Lady Gaga!

http://www.youtube.com/watch?v=rXhn4sizV4Q

Ni måste in och lyssna på denna låt!!
Lady Gaga är verkligen en riktigt bra artist! Hon har gjort det igen!!
Kan nästan Garantera att denna låt kommer bli en stoor hit! ;)
Raaw gaaga!

Kväll

Igår jobbade jag 9,45 till 18,00. Segt!
Idag jobbar jag 8,10 till 18,00 Ännu segare!
Jag är INTE pepp på att jobba till 18 idag. Men jag hade beredskap och får ta den smällen! Jag får ju extra pengar för det iaf!
Appropå det så ska jag ta och fylla i det i min rappor direkt. Medans jag kommer ihåg.

Har hittat en jätte fin sadel som jag är intresserad av! Och! Den finns i stan! tjooho! Jag ska kolla om jag kan låna den och kolla om den passar på djuren i stallet ;) hehe. Hoppas! Har ju skickat och frågat på en del, men dom finns en bit bort. Så jag hoppas denna blir bra!


(Skorna är fortfarande kvar för dom som är intreserad!

Ny vecka

Ja då har en ny arbetsvecka startat!
Jag sitter nu på jobbet med träningsverk och en förberedd middag hemma i kylen!

Har hunnit med en del i helgen! Det känns alltid lika bra!
I Lördags var jag som sagt hos min syster, jag red på Ina. En dam som de typ inte går att få stopp på ;) Men jag låg bakom Robin (som körda rembläsa) då var hon lugn och snäll :)
När vi kom tillbaka bytta jag om direkt och åkte hem till mor och far. Körda Namnlöse en sväng. Innan jag skulle in i skogen mötte jag Jonna och Gunnar. Gunnar sa innan jag for "passa dig för björnarna". Heheh tänkte jag bara, ne de e nog ingen fara.. Men vad får jag se!?

(Namnlöse ville inte stå still)

Om inte denna myrstack som en björnjävel har ätit ur :s Jag vända rätt så snabbt och tänkte på ordspråket. "Skratta bäst som skrattar sist". Jag körde till Sörviken ist ;)
Men iaf så kände jag inte av nån träningsverk sedan ridturen. Jag tänkte, jag som e så otränad måste ju känna av nåt i mina små muskler?!? Men icke.
Pyssla på lite med Namnlöse. Ryckte hans framskor då dom höll på att lossna.
Innan jag for hem till Stugun igen svängde jag in till mamma på Konsum i Brunflo. Köpte grytbitar till kvällen och så.
När jag va vid stor-rondellen i stan så kom jag på att jag skulle köpa med mig några goda cidrar hem. Men se de gick inte då dom hade hunnit stängt.
Men jag gick in på Rusta en sväng. Köpte en dörrmatta, isskrapa och en julduk. Dom hade jäätte mkt julgrejer. Det är hur mysigt som helst med jul och titta och handla julpynt. Meen.. Jag tycker det är lite väääl tidigt faktiskt!
Kan ju få dröja till 1 vecka innan första advent eller nåt..

på kvällen åt jag och Erik Fondue! Och fy satan vad gott det var!! Varför har vi inte ätit de hemma tidigare?? 
Mumma! Men får nog va försiktig att äta det för mkt så man inte lessnar. 

Mums!

Efter middagen började känna faktiskt i benen att jag visst ridit idag! Träningsverken var på väg! Det måste vara den mest positiva verken som finns? ;)
Erik Amrén och John och Katarina kom en sväng senare på kvällen och hälsa på :)
Jag och Erik va vaken till 02.40. Kan ni förstå att jag va vaken så länge!? utan att bli grist-trött? Det kan inte jag!

Låg i sängen till 10.. Eller ja 11 egentligen då vi ställde om klockan. Men de va väääldigt skönt.
Gjorde grönt till frukost och satte mig ner och kolla på tv. En stund senare så for jag till stallet. Jag red på Karelin :D
Han va jättesnäll! Jag skritta mest då jag hade börjat få riktig träningsverk + att mina knän gjorde rätt så ont.. Men de var hur skänt som helst att ut och skritta bara. Jätte skönt väder va det! Men behöver en annan sadel..
Jag har börjat leta, och har hittat några intressanta.. Men de e ju så jäkla svårt när man inte kan se sadlarna i verkligheten..


Måste bara visa er denna bild!
Vi har ett sånt där duschmunstycke som lyser olika färger vid olika temeraturer.
Igår så släckte jag lampan när jag gick ut från toan och såg då denna bild ;) Erk håller i en schampooflaska ;) HAHA! Ser ju lite otäck ut!

Rekord

Besöksrekord! haha
Brukar ligga på runt 3-4 st unika läsare hahha!!
Men idag hittils har det varit 71 unika läsare ;) La ju ut min annons på skorna på bloggshoppen! Finns några intressrade! Kul :D

Har Idol i bakrgunden.. Det är "duellen"just nu. Och jag tååål inte alla dessa jävla fjortisar som skriker. De förstör hela jävla IDOL! Kan inte producenterna sätte en tejp över deras mun eller nåt.. GAAAHH!!
Nu sa dom att Niklas åkte ut! Yees! han va inte bra alls. Och tycker att dom kunde ha fräscha till frisyren på honom. Meeen nu slipper jag honom.. Haha!
Ne usch vad jag lät bitter nu..
Men måste säga att jag gillar Mariette! Hon är riktigt cool! Tove är grym hon med!

Imorgon ska jag kliva upp tidigt. Ska fara kl 9.00 härifrån hade jag tänkt. Ska då rida Ina åt syrran, Robin ska köra Bläsa samtidigt..
Har ärligt ingen lust egentligen.. Tänkte hinna med att köra Namnlöse en sväng med.
Skulle rida Karelin också. Men han tar jag på Söndag :) Ska bli kul att ta en sväng med honom :)

Nu ska jag borsta tänder och väcka Erik som bara skulle "vila" sig på sängen.. (som vanligt somnar han) och säga åt honom att borsta tänderna med!


Någon som är bra på blogg design som vill hjälpa mig med att göra den mer personlig och fräsch??


Karelin




Red på denna herre idag. Testade förrst inne i hagen, men se de vill han inte, så tog och gick en sväng på vägen. Och han var jätte snäll. Så till helgen ska jag ta mig en tur i skogen :)

Jaahapp

Jag hatar att vakna typ en halvtimma innan klockan ringer, och vara pigg. Men så när klockan väl ringer blir ögonen så otroligt tunga.. usch Hata! ;)

Va till stallet igår och pyssla på litte, ryckte framskorna på tindra. PRovade bak också, men hon hade ingen lust med de, så jag gör nog de i EM ist. Men de ska hon få kissa först ;) För de kan hon tamefan inte göra ute, när hon kommer in så her hon ur sig 10000 liter. Ja nu vet ni det också ;)

Igår var jag duktig och gjorde sallad till middag. Köpte ett litet salladshuvud, sallads kyckling lite pasta mm.. Vad gott. Har med mig i matdosan idag, men ska gå på Bageriet och köpa en dressing.

Imorse tog jag kort på mina rosa skor som jag tänkte försöka sälja. Helt oanvända. Jag tog kort med digitalkameran, men jag tog inte med mig nån sladd så jag föra över bilden.. Duktigt ;)
Får lägga ut den ikväll eller imorrn ist..


Bara 63 dagar kvar till julafton! ;)


Med sorg..

Hej och hå! Slängde just iväg en beställning på hööks, vart ju en slant men jag tycker det vart mycket för pengarna iaf! bla. ett par vinter ridstövlar, komplett träns, schabrak och massa sånt där smått och gått.. Just ridgrejer har jag inte så mkt av, och nu ska jag ju börja rida Karelin hemma och så..
Ja just de! Karelin kom igår kväll. han var liten och lite småful hahaha! Tindra är mkt finare exteriört, hehe..
Monika ska komma och klämma på Tindra imorrn. Får det är ju en stor och rejäl häst, synd bara att hon e så skev. Ska bli kul och höra hennes utlåtande om det är nåt att satsa på ;)

Flicka, min underbara Flicka..
Hon klev på transporten igår morse.. Just när han kom fick jag en klump i magen, men när han va där och vi höll på att lasta gick de bra. Men när jag satte mig i bilen och lastbilen for. Kunde jag inte hålla mig längre. Tårarna sprutade!
Fan nu vart jag tårögd också, jag som sitter på jobbet :s

Kommer sakna den lilla krabaten jätte mkt.

Flicka ♥ Min lilla tjej! ;(



Sugen

Jag är så jäkla sugen på att gå hästskötarkursen på Wången. Det har jag sagt sen jag gick i 3an på Torsta.
Men de kostar ju skjortan! 35 000 för 1(!) termin.. Puuh! Men jag vill gå den.. Måste bara jobba ihop lite pengar, eller ganska mkt...
Och hästar vill jag ha å! En massa ston och göra Namnlöse-bebisar.. Och gärna ett stort stall så man får plats med dessa. Sen gärna lite fina kör/rid vägar också.. Men jaja, det kommer väl alltid vara drömmar..

Det är mkt man vill ha! Man måste ju vara glad för det man har också.. Jag har ju Namnlöse, Världens underbaraste häst! Som världens snällaste pappa sköter om hemma i Solberg. Sen har jag turen som fått haft Flicka, (åker på Måndag). Sen har jag ju Diké, som är betäckt och förhoppningsvis dräktig med Namnlöse också. Bättre hyresvärd kan man nog inte ha! Eller hyresvärd, jag betalar inte honom nåt, köper lite spån ibland bara.
Så ska han ta hem Karelin också nu, så honom ska jag rida :) Han tänkte först ta ner honom, men jag tyckte att han kunde ta hem honom och testa han i Monté.. Kan ju vara värt ett försök då dom som kört honom säger att han har kapacitet. Men han vill inte riktigt ta i fullt ut i loppen.. Så hoppas han kan piggna till lite..
Diké kommer komma hem i början på November om jag inte hittar nån som ska upp tidigare..

Jupp så e de..

Flicka

Ja.. Hon är till salu!
Stog i annonsen att hon var i kondition. Haha men de vettefan ;) Körd regelbundet är hon.. Men just nu e hon bara fet ;)
Ringde en transportör idag och bokade plats blir på Måndag hon åker.. :( Usch nu känner jag mig lite ledsen också.. Kommer sakna den lilla damen!
Men det är det rätta. Diké ska ju hem också. Så ska jag lägga lite mer tid på Anders hästar. Karelin ska han nog fara och hämta i helgen...
Det kommer att bli bra, alldeles säkert.

Till något annat!
Igår smsade jag Erik och sa att jag ville gå på Restaurang med honom, typ på "Athena" eller "En liten röd"..
Fick till svar -"vi var ju på lappa (La Prima) i helgen".. Hrm Haha
Men när jag kom hem hade han gjort mat (fisk och pärer) dukat jätte fint och tänt ljus. Hur underbar är han inte då?!! Min lilla gosing!


Bergsåker

I lördags var det tävling för min del!
Började dagen med att kliva upp halv 5. Otroligt trött den tiden på dagen. Men jag hade ju vart smart nog och gjort fika dagen innan! For och hämtade magnus i ås sedan hem och putsa lite på Namnlöse och väntade på att Tom skulle komma. När allt va lastat och klart for vi ungefär 20 över 8.
Resan gick bra förutom att Magnus och Tom tvingade att hålla mig i säkert 45 min. Jag höll allvarlig på att kissa på mig! Kom fram runt kvart i 11 tror jag.. Packade ur och köpte en "upphöggare" så jag kunde rycka av Namnlöses andra sko. Han trampade av sig den andra tidigare i veckan. Vart lite sen ut med värmingen. Värmde inget på banan.
I loppet kom vi iväg hyffsat och in på sista kurvan låg vi 4 men hade kontakt med den som låg 3a. Ca 300kvar mitt i kurvan så får jag punka på däckhelvete! Bajs! Så jag höll igen Namnlöse på upploppet, det var en bit ner till resten av hästarna. Vi kom imål på 01 :O haha Trots att vi typ joggade in i mål. Så hade inte jag fått punka så hade Namnlöse fått en riktigt fin tid! Så jag är jätte nöjd med honom i det loppet. Vi fick låna ett däck av Maria Nylander, så magnus kunde köra det andra loppet. Namnlöse kan ha blivit öm i foten bak, sen så fick han några stora galopper, syntes tycker jag att de inte var samma sting i steget. Blev 5 på 03. det va också en bra tid trots den stora galoppen! Jag är så stolt över honom detta år han har skötts sig så bra!
Det jag är mest impad, nöjd och STOLT över är att han i alla loppen har gått om de hästar vi kunnat, utan att sacka på farten! (vi har ju visserligen inte kört om i ledning nåt, så där vet jag inte, men i värming så har han sackat lite när han inte har nån framför)
Han startade inget -08 och jag tror att han behövde ett års vila. Startat alla säsonger sedan han var 3. Så jag hoppas att det är det som gjort susen!
Måste även tacka Lisen som tränat honom i sommar. (Kanske redan gjort det, men gör det igen) Han har verkligen gått bra i höst!

Min lilla Prins!

Vägen hem var rätt så rolig faktiskt! Tom visa lite bilder som han tagit. Och hans "album" som han gjort till Tuffing. Ett album med alla hans segrar, och en till seger fick han ju fylla på med dessutom!
Dom som har Tuffing har ju matchat honom rätt så lungt. men nästa år tänkte dom nog matcha honom mot de bästa. Nog om det.
Vi diskuterade lite om ponnytrav ifokus. Och kom fram till att en heter FNUT där. Vi har ingen aning om varför hon heter så men det vi kom fram till va att det är rätt så roligt ord. (inget illa Fanny, det bara låter roligt;) Tex. h du fnut i byxan? eller varför inte Sagan om fnuten.. hehe , ja lite intern skämt sådär. Vi hade rätt så kul;)

Måste också säga att jag är för en gång skull riktigt Stolt över mig själv! Jag ha kört till båda Solänget och Bergsåker helt själv med finka och hela balladen! och det har gått bra! *klapp på axeln* :D
Hade nog tänkt att satsa på BE-kort. Skulle bli KANON det!


Ja fy fan!

Haha vilken förmiddag!
Haft 3 samtal, den som har haft mest har hittils 32 samtal. HAHA Känner mig verkligen effektiv idag..
Långdragna gubbar som inte ger sig, är bland de värsta! Sedan har vi haft möte mittuppi allt + lite juicepressning ;)
Nu är det 30 min lunch. Skönt, jag har hunnit bli riktigt hungrig..

Imorgon är det Bergsåker som gäller!! Namnlöse ska ut i två lopp, lopp 4 och 8. Sist han startade 2 lopp va han riktigt trött i andra loppet. Men den här gången ska jag jag inte värma honom likadant. Så då kommer han nog orka med 2 lopp. Dessutom har han ju gått några lopp som han säkerligen har behövt i kroppen :)
Magnus ska köra ett och jag ett. Magnus körde ju i stan senast och då gick Namnlöse 1.59,5 :D Jag vill så gärna att grabben ska visa att han kan gå ännu fortare! För de kan han! Gäller bara för han att komma på det själv också :)

Tänkte slänga upp en bild på startlistan men de verkar inte vilja gå.
http://www.ifokus.se/ShowUserFile.aspx?BinaryId=9b9ade73-f672-426f-99eb-8d2c75a10e5d
Där har ni länken iaf! Lopp 4 och 8!


Namnlöse på Solänget


091005

Trötter och vääldigt tung i huvudet! Har bara lite ont i huvudet, men känner mig otroligt tung i huvve! Vill bädda ner mig i en lagom varm säng och bara sova en stund. Det är såå skönt!
Imorse när jag klev upp gick jag direkt och duschade. När jag var klar och gick in i sovrummet hade Erik dragit upp rullgardinen och lagt sig igen och tittade vad kallt de va ute, och där låg han under ett varmt mysigt täcke. Han e så go! Kunde inte låta bli och gosas lite då!
Hann även med att dammsuga och fixa gardinerna!

På Lördag är det sista tävlings dagen för Namnlöse. Tror jag iaf. Har inte sett till några startlistor ännu, men hoppas att dom kommer innan dagen är slut. Anmälde Magnus till ena loppet.


Gillar den här bilden! Lovisa är så jäkla tuff! HAHA (Hon kan btw cykla
utan stöd-hjul nu! Moster är stolt!)


Trötter

Jag e riktigt trötter nu. Men har jag vart öppe så här länge kan jag likväl sitta upp en stund till och se Idols sista del.

Har verkligen noll lust att blogg egentligen.. Nån med tips men kan skriva om! Vad vill ni läsa?

Kalle fyller 1 år idag! Grattis lillkillen!

Ledig imorrn är jag också! Ska in på banken och fixa litte, sedan kika på stan om man hittar nåt trevligt man blir sugen på att köpa. Sen ska jag till Svedje till syrran och testa att rida hennes varmblod. Sen ska jag nog hälsa på Kicki en sväng. Kanske ska rida nån då å.. ;) Hoppas kan man ju! :)

Kicki, jag har ev en monté-häst åt dig!!

RSS 2.0