Lite att göra!



Jag och Emil Lögdberg på "modelljobb" ;) hihi

090929

Jag måste vara i en depp-period. Känner mig nere och allt är jobbigt. Känns som just nu vill jag bara säga upp mig och lägga mig under täcket och sova bort all tid!
Att man måste ta ledigt från jobbet en hel jäkla dag för att hinna på banken känns ju skit.. Men de är väl smällar man får ta när man bor i "obygden"..

Sedan sist jag skrev så har jag pratad med Nina, Flickas ägare, om att jag inte kan ha kvar henne. Så nu är flicka till salu. Jag kommer nog att ha kvar henne här så länge tills Tindra har nåt annat sällskap. Men Diké ska ju hem snart. Hur vet jag inte än.. I värsta fall får jag väl dra ner med en finka och hämta henne. Det har jag absolut ingen lust med. Men men..

Namnlöse måste vaccineras illa kvickt om han sk få starta på Bergsåker den 10/10. Han hade ju faktiskt nån bra prop där.
Ska hem imorrn och kolla hur det ser ut med vaccinationen. Sen ska jag ringa till första bästa veterinär som kan vaccinera han. Så kanske vi hinner med en start till iår.

Men i allt de här deppiga finns det faktiskt lite ljus! Magnus Pettersson, mitt kusin barn, fick köra Namnlöse i lopp i Lördags i stan. och i värmingen värmde han runt 04 kanske.. Jag förklara hur han skulle köra honom. Det var mkt bra hästar med i loppet. Men vet ni! Han blir 4 på 1.59,5!! HAHAH WOOOW! Den rackarn! sänkte med typ 2,5 sekunder på den distansen. Tjoohoo! Namnlöse han kan han! Sen att Magnus kör fortare än vad jag gör känns ju litte surt. hahah!




Mjaau! Bara jag som tycker att han är läcker? ;)


Lej!

Usch denna dag har vart riktig seg! Men får trösta mig med att det är Fredag imorrn!
Jag har Fredagsfika denna vecka med. Så igår skulle jag så stort baka. Gjorde nån Brownie av nåt slag med nötter i och mormorskaka eller kärleksmums eller vad de nu heter. Chokladkaka med choklad klet.. (Kan aldrig bli för mkt choklad tihih)
Meeen de sket sig! Nöt kakan blev god, men halva fastna på bakplåtspapperet. Den andra så vart kletet mindre god...? vette fan varför men, men..
Då idag gick jag ock beställde kakor till imorrn ist! haha va fan, men vill väl inte bju på nåt som e äckligt !?

De blir förövrigt ingen ridning på Ås. Lika, bra de kanske. Men ska ev kolla upp på Ammer om dom har nån bra tid och grupp som passar..

Ska köra Flicka sen också. Måste ringa Nina också, Flickas ägare och tala om mitt beslut.. ;)
Det blåser ju inte lika häftigt idag iaf..



Bild från balen -08 Jag och snygg-Erik, Tihihi

Extremt lite att göra på jobbet!

Ja så jag lägger ut några bilder från vårt "åk" Mohahha!





Bilder








Är han inte snygg så säg!! ♥

Nu blir det färjan sen hollywoodfruar..

Duktig kille!

Ja Namnlöse var riktigt bra i Lördags! Han värmde i jämt 00 tempo och sista 500 strax under 00 :) Kanon!
Första loppet stog jag typ 250 efter första hästen på ett 1140 lopp. Till en början trodde jag aldrig vi skulle hinna ikapp, men in i sista kurvan gick vi om och vi kom tvåa imål efter en fiiin Trolltrix! Hörde tyvärr ingen tid. Men de gick runt 00 vet jag. Han va jätte fin! I andra loppet va han riktigt trött! Kändes att det inte va samma "sting" i stegen. Men han kämpade ända in i mål som 3a. Gick 05,9 i det loppet. Vi hade bäst vinstchans i detta lopp. Men som sagt han hade trötta ben och 2 lopp blev för mkt.
Idag är det anmälan till heldagen i stan. Magnus ska köra ett lopp som jag lovat sedan länge. Han ska ut i Tillägg varje 4000. Namnlöse har 10,575 på sig nu. Så han får 40 m där. Alldeles lagomt :) Hade flera proppar att välja mellan. Men Magnus fick välja och då får det bli denna :)


Fredagskväll

Sitter hos mamma och pappa just nu, nyduschad och väntar på att bli tröttare. Mamma snarkar så förra gången hade jag svårt och somna. Men om jag tänker efter så brukar jag ha svårt att somna när jag sover på ett "nytt" ställe. Så det var säkert därför. 
När jag slutat så blev jag hämtad av Erik och vi hämta mat på LaPrima. (Ja de tog emot, men vi va jääkla sugen;) Åt en keebabrulle. Eller jag åt en halv;) Den andra halvan har jag med mig, så kanske man kan äta den på Solänget.

Namnlöse har verkligen KANON lopp imorgon. Jag är lite nervös måste jag erkänna. Men endå inte lika som förra gången. Det kan bero på att jag skulle även köra bil och finka själv för första gången! Det gick ju kanon bra de! Jag är så nöjd över mig själv som klara av de :)

Jag saaknar Erik! Han ha jobbat förmiddag så jag har fått träffa honom den här veckan på eftermiddagarna. Men jag vill va med han jäämt ;) Jag blir så glad då ♥


Så här roligt har vi för det mesta!!


HAHAHA


Öm

Ja, jag är öm i arslet efter ridlektionen igår. Men fan va kul de va! Jag ska klart fortsätta. Tror Johanna känner likadant! Äntligen vill jag säga!

Mamma och Pelle var ute och letade skon igår och hittade den! Yes! Så Martin Djuse skulle komma och slå på den idag! TACK!

Tappa även mitt bank kort igår. Var ju in på stan och skulle ta ut mina pengar  på Nordea. Men icke att dom hade öppet. Att man måste ta ledigt för att få sina pengar.. Suck!
Men jag tog ut en 500 så jag hade ifall ridlärarn ville ha en slant. Handlade en subway med den. Men när jag skulle fara hem sedan så hittade jag för tusan inte. Letade hur många gånger som helst men icke.. Ligger säkert i bilen. Som tur va hade jag lagt in telefon nr till Nordeas spärrservice. Så jag ringde och spärra kortet och ett nytt ska vara påväg!
Ligger säkerligen i bilen nånstans. Men kunde inte hitta det. Tur säger jag att jag hade tagit ut pengar så jag kunde tanka bilen och ta mig hem.. Hahah jävla cirkus ;)



Jaaahopp

Magnus ringde nyss och Namnlöse har tappat en sko bak när han körde. Så han vet inte vart de va.. attans!
Men dom hade aluminium grepp skor bak till ponny på Solänget. Kanske man ska låta nån ska sko på han där? Får se.. Kanske man far upp och letar den där jäkla skon om Magnus kan gissa ungefär vart han tappa den..

Ska ju in och rida idag så då ska jag nog passa på och fara in på travet och kolla om han har nå skor där.. För en lika dan som han har på sig kan nog bara Andreas fixa...
Ska även se om banken har öppet så man kan få tillbaka sina pengar...

Testing testing..

Idag måste jag köra Flicka. Var många dagar senast nu..
Jag vet inte inte riktigt vad jag ska gör med henne. Om jag vill ha kvar henne eller om jag ska lämna tillbaka henne. Har ju snart haft henne 1 år och målet har ju vart att komma ut och tävla. Men hon har intevart mogen nog till det. Ett kval har vi försökt med men gick av banan med anledningen oregerlighet.
Hon har inte bråkat efter det. Vi har hunnit sitta på henne nångång. Haft en 2 åring på hennes rygg utan problem. En jätte cool dam som kan visa vad hon tycker om hon känner för det.
En tanke är att jag lämnar tillbaka henne och lägga lite mer tid på Anders varmblod Västabäcks Tindra istället
och tar hem Diké. Om inte hon är dräktig kan man ju träna henne till start nästa år ist. Namnlöse har jag inte bra idé på. Magnus tar gärna honom under nästa sommar. Meeen jag vill ju så gääärna att han ska till ett stuteri som vill ge honom några ston. Jag tror att han kan lämna fina avkommor. Jag vill tro det! HOPPAS HOPPAS att Diké är dräktig, så jag får bevisa det!
Ska ta och prata med Anders om detta. Jag har ju fått erbjudan att få halva Tindra om jag tränar henne. Men vafaan jag vet inte..
Som de känns just nu lämnar jag nog tillbaka Flicka och lägger ner mer tid på mina hästar..

Imorgon ska jag och Johanna provrida på Ås ridskola kl 19.00 ;) Spännande! Äntligen komma igång med nåt vettigt. Ridningen har jag saknat som fan sen man sluta skolan. Hoppas att gruppen är bra att man är jämna.
Fast egentligen spelar nog inte det mig någon roll, för i min klass var vi inte särsklit jämna. Bara man får den hjälp JAG behöver för att utvecklas.
Till en början ser jag främst denna ridning som träning. Att jag ska komma igång och få regelbunden motion.
I Fredags, Måndags och idag så har jag gått en extra sväng till jobbet på morgonen. En runda som tar ungefär 30min. skönt att röra sig lite innan man börjar. Har även gått i stort sett varje dag på lunchen sen 2 veckor tillbaka. Hoppas det håller i sig.
Vill vääldigt gärna ut och röra på mig meer. Men jag vet inte vad de e som drar mig tillbaka!? Men ridningen är ett stort steg ;) De va Johanna som börja fixa en plats men då passa jag på att fråga om de fanns en till plats :D Ne de ska bli kul!

Pratade med Magnus också och han ska köra Namnlöse imorrn. Jag hinner inte de och han måste ut och joggas lite. Ska ut och tävla igen på Lördag ju! Ska till Solänget igen :) Han har kanonfina lopp och sköter han sig som han gjorde sist så ska de bli fina placeringar iaf :)

Vääldigt nöjd!

Jag är otroligt nöjd med Namnlöse i helgen! Han skötte sig galant och vi kom 6a (av 8). Men de kunde jag ha listat ut på förhand. ;)
Loppet i min ögon.
Starten gick jätte bra, han va väl inte snabbast ut. kommer fan inte ihåg, hur de gick i början men vi fick bra fart iaf. låg bakom Haribo en bra stund. Fick en störning av Cocos när hon vek ut och jag va påväg förbi på utsidan så jag hamna nästan ute i 4e kändes de som. fick dra ner på farten. Sedan kom vi ikapp haribo igen och namnlöse verkligen tog i och sprang OM honom! Va nästan så jag undrade vad som hände. Så jag vek ner på inner spår och Namnlöse slog på en stor galopp och tappa allt. Men skulle tro att de va för att han tappa greppet. De va ganska upp sprunget på innerspår och namnlöse har bakåtvända skor där. Sedan tappade vi nån längds på Haribo. Namnlöse gick imål på 2.00,1. Exakt en sekund från rekordet. Jag är jätte nöjd. Hoppas att han springer lika bra på Lördag då vi ska dit igen. Han har jätte bra lopp där :)

Shhiiit!

Jag måste ha världens sämsta nerver! Jag hatar att vara nervös.
Imorgon ska jag till Ö-vik och tävla. Ett Autolopp som ser på förhand väldigt tufft ut. Men sist jag körde Namnlöse gick han så jävla bra ;) De e fan hans fel att jag e nervös! haha. Usch
Har även anmält till Solänget den 19/9. Helgen efter. Dom loppen såg vääldigt bra ut! Går han på sitt rekord så kan det väldigt fina placeringar. Men då ska han inte hålla på med sina hingstfasoner heller. Har ju förlorat en hel del på de. Men jag hoppas att allt kommer gå vägen ;) hahah. Fan kommer va dubbelt nervös nu ;) bläää!

Ikväll åker jag iaf hem till mor och far. Ska sova där så jag slipper kliva upp så förbannat tidigt. Ska ju fara kl 6.
Ne nu ska jag inte skriva mer om de!


ILLA!

Jag satte på datorn nyss för att skörda mina jordgubbar på FarmVille. haha, mitt jobb ger jobbiga tvångstankar ;)
Näe, riktigt så illa är det inte. Men snudd på
Lyssnar just nu på Ken Ring - Kelian. En fin låt. Hans son är ju såå söt :)
Nyss så var det också Amy McDonald på P3, från yran :) kul att höra det igen!

När jag kom till stallet förut så tänkte jag kaaan inte lilla söta Alva va där så kan hon få rida på Flicka idag!
Alva är Anders barnbarn. Hon är typ 2 år, och huuur tuff som helst!
När jag kom dit såg jag Malin´s bil stog där. Malin är alvas moster. Och dom senaste gångerna hon vart där så har Alva vart där. Så när jag kliver ur bilen så springer det en liten söt tjej fram på bron och skriker -heeej Lina!
Guuud vad jag tycker barn i den åldern är söta! Ja dom flesta barn e söta men när dom bara är trotsig och inte vill nåt så kan de bli jobbigt ibland ;)
Alva fick iaf börja med att borsta Flicka. Sedan visade jag hur man tog bort jorden ur fötterna ;)
Sedan slängde jag på sadel och träns så gick vi några varv på gräsmattan. Hon va inte rädd inte. hade ju min hjälm på sig så den höll på att ramla av. Hon släppte med ena handen och rätta till hjälmen haha! Vilken balans hon hade ;) Flicka trava till några gånger men hon skratta bara! Minns ni, inte ens 2 år! ;)
Jag ska lära henne aaaaallt jag kan! ;)
Appropå barn, jag saaknar min systers barn, Emma och Lovisa. Lovisa har precis börjat skolan och är så stolt :)
Tror det är dags för Emma att komma hit och sova över snart. Lovisa har ju gjort de men inte Emma. Kan bli kul :)

Nee Godnatt!

Måndag!

Det är alltid lika härligt med Måndag, att vakna upp till mobilens melodier kl 06,30 och inser att man har sovmorgon till kvart över 8. I Like!
Såå, vad ska man äta till middag idag? Pasta och korv? Pasta och köttbullar? Pasta och köttfärsås? näe, jag vet inte riktigt. Kanske bara blir pasta, nudlar, haha! näe, får se vad jag blir sugen på på ICA. Nåt gott må man ju hitta. Kyckling vore inte dumt, men känns litte avancerat för att orka göras idag!
Näe, nån pasta blir det + lite motion. Måste ut och gå en sväng sedan också, kanske tar med Tindra en sväng upp i skogen så får hon också se nåt annat än hagen. Då blir hon nog glad!

Ja, i Lördags hann jag med mycket!
Klev upp halv 7, (kändes sådär på en Lördag), for till stallet och körde Flicka. mockade och dona på litte granna.
For in på ICA på hemvägen och köpte nåt att äta tills man börja jobba. Sedan hem en sväng och fixa. Han tom med titta på tv en snabbis. Gick sedan på jobbet 11.30 - 15.30. Gick hem och vänta att Erik skulle bli klar. Då for vi hem till mamma och åt middag! Åt en god kycklingsallad med vitlöksbaguetter! Gott Gott. Sedan stack jag ut och körde Namnlöse! Och ja.. Vad ska jag säga.. :D Jag hade bara ett stort leende på läpparna. Jag hade ingen klocka eller nåt, men de kändes att han gick fort!
Så jag hoppas verkligen att han känns lika fin och håller sig på benen på Solänget på Lördag!
När jag kom hem igen så åkte jag och Erik färja med David Högberg. haha, vilket jävla slöjobb. Bra betalt va de ju också!
Efter det for vi hem och kollade på Benjamin Button, som jag hade hyrt. Klockan va väl kring 10 då kanske. Halv 11.. Filmen slutade kl 1 iaf, och då va jag trött vill jag lova!
Filmen va väl bra men inte så bra som jag hade trott.  

Så Söndag. Gjorde väl inge vettigt. Jag och Erik va ut och gick en sväng. Sedan for jag till stalle toch packa upp grejerna jag hade haft med mig hem dagen innan. Jag fick för mig att jag skulle fixa Raymondchecken (som ag testade på Namnlöse). Därman sätter underdelan på checken har dom lött eller nåt så man fick varken ut eller in nåt läder där. Så jag skulle slipa bor det. Men de gick fan inte. Hittade sån där järn såg, men ni försåtr att de va inte lätt att komma åt. Så jag stog där säkert 1-1,5 h och såga. Erik hade tvättat bilen och gick till nå gubbar bredvid. Så kommer john hem och undrar vad jag håller på med förstås! han har väl inte sett nån raymond check heller så han undra vad de va. Men så plockar han fram borren och borrar bort de där typ direkt.. TACK John! haha Men de kändes lite när man stått hur långe som helst och sågat! haha
Jag målade sen också då den va lite rostig. Vart kanon :)

Så nu har jag snart bara en halvtimma kvar innan jag slutar.

Slänger upp en gammal bild på en långhårig Namnlöse.


Måns Zelmerlöw...

....lyssnar på hans låtar i akustisk version. Tycker att hans låtar e bättre akustiskt ;) Cara Mia, Hope and Glory, Brother o Brother.
Måns + gitarren = sant .
Haha!

Jag sitter faktiskt på jobbet just nu. har suttit här sedan 10.30, och ska sitta här till 15.30.
Klev upp 06.30 för att hinna köra Flicka och dona på inne i stallet.
Efter jag jobbat ska jag och Erik åka hem till mamma och pappa och äta middag :) Ska hinna köra Namnlöse också! lill pojken :)


Tips?

Har ni några internettips? Känns som internet tar slut på engång ;) haha!
Har beställt ett pannband för en liten summa. En tjej som flätar egna själv runt läderpannband;) rätt så snygga! Lägger in en bild när det kommer :) I färgerna Blå, vit, grön såklaaart! Jamtland Jamtland jämt och ständut ;) Hoho!
Har just fått reda på att Magnus kan följa till Solänget! Kommer bli kanon kul tror jag. första gången man ska köra finka själv en längre bit :) Bella ska kanske följa också, om inte så kanske Kicki följer :)

Har just haft Fredags fika på jobbet :D Fick en goood "kärleksmums" (fick lära mig idag att det hette så, tihih).

Rubrik här tack!

Sitter  och fundear på nåt klyftigt till rubrik, men neeej!

Igår hade jag skrivit värsta långa inlägget, men kom ju på nu att när jag skille publicera inlägget så fick jag "Webbsidan kan inte visas" så jag la nog ner försöket att lägga ut de..
Hur som haver.
Kicki va hem till mig igår! Yey! Vi åt tacogratäng (till Eriks besvikelse, han ville ha "vanlig" tacos), de va riktigt gott! Vart päron och After Eight till efterrätt;) mohaha! Man må ju passa på medans man har After Eight. Det är ju så sällan ;)

Tror de va igår som jag tänkte sakriva om att jag tänkt att starta en "Dagens..". Men jag vet inte vad? kanske dagens youtubeklipp, eller kanske dagens fräckis. har ni några tips? Så ge dom till mig.
Det händer ju inte så mkt i mitt liv egentligen. finns ju roligare att läsa om.
Men hur som haver så tänkte jag länka till ett youtube klipp iaf. En katt som verkligen gillar sin mat, haha ;)
http://www.youtube.com/watch?v=blVEC0ERdnE

Har även anmält Namlöse till lopp på Solänget (Örnsköldsvik) den 12/9. Det är ett Insprängt på V75 dagen där. Blev ett väldigt hårt lopp. Men vi ska göra vårt bästa :)
http://www.sptf.nu/startlistor/090912_SA.pdf

Men siktet är ju inställt på Solänget den 19/9, helgen efter. Då hade han bra lopp. Efter det är det 27/9 hemma. Men efter de kanske han ska få sig en välförtjänt vila!? Ja, jag tro de :)

Namnlöse

Lina ♥ Erik


Hungriig!

Jag vill ha lunch nuuu! Men ibland idag föll nitlotten på mig. Sen lunch alltså 12.30 till 13.15. 45
Men en så kallad lunchgoing ska dra igång igen. Om man är ute och går i en kvart så får man 55 min lunch. Det missbrukades sist. Men nu får vi alltså en andra chans! Grett! 10 min gör mkt!

Hoppas denna em inte blir lika seg som den igår. Usch va den va hemsk! Hittils idag har det ringt mest en massa som jag inte kan. Det gör ju att allt bara blir jobbigare. Men jag ska försöka va positiv och se det att jag lär mig. Men det är inte lätt..

Körde Flicka igår. Tjockisen va duktig. Hade skygglappar på förförsta gången, så jag stoppa i bommull i öronen för säkerhets skull. Men det hade jag nog inte behövt, hon vart nästan litte lat. ;) Men hon pinna på bra. Hon är vääldigt lätt lärd. Men hon har inte utvecklats särslilt mkt fartmässigt under sommaren. Men hon har väl inte lärt sig att hålla rätt på benen ordentligt. För jag tror de finns kapacitet där nånstans! Gäller bara att få fram den!

Flicka och Bella


-Rak i ryggen bella!! Annars står Flicka konstigt med svansen!? Mohahha


090901

Första dagen på den 9e månaden. Ja, alltså på året! Ingen kusin till Kalle än! Han får vänta med de ett tag till ;) Mohaha!

Kvällen igår bjöds på potatis korv och ägg. Sedan for jag och Erik till stallet och gick upp en bit i skogen med hästarna :) Erik skulle titta på Anders stuga. Men vi konstaterade att de bara låg en halv vägg där ;) + en massa takstolar. Han kanske har kört litte redan!? Jag vet inte..
Sen for vi hem och duscha och la oss i princip.

Igår kväll sa Erik att han och John skulle skifta i Hällesjö i 2 tin. John skulle ringa en stund innan. Men rätt som de va så ringde Eriks väckarklocka vid halv 4 och han ligger kvar. Jaaahhaaa, tänkte jag. Han snooza ett antalgånger. Vilket innebar att jag också var tvungen att snooza. klockjävel! Så jag gatt ju fråga om han inte skulle ringa John och fråga hur de gick. Då skulle John va tillbaka vid fyra.
Schysst att låta mig snooza?! Neee

Middag idag blir nog stuvade makaroner och korv. Lätt och gått!
Måste köra Flicka idag också. De kommer hon nog att gilla!

RSS 2.0