Monday

Fint väder idag! Alldeles för fint för att jobba egentligen. Finns fördelar och nackdelar med att ha ett sånt jobb som mig. Sånna här dagar med -4, sol och klarblå himmel så är det klart en nackdel.
Hade mer än gärna tagit mig en tur till häst och skoter.

Imorse for jag till stallet och släppte ut och mockade. Dom har börjat tappa ordentligt med päls nu. Tösen och molle tappa sin låna päls och Tindra tappar all fjunpäls. Hon har inte haft samma långa päls som russen. Karelin har inte riktigt kommit igång som de andra än.
Ikväll kommer förmodligen Tösen att flytta till Kompaniet. Mia har skaffat sig en häst (skitsnygg!) så ska köra dit Tösen så fort som möjligt så han får sällskap då han är lite orolig.

I helgen var jag och Erik i Häggsjön, Duved, Åre. Bara jag och han. Vi har haft det mysigt. Åkt skoter och slappat i soffan och kolla på tv. Hade kanonväder! Grillade kolbulle och vila i solen, va lite blåsigt, men vi hittade ett bra ställe me lä :)


Godmorgon Häggsjön! Du ser ut att ge mig b...

mms_img25831 (MMS)

Godmorgon Häggsjön! Du ser ut att ge mig bra väder idag med -2 och strålande solsken!


Kallt

Less på kylan nu.. kan det inte blöi -5 och strålande solsken!? Solsken är det visserligen men inte lika varmt..
Igår efter jobbet åt jag 2 knäcke med ägg åkte till stallet sen och red Karelin tog det ganske lugnt. Han va lite tittig och pigg. Hoppade av och gick nerför sista backen, dels för att jag skulle få upp lite värme och röra på mig och så han fick skritta av och röra ryggen ordentligt. Han är öm i ryggen. Klappa honom över rumpan igår och kände att han va som knölig i musklerna, förmodligen en muskelknut, så masserade lite försiktigt på den. Han skulle behövt en riktig genomgång..

Mia har hittat en häst som hon ska hämta i helgen. Dom kommer att stå i kompaniet, jag har lovat att ha en till sällskap. Har funderat och det blöir nog tösen som får åka dit.. Så inte Molle the hooligan går lös där.. ;)


Ligger i sängen med Milton-kudden och koll...

mms_img25830 (MMS)

Ligger i sängen med Milton-kudden och kollar på hästhoppning! (Malin med Tornesh på bunden)


Kassakön

Alltså, jag har inget emot äldre, absolut inte.. Men ibland kan dom gå en på nerverna, framförallt i kassakön på ica.
Igår skulle jag skynda mig till stallet, men skulle bara in en snabbis och handla bananer innan. När jag kommer in är det tomt i kassan och jag hämtar 3 bananer och springer till kassan. 1 står och betala en dam med halvfull vagn och en kille före mig med några enstaka varor i.
Damen med vagnen står typ 3-4 meter från kassan men ser endå ut att stå i kön. Killen frågar henne om hon står i kön. Hon höjer ögonbrynen och halvfnäser och tittar på hans korg och svarar: Ja, men du kan väl gå före om du vill de då.
ojoj! damen hade visst vaknat på fel sida.
Varpå killen svarar nej, men jag har inte bråttomt så går hon närmare kassan. Hon ställer sig bakom gubben som betalar och hänger på vagnen. Det är alltså tomt på banden och hon rör inte en fena, gubben går bak och börjar packa sina varor. Kassören micke kör igång rullbandet och DÅ går hon och plockar upp sina varor. Snälla micke förstår att detta kommer ta tid och ser att vi bakom har enstaka varor och ringer efter en annan.
Kassörskan hinner alltså ta 3 kunder i andra kassan innan damen har hunnit packa upp sin vagn.. Hann säker komma fler kunder innan hon var klar.

Något mamma känner igen kanske? =)

(Har för mig att morronzoo haft en diskussion om detta nångång....?)


Tyfon

Fick ju som ni ser Börjes katalogen igår! Älskar att titta i kataloger! :)
Såg ju att det va russhingsten Tyfon (som var -10 års hingst på Lojsta hed) Han se dock lite rundare ut på den här bilden jämnfört med när jag var dit och klappa på honom. Här har han ju till och med fettnacken kvar ;)



Och såhär såg han ut när jag hälsade på flocken..



Här va de ett jättebrunstigt sto, men tyfon va inte alls intresserad.. Haha!


Fick börjes katalogen igår!

mms_img25829 (MMS)

Fick börjes katalogen igår!


Ge mig!!

Jag skulle ju hemskt jävligt jättegärna ha dessa


Klicka på bilden!

Vet dock inte vart i lägenheten den kan va, men i mitt nyrenoverade hus (som bara finns i mina tankar ännu) skulle den passa utmärkt! Man kan väl handla och plocka fram det sen när det blir aktuellt!?


110222

Fan vad jag stör mig på att vi inte har tv11 i lägenheten.. Jag som vill se Big Brother. ;)

Helgen var jättebra! hann med mycket och fick va hemma med Erik.
Lördags så red jag Jennys söta pålle Datte ( =träningsvärk), fixa mitt stall, duscha och diska, frosta av frysen och lite sånt pyssel. Sen åkte vi in på middag på kvällen. En Liten Röd med mamma och pappa. Mysigt och jääääkligt gott!
Söndag hann jag med ännu mer. Hjälpte Erik i lastbilen. Anders va ut och körde karelin från morgonen, medans jag fixade stallet, sen hem och fika lite åkte skidor sen hjälpt jag Erik att klä taket i lastbilen med skinn. Tog lite tid, men gick ganska bra :) Sen stack jag och red Datte igen ( =ännu mer träningsvärk)
Avslutade dagen med middag hos svärmamma och svärpappa! Perfa!

Igår fick jag för mig att byta gardinerna kl 21.00. Jag hade redan borstat tänderna och va påväg till sängen. Så kan det va ibland. Vet inte riktigt vad jag tycker, men det får funka. Orka byta igen liksom.. ;)


Just bytt gardiner i vardagsrummet!

mms_img25828 (MMS)

Just bytt gardiner i vardagsrummet!


Dagens magbild :-)

mms_img25826 (MMS)

Dagens magbild :-)


Frack

Det är ju känt att Edward Gal har ridit med en beige/grå frack med Totilas.
Riktigt snyggt! Jag gillar att det börja komma lite mer nytt även för dressyren (behöver ju dock inte gå över styr..)




Animos sommar 2011


Mat program

Alltså, det kan inte va ett skämt att 50% av alla program som sänds på tv nu är matprogram. Visst är de lite mysigt att kolla på och få lite inspiration (oftast är det lite vääl avanacerat dock).
Så bort med lite matprogram (Det som kan få va kvar är Halv åtta hos mig) och in med lite mer Familjen Annorlunda, Sommar i Sverige och Solsidan! ;)


Icecold

-22 när jag vaknade imorse, huvva! Nu får det gärna bli lite med mänskliga temperaturer. Vintern gillar jag men inte den extrema kylan..

Känner mig på lite bättre humör idag.
Fick sova 1,5 timme längre imorse då Anders kom hem igår och lovade att ta ut hästarna. Så jag kände mig utvilad och pigg!
Igårkväll kom ida förbi en sväng efter stallet hon kom med en present! Eller de va faktiskt 3 höhö! en chokladkaka, tidningen Hästen och en prenumeration på Hippson! Jag tackar för det, snälla ni är!


-_-

Otroligt trött tjej idag.. Fattar inte hur jag ska orka rida Karelin idag..
Hade tänkt säga till Erik att han skulle få fixa middag tills jag kom hem, så jag kunde skynda mig till stallet. Men precis innan så får jag ett sms att han far ut och sladdar och kommer tillbaka till kl 5, då hade jag velat åkt ju.. Får se hur jag gör. Han lär ju bli välidgt irriterad om jag äter själv och han får äta sen.. Men jag hade ju ingen åsikt i upplägget så han får skylla sig själv..

uschfyblävadjagärtrött

(vad svårt det var att inte använda mellanslagstangenten)


Trött tjej

Igår skulle egentligen "stalltjejerna" ha kommit, men ingen kom. Jenny svarade att hon va sjuk, men det förstod jag nästan, hon va ju hemma från jobbet igår..
Satt där och vänta med iordninggjord marängswiss, men ingen kom. Kändes lite snopet bara.. ;)



Idag är jag helt sjukt trött. Ögonlocken ramlar liksom ner av sig själva.. :s Va jobbigt att köra till stallet imorse.
vakna i 12 tiden och va upp på toa, kissa knappt och la mig igen. Va samma igår. men då drömde jag nåt jobbigt..

Imorse när jag kom till stallet så låg molle ner, han sov nog. För jag tände lampan och gick in och stog och titta på honom, tog några sekunder innan han reagera att jag stog där. han "låg upp" och hade mulen ner i spånet, sen låg han och titta länge på mig innan han klev upp. Han funderade nog på om han drömde eller inte ;) söt va han iaf!


Tack Alla!

Räknade hur många grattis jag fick på facebook. hela 75 st. Tacka alla snälla! Inte visste jag att jag kände så många!? ;)


Åka bil

Imorse när jag for till jobbet fick jag ett sånt sug efter att åka bil. Jag tycker om att åka på bilresor. Jag hade kunnat åkt hur långt som helst. Gärna till Skåne och hälsa på.. Lite väl långt kanske, hehe
Springa in på någon mack och köpa en tidning och en korv, mysigt ;)

Anders är i åkersjön och bygger på hans stuga, så jag har hand om hästarna morgon som kväll.. Igår kände jag att gjordarna på täcket åt Tindra va lite tajta så jag fick spänna ut dom lite imorse ;) Den växer! Dags för en ny magbild kanske? ;)

Gud så jag längtar tills det kommer ut en liten fölunge!
Mamma är svart/mörkbrun
och pappa är brun med lite tecken


+


=

?
Hur tror ni h*n kommer se ut?


Alla hjärtans dag

Ingen vanlig dag idag, för det är min födelsedag hurra hurra hurra! Grattis till mig! :D
Vi har firat hela helgen, Johanna m familj va hos mig på lördagen och lämnade ungarna, sen kom Jonas och försökte hjälpa mig att fixa skrivarn. Gick sådär, starta om 4-5 ggr, sen fick installationsprogrammet gå.. ..tills dagen efter när pappa kom. Han höll på en stund sen fick han till det! Tackar för det! Perfa med en skrivare. Även om den inte används så ofta så kommer det nog vara välbehövligt.
Systeryster hade med sig en smörgåstårta. Hur jäkla god som helst! Mums!
Fick en gryta av mamma, nu har jag inga ursäkter! Blå och fin va den! Kanske blir en gryta i helgen?

Inge bilder har det blivit i helgen.. Jag e dålig på det, fotandet kommer i perioder..

Ha en bra Alla Hjärtans Dag allihopa!


Nog för att jag brukar kliva upp tidigt, m...

mms_img25825 (MMS)

Nog för att jag brukar kliva upp tidigt, men det här känns lite väl.. Kan ju lägga till att jag va upp och satt på Alvin och gänget 2 för en halvtimme sen..


Lördag

Sitter vid datorn och har melodifestivalen i ryggen. Ätit godis så jag fått ont i magen. Emma och Lovisa sover.
Johanna och Robin kom med dom tidigare idag, fick en smörgåstårta (grymt god!!) och en ask med geléhjärtan.
Jonas kom också och hälsa på. Han försökte hjälpa mig och installera skrivaren. Men den håller på att installerar fortfarande.. efter 3 timmar, får lämna datorn på inatt. Förstår inte vad det sitter i... ? Nån som har en idé?

Det är trevligt när man får besök av släkten, inte varje dag dom kommer!
Imorgon kommer mamma, pappa å momma, pelle kanske också..?

Tidigare idag har jag hunnit med att fixa stallet, städat, diskat och följt Katarina till ica och handlade. Han dock inte duscha.. Kanske ska passa på att göra det nu, men jag e så jäkla trött. Den ballad Christer Sjögren sjunger just gör en inte piggare direkt.

Ne vi hörs på Måndag!
Have a nice weekend!


10 min till..

..sen tar jag helg! Ska ta och göra lång helg. Den kommer att bestå av en massa besök och tårtätande.
På Lördag kommer Syster med familj och lämnar ungarna här så ska dom sova här till söndag då mamma m fl kommer så åker odm hem med dom då. Kommer förhoppningsvis gå bra!
Erik kommer åka till stugan om han inte blir sämre, han är lite krasslig..


Hm! =)

Min och Katarinas konversation vid vattenautomaten

Jag: Jag har träningsvärk i ena skinkan!
K: Vad har du och Erik gjort då?
Jag: Hur kom Erik in i bilden?
tyst en stund....
Jag: Erik är dålig
K: Asgarv!
Jag: Inte så jag mena...


Molle aj aj

Igår följde Mia med mig till stallet. Kul med sällskap! Vi hjälptes åt att fixa och borsta dom små liven.
Sen såg Mia att det va blod vil hakan på honom, han har ganksa långt rivsår där. Inte så djupt, men han hade ont. Fick knappt titta där.. Tvättade med bommul och vatten bara, kom fortfarande lite blod. Men det är bra så skiten
åker ut.

Åkte sen till Skogslund till Jenny och Ida dom höll på att pyssla på sina små. Jenny red en sväng och Datte såg kanonfin ut! kul!


Dag 30 – En sak jag vill göra innnan jag dör

Det jag skulle vilja göra nångång är att kunna jobba med min hobby, he en egen firma.. Det vore wonderfullt!
Hur/när/var vet jag inte, men jag ska gört. En vacker dag!

(Jag har ju visserligen jobbat hos Malin (travtränare) ett tag)


Onsdag 9/2-11

Hej och hå! 2 arbets dagar kvar, jag är nämligen ledig på Fredag. Hur underbart ska inte det bli?!!
Erik frågade om inte vi kunde åka in till stan. Ja, men varför? tyckte jag, men det svara han inte på.. Födelsedagspresent på G? hihi

Min telefon gillar att stava egna ord. Därför står det ryssar i rubriken på förra inlägget, det ska ju självklart stå tussar!
Igår red jag Karelin red upp till vägen fram och tillbaka, travade hela vägen. Drog på sista biten också, det är ganska häftigt är det. Anders mockade under tiden så det va klart när jag kom tillbaka. Tog och borstade Molle lite och hamra på hans små fötter.


Vi tränar på att ha ryssar i öronen!

mms_img25823 (MMS)

Vi tränar på att ha tussar i öronen!


Dag 29 – Något du och din häst är stolt över som ni har gjort!

Drömgränsen är ju 2.00 för russen
Det måste vart på Dannero, ett insprängt autolopp. kommer inte ihåg placeringen. Men kände att det gick fort. hoppades på en bra tid. När resultatlistan kommer så stämmer den inte alla har helt olika tider. Det kommer ny resultat lista säkert 3-4 gånger..
Så jag är egentligen inte helt 100 på om den stämmer heller. Men på den senaste listan så står det att Namnlöse har gått 1.59,1! Blev otroligt glad. Men glädjen hade kunnat vart större om det stog rätt på första listan. Nu visste om den stämde..
Hur som så klarade iaf drömgränsen! Min lilla plutt!


Helgen

Det var fullt upp denna helg. Lördags så klev jag upp från morron och for till stallet. Anders körde Karelin och jag mockade. Klar vid 9, så jag tog och tvätta och smörjde hans träns och sadel. Sen hem och duscha. Erik hade sladdat skoterled till Överammer fram och tillbaka. Sen for vi in till stan. Jag skulle på shoppen och handla skor, och lite grejer.. Träffa på Carola också ;)
Hem och dona på lite. Gjorde en tårta som överraskning dagen efter
Söndag så var det dags att flytta på John, Katarina och Karl med bohag.
På morgonen for jag till stallet och körde Karelin sen tillbaka på byn. Jag, Katarina och Karl i nya huset och John och Erik körde flytt lassen som vi packade upp.
Tog hela dan, men det gick ganska bra tycker jag!
Medan John och Katarina for på affärn skyndade jag mig hem och fixade klart tårtan och ställde den i kylskåpet.
Så dom fick sig en lite surprise! God vart den å tycker jag ;)


Music

Tänkte ta och damma av denna bild. Gjorde den för ganska länge sen men aldrig visat upp den.
Tänkte göra en top 5 lista. Kanske varje vecka, på de låtar som jag gillar mest..
låter det som en bra ideé?




Nr 1. Rihanna - Man Down
Nr 2. Bruno Mars - Talking To the Moon
Nr 3. Katy Perry - Firework
Nr 4. Kurt Nilsen - Silence
Nr 5. Sarah Dawn Finer - Kärleksvisan



Dag 25 – En första

Lördagens punkt.
Jag sitter helst inte vid datorn på helgerna då jag har ett jobb där jag sitter vid datorn 8 timmar om dan..
En första. Här hade jag tänkt skriva om min allra första seger.
Jag kommer inte ihåg själva loppet så mycket tyvärr. Men jag kommer ihåg att jag in på upploppet viker ute och går ute i spåren och hinner före Lill-Lana precis före mål!
Hade gamle Gnejs. En läromästare. Ett maxat russ som är(/var?) gudomligt snäll!
Fick blommor, rosett, pokal och ett täcke. Ett blått med vit kant. Hur glad som helst!
Vann på 2.18 nånting på Dannero (Kramfors, Sollefteå) :)



Dag 26 – Mina rädslor
Söndagens..
Hörde någon säga typ: "Kärlek är det värsta som finns när det inte är bra".
Vet inte vad jag skulle göra utan Erik.


Dag 27 – Min favoritplats
Soffan, sängen, duschen (gillar bara själva duschmomentet. allt de andra kan jag skippa smörja in sig mm..)

Dag 28 – Det här saknar jag
Ett hus att inreda. Har sett så mycket fint.

Bara 2 punkter kvar nu!


Godmorgon söndag!

mms_img25822 (MMS)

Godmorgon söndag!


Dag 24 – Dessa människor dras jag till

Oftast hästiga människor ;)
Som sagt i tidigare inlägg så är jag en ensamvarg, jag är en blyg och tyst liten dam som sällan jag gör något extra för att höras eller synas, även om jag ibland skulle vilja det. Tar sällan första steget om man säger så. 
Men jag gillar snälla lugna ärliga personer! Klyschigt va!? ;)


Unik

Jag är inte som alla, och jag gillart!

1. Jag är morgonpigg! Det är helt underbart att vara ute från morgonen. Det är friskt och fräscht. Sen blir man pigg också.
2. Jag har inget emot att vara själv. Det betyder inte att jag alltid vill det. Jag gillar att vara med mina vänner. Dom är goa! 

Nackdelen med detta
1. Jag är kvällstrött! Jätte kul när man ska vara med sina kvällspigga vänner. exempelvis när jag gick i skolan så var det inget som störde min rutiner. Jag slocknade kl 22.00. Klarade inte av att vara uppe längre, det gick verkligen inte. (nu kan jag va upp lite längre, men har även blivit lite tröttare på morgonen)
2. Det är ibland svårt att vara ensam. Speciellt om man ska lyfta/bära/flytta tunga saker. Jag är kort och får sällan någon bra hävstångsverkan... Lite mörkrädd kan jag va också, beror på hur man ser det..


Dagens fundering

Känner man sig rikare om man har en tjock plånbok?
(som nödvändigtvis inte är fylld med pengar)


Fredag!

Härligt med Fredag. Men känner endå att jag kommer ha fullt upp.
Jag skulle ha behövt hunnit med en tur in till stan imorrn, måste in och handla lite på travshopen och apoteket. Ska hinna köra karelin, städa, baka och motionera mig själv. På Söndag så ska vi hjälpa John och Katarina att flytta. Så det blir fullt upp även denna helg. Helgen efter det blir det en massa släkt besök! mys. Och ännu nästa förhoppningsvis en god middag på En Liten Röd!


Kvällstur

Igår morse tog jag mig en runda runt bygget som sagt. Sen tänkte jag varför inte avsluta dagen med lite ännu mer motion.
Ïgår var ju tanken att jag skulle köra karelin och Anders köra med bilen bakom för det är verkligen kolsvart uppe i skogen. Men jag fick den briljanta ideen att rida med pannlampa. Karelin är ju lite kinkig så jag va lite skeptisk på att han skulle gå med på det. Han var väldigt skeptisk också. Minsta lilla rörelse så skvatt han med. Gick och vifta på öronen som om han hade nånting på dom. sötpojke. Vi trava en ganska lång bit upp och ner. Han snubblade till en gång och när vi kom tillbaka såg jag att han höll på att trampa av sig halva bakskon. Förmodligen då. Fick dra ut 2 söm så satte jag i en extra för att hålla kvar skon, men måste nog dra av det egentligen och rikta till den lite. Undra om jag klarar det själv eller om jag måste ringa pernilla. Har lite klent med grejer.. Annars skulle jag nog klara det..
Nåväl, både jag och Karelin blev svettig, torka av honom och han fick gå in i boxen med filt. Tror han va nöjd efteråt.


Demonhäst


Karl

Idag ska jag och erik passa karl tills Katarina slutar, han ska äta och busa hos oss. Mysigt. Hon jobbar till 18.30.
Han e ju så rackarn söt den ungen!

Nästa helg 12-13/2 så ska nog min systerdotter Emma få sova hos oss!
Det är bra de där med att man kan låna någons barn och sen lämna tillbaka dom hehe! ;)


Fast å andra sidan är jag väl barnvakt varenda dag mohaha!


Dag 22 – Det här upprör mig

Gårdagens punkt. Glömde bort igår, eller helt ärligt så orkade jag inte..
Det som vekrligen upprör mig är när folk inte talar om eller kommer med uppenbara bortförklaringar. Kan hända att jag är rätt bra på det själv men det hör inte hit...

Det kan handla om små som stora saker. Hinner man inte på avsatt tid, vill låna en grej eller vad som helst egentligen, så gör det oftast inget om man bara frågar eller talar om först. Då är jag inte den som är den. Släng iväg ett sms eller vad som helst. Bara man får veta..

Nåväl. Vi kan väl ta nästa punkt på samma gång så kanske det blir lite bättre stämning ;)

Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Tro't eller ej, men att vara i stallet får mig att må bra. Hästar är alltid så ärliga! 
Jag har mitt lilla stall där jag har det som jag vill. (skulle dock behövas en storstädning!) Till största delen. 
Jag gillar att mocka. hehe kanske låter konstigt.. Men det är inget mig emot att mocka en box. Däremot känner jag att jag har blivit extremt seg på att mocka.. hm..?
Men stallet ger mig en positiv känsla!


Hurtigt!

Jag övervann latmasken även idag! Nöjd!
Ställde klockan på 6.00. Klev upp och gick ut. Träningsvärken var så gott som borta och jag gick för det mesta för det var så jääkla halt överallt, men några meter med spring i benen blev det ;)

Det tar ju faktiskt bara drygt 30 min så det ska jag försöka utnyttja morgontimman med! En tur runt bygget. Det som är bra med att vara ute från morgonen är att ingen ser en.. hihi!
Vore ju jäkligt kul om man kunden komma igång och orka flytta kycklinglåren en längre bit uten att i princip dö..
 =)


Hittade bilden på google.


Kolik

Molle gör som sin far, ger matte hjärtklappningar.

Jag mockade och gjorde klart i stallet, tog in Tindra och Karelin och borstade av dom.
Sen skulle jag ta in Molle. Han var för det första dyngblöt. Visst det hade regnat med dom andra 3 var i princip torra..  När jag går in med han så är han så jäkla loj, jag stannar och han bara står, annars brukar han bitas och stå still det finns ju bara i drömmarna i princip. När jag går in med honom så försöker jag ge honom en liten morotsbit, han tar den i läppen sen släppte han den. Släppte honom i boxen det han gör direkt utan att kolla maten så slänger han sig ner. Han rullar inte utan ser ut att jämra sig lite.
Jag drar puttar och viftar, men han ställer sig inte upp. Minns när Namnlöse va som dåligast, kunde klappa honom över ögonen utan reaktion. Molle reste sig till slut och jag tog med honom ut för att ta in Tösen. Men hon bara går iväg så hon får vara kvar ute. Går med molle en bit upp över skogen. Han går så sakta och lojt bakom mig utan att göra någon fena extra.. Det skär sig i hjärtat att veta att han har ont. På vägen tillbaka sågår han lika sakta och fogt, men han försöer naffsa lite i handen, men inget mer.. Hoppades att det började släppa. släppte in honom i boxen och tog in Tösen. När jag kommer in med henne så ser jag att han faktiskt äter det lilla kraftfoder han hade fått! Puh! skönt! Men ser dock att han skakar som fan. Nästan så man hörde tändrerna hacka..
Slängde på honom en orange sjukhusfilt och gnugga och gnugga klappa, tempade honom, ingen feber.
Tog på mig pannlampan och tänkte ut och gå med honom igen kanske för att få upp lite värme i kroppen. Han var ju trots allt väldigt blöt när jag tog in honom. När vi gick så var han sitt riktiga jag, d.v.s förjävlig.
Sprang lite med honom och nu var det fart på han. 
Kom tillbaka, borsta igenom pälsen och gnuggade honom med filten. Skakade fortfarande men åt. släppte honom till Tösen och gick och hämtade hö. Då stog han och drack lite mjölk. tog på han Tösens regne täcke för att värma lite extra. Släppte honom till sin box. Borsta igenom Tösen lite under tiden och till slut så slutade han att skaka. Skönt. Stannade kvar ett tag och såg till att han inte skulle lägga sig ner. 
Men han stog och åt och nafsade i höet så det kändes bra när jag åkte därifrån. Anders var och tittade till honom när han kom hem och då stog han fortfarande och åt å såg glad ut!
Skönt! Förhoppningsvis bara en liten fis eller nåt som satt fast lite.

Förmodligen så har han haft kolikkänningar på em/kvällen innan jag kom. Han har legat och rullat sig i det blöta, därav den dyngsura pälsen.

Lillskiten får inte skrämma matte så!






Hurtar på blankis

mms_img25821 (MMS)

Hurtar på blankis


Några storlekar för stort!? ;-)

mms_img25820 (MMS)

Några storlekar för stort!? ;-)


Birthday

Jag fyller år om exakt 2 veckor. (trist att fylla år på en Måndag)
Släkten kommer på helgen innan då jäklar bjuppas det på tårta..

Frågan är ju om det bjuppas på tårta idag med. Ingen mindre än Ida fyller år idag!

Stort grattis till dig!




Dag 21 – Ett annat ögonblick

Ett annat ögon blick.. Vilken kreativitet!
Om jag ska ta nåt ohästigt så måste det va när jag träffa Erik första gången..
Erik kom med sin fiiina 850 med en maaassa lampor. Nervös som fan va jag, men det gick ju bra ;)
Erik svängde upp på vägen och minns att mamma sa: Oj vad mycke lampor. HAde tydligen skällt på henne  för att mina skor va borta, men dom låg i min ryggsäck, minns inte det dock.. Förtränger sånna saker ;)




På rymmen

Alltså, tv var ju bättre förr!
På rymmen, Stadskampen, Gäster med gester, tippen Björnes magasin, Ingenting är omöjligt, Tre kronor, rederiet, kär och galen... Ja listan kan göras lång.

Igår satt jag och kollade på "På rymmen" från -98. Med Hjalle och Heavy. Robban Achberg var spårhund.
Det var så jääkla bra!
Snälla tv4 kan ni inte göra detta program igen!


RSS 2.0