne nu ska jag jag betala räkning...

Hörs!

Mycket att göra!

Har skrivit en lista med en massa som jag har att göra. Känner mig smått stressad!

* Skoterkort
* Årsmöte
* Hämta ut tränset
* Ringa ägaren till Flicka
* Ringa veterinär. Hon har ännu inte tappat framtänderna och ser ut att ha nå luss eller nåt, hon kliar sig på halsen så den är skavd och lurvig!
* Kolla när jag kan hämta passet. Kan det ligga hur länge som helst innan dom kastar det?
* Gå med i facket 
* Boka bord på Falkens
* Byta bank..
Ja listan kan göras lång.. Smått stressad.

Ja sen finns det en handlingslista också.. Men den kommer nog att fixas ikväll.. Eller?
Har ju lite brått idag efter jobbet, ska hinna äta, handla, fixa stallet efter jobbet innan skoterkursen börjar kl 19.00.. Vart det nu var!?
Nejdå, jag vet iaf vart det  är men, men..
Som sagt: Det är mycket nu!

Hörs!


090205

En väldigt lugn dag på jobbet! Har suttit och tagit lite samtal idag på morgonen på min nya lina. Gick väl sådär då dom ringde om helt andra grejer egentligen ;)

Åkte på att jobba kväll idag med så det blir inget stall för mig idag heller. Skulle behövt det nu! Både kolla hennes tänder och borsta igenom henne m.m Hon är ju så lurvig! ;)
Hoppas att jag slipper jobba kväll imorgon för jag har ju skoterkurs då! Vet dock inte vilken tid det börjar.
Det ska jag ta reda på.
Ja, Jag ska ta skoterkort i helgen! yeey! Äntligen! Sen ska jag sno Eriks skoter och köra en jävla massa ;) hihi!
Katarina ska också ta, så man behöver inte känna sig ensam bland alla 16-åringar. haha
Ne det ska bli kul. Även om jag helst hade vart ledig  i helgen då det var mkt som var.. PÅ lördagen var vi på stan mest hela dagen och fixa pass m.m sedan vart det middag hos Mor och Far. På söndagen var det dop.

Just det Måste ju hämta passet nån dag också.. Hm. Kanske kan ta ut dom timmar jag jobbat över nu nån dag. Annars kunde jag ringa, så jag kunde hämta det på Lördagen. Men som sagt har ju skoterkurs i helgen.
Nåväl.

Hörs !


Hej hopp!

Igår så var det betsämt att vi skulle äta korv i ugn och potatis.. Men!! Jag vart så attack sugen på stuvade makaroner och korv!! :) Kanske blir det istället!
Igår åt vi panerat fläsk och potatis, hur äckligt det än låter så är det faktiskt inte så dumt! och väldigt lätt att göra! 
Man köper skivat fläsk och doppar i ägg sedan i ströbröd och steker. Ja, kokar potatis också så klart!  

Har inte tömkört nu på nån dag, det har ju varit så jävla svinkallt! -20 rader i sträck! Brrrr
Men vi får väl se vad det är för temperatur idag när jag kommer hem!
Igår så fick jag sms att dom var inne så då behövde jag inte ens fara dit! Det var skönt..

Hörs!


Förlängt!

Yeeey! Har fått förlängt vikariat till sista September! Hur bra är inte det då!?!? :)
Äh, nu slutar jag snart så hinner inte skriva mer :)

Hörs!

Kallt så in i helvete.

-24 när jag gick på jobbet imorse. Inte nog med det, shit vad vi har har det kallt här på jobbet, eller i mitt rum är det väl skapligt. Men jag har suttit och medlyssna för jag ska lära mig nytt! Och det va svinkallt där ute i barackerna. Sedan var det ju lunch så där var det svinkallt också. Men nu sitter jag på min plats och har lunch i 15 min till.

Igår var det Karl's dop! Självklart så var det slut på batteri i kameran så det vart inga bilder, men det var jätte fint iaf! Prästen ville inte släppa Kalle. Han var jätte lugn, typ sov  ;)
Efter det var det fika för alla i Sockenstugan, världens största smörgås tårta tror jag ;) Sen var det en massa kakor på det! Jätte trevligt iaf !!  De va kallt igår med  runt -20 då med.

Hörs!


RSS 2.0