Morning sunshine!

Oj oj.. Jag kom på jobbet ungefär 10 i 8. Ska vara påloggad 10 över. Jag va så jäkla trött. Hedde bak ryggstödet och slängde upp fötterna på bordet (ingen va i mitt rum) och typ somna!  Shit ;) HAHA. Jag va borta i mina tankar så va de nån som sparka upp en dörr jävlar anamma. I mina tankar iaf. Men de va bara Angelica som öppna dörren försiktigt ;)

Va på möte igår kväll med ponnyklubben. Va inte många där direkt.. Men vi diskuterade i huvudsak sponsorer och pengar i kassan.
Vi hade mer sponsorer än vi trodde. Det är bra då ekonomin inte är bra men stabil.

Va även hem en sväng och tittade på husvagnen. Lite att tänka på och så.. Hur gasen funkar m.m.
Ska bli väldigt trevligt att fara till Hoting med husvagnen :)
Verkar som de kanske löser sig med Flicka också. Svärdfeldt skulle upp med en häst så hon kunde nog åka där :)
Det blir så bra på Fredag. Det är Garvsyra där då också.
Så då när jag slutar på fredag ska allt va färdigpackat så far vi in med Flicka på travet och lämnar henne och finkan där. Far på revy. Sedan hem till mor och far. Kollar på husvagnen och sover där. Far på Lördag förmiddag till Hoting :) Då hinner jag även fixa lite hårdpackat hö. Här har vi bara löst de tar så jäkla plats..
Men jag tror det kommer bli bra. Så även om Flicka kankse inte sköter sig jag inte kan starta så blir hon en erfarenhet rikare :) Det jag är mest orolig över är voltningen. ;) Jag vill ha någon häst framför. Men inte för många..

Ska kolla nu om det finns några startlistor.


Lördag

Igår kväll va jag och Erik ner på Falkens som är Stuguns nya ute ställe ;) hehe. Dom ska börja ha öppet på Fredag och Lördags kvällar. och försöka ha nånting åtminstonde varannan helg. Som igår en trubadur..
Igår när jag och Erik kom dit så va de 1 där som 2 m från trubaduren och sjung ;) hahah
Vi tog en Öl och cider satte oss ute. Sedan kom han som ha stället och fråga om vi skulle ha nåt.. -njäääee sa vi. - Ja men om jag bjuder då? sa han. - jaaaao, varför inte.. Heheh! Så jag tog en panini. och Erik en calzone.. Men de va samma innehåll, typ olika bröd bara ;)
Trubaduren tyckte iaf att de va världens konstiga spelning, men publiken fick välja musik, så då vart de ju litte farta på de som va där ;)

Sen efter en tag typ halv 11. Då börja de slinka in lite folk faktiskt. Vissa var mer full än andra.. vissa läskiga, vissa trevliga.....
Men Philip kom med ett gäng  sen efter att han som hade stället hade lockat med första ölen gratis. ;) haha
givk hem över starx efter 12.. eller vi gick och Erik tvätta bilen. Jag höll på att somna på stolen i verkstan bredvid den stora borrmaskinen ;)

Idag ska vi in med Flicka så hon får titta på stället och känna sig för litte ;) Ska tvätta henne ordentligt, med schampoo och så.. Är det nån där med nån ponny som inte är rädd för nåt så ska jag kanske köra också.. Men får se.


Halloj

Ännu en alldeles varm och skön dag. En sån där dag man verkligen inte vill ha ett jobb som man sitter inne vid en dator.
Solen strålar och det är alldeles underbart ute!
Igår var det, enligt bilen, 22 grader ute 20.30. Hoppas verkligen sommaren håller i sig! Helst tills vi ska till Hoting, 3-7/6. Och gärna om 4 veckor. Då jag går på semester i 4 veckor. Vad vi ska göra då är inte inplanerat, det beror lite på hur mkt ledigt Erik får/vill ha. Men en vecka när jag har ska han iaf ha. De har jag bestämt.

Jag tror de blir en glass idag, anitngen på Fikat eller efter lunchen. Jag ska lätt sitta ute idag iaf :) De lilla man kan.

Igår efter jobbet var jag ute och gick. Gick en bit på elljusspåret som finns i stugun, men om jag ska jämföra med Brunflo, så likanr det mest en upplyst stig, för de va en stig.. Men det är perfekt att gå där. Uppför nerför, åt höger och till vänster ;) Jag visste inte vart jag var tillslut så jag följde jag en stig till Höger. 
Jag kom ner vid en gata som inte alls är långt ifrån där jag börja, men jag gick en bra bit så den måste ha slingrat sig bra i skogen ;) Sedan gick jag runt "bygget" en sväng.

Ne nu ska jag fortsätta jobba!




Jag längtar tillbaka!


Bjärrn

Ja då var det Onsdag då!
Börjar egentligen om 20 min ungefär, men jag är redan på jobbet. SKönt och kolla igenom lite internet och så innan det börjar att ringa..
Prata med Erik när jag gick till jobbet, när han for imorse så gatt han bromsa rätt så hårt för en björn sprang över vägen framför lastbilen.. ..självmordsbjörn?
Hm, så vi skulle på björnsafari i kväll ;) hehe Hoppas jag också får se en jäkel då! För de vill jag :)

Nu till helgen är det cruising på Hammarn, men jag vet inte om jag ska köra eller åka.. Visst skulle jag kunna köra, men de e tydligen så mkt poliser där ;) Jag blir ju så nervös då ;) hehe.. Kanske tappar körkortet som jag gjorde första gången (och enda gången hittils) jag blev stoppad.
Hade haft körkotet typ en månad, och när jag va påväg in till travet, skulle jobba hos Olle, så blir jag stoppad i odensala. Hade världens bilkö bakom mig. Iaf så ville dom se körkortet. Öppnade plånboken, men körkortsfickan va TOM! Shit, jag letade som fan runt där väskan låg, men hittade den inte. Dom fick se legget och dom godkände det. Men påminde om böter om man inte har körkortet med sig.. Jag kunde inte förstå vart de tagit vägen.. På lunchen inne på travet kom mamma och pappa och luncha med mig i stallet, så då tog jag och letade igenom bilen ordentligt. Då hade det raml ner mellan sätena och ner bakom den lilla korgen med massa cd-fodral. PUUUH!  Jag vart skakis då hos farbror blå. Eller tant blå kanske jag ska säga får de va en hon som fråga efter körkortet ;)

Hm körde Flicka igår. Anders Tindra. De gick jätte bra, och Flicka TOG I när hon låg bredvid Tindra ;) (annars brukar vi ligga typ 100m efter ;) Men de va skoj. Nu ska vi träna bort magen.
Hade med Anders finnspets Betty också för första gången, hon sprang mest bredvid Flicka, Tindra gick ju lite fortare.




I´m Back!!

Varför är det så jobbigft att komma igång efter att man vart borta en längre tid!? Usch, igår höll snurra de till i huvet så jag gatt sätta mig på taoletten en stund när jag sminkade mig.. Hehe

Jag va hemma från onsdags v. 24. Jag jobbade dock Lördag den 13/6. Men då ringer det så lite så jag klarade mig igenom den dagen. Sen va jag hemma hela förra veckan och vilade upp mig, och nu är jag frisk :) Det är skönt.

Måste säga att SHIT vad Flicka har blivit tjock nu på sista tiden.. Detta är inte bra ;) Måste börja köra mer, sen tror jag
Sen kanske hon inte ska få äta så mkt gröngräs, måste nog stänga in henne och ge mer hö ist.. Jag tror hennes mage skulle må bättre av de också..

Hm.. Har ni några tips på vad man kan skriva om?




Bättre?...

...kanske att jag är mindre slemmig i halsen, men örat gör fortfarande ont och jag e snorig som fan, hes och allmänt loj..
Anders ville att jag skulle med ut och köra häst, men jag tog och skippade det för jag vill bli frisk nuuuu! Men de känns som de här kommer ta ett tag att bli fri från..

Syster yster körde premie med deras 2åring Rembläsa idag. De gick kanon och prema på 2.03 tror jag de va.. kom inte ihåg riktigt.

Erik fyller år på Torsdag 22 år.. Shit han börja bli gammal ;) hehe.
Köpt present till honom idag. Hoppas han kommer bli glad.

Nu ska jag borsta tänderna


Sjukskriven

Jajjemän.. Ringde HC idag och sa att dom fick ta och kolla på mitt öra som smärtar..
Jag jobbade kväll denna vecka och jag tänkte faktiskt jobba. fick tid 11.15.
Satt med Marie och gjorde lite mallar. Sedan gick jag till HC och sen hem.. Jag fick dock ingen medicin, för den va så "stark".
Öroninflammation va sjukdomen. och förskylning som bara blivit sämre sedan jag va hemma första dagen.
Fick sjukskrivning veckan ut.







Sjuk + Lördagsjobb

Jupp, fortfarande lika sjuk som tidigare, men på Lördagar har jag ingen i närheten som jag kan smitta + att det  inte ringer så mkt så dom få samtal som kommer kan jag nog försöka mig på.. Sen hoppas jag att jag är frisk på Måndag, annnars måste jag till läkare och se till att få en intyg på att jag är sjuk. Typ..
Är dock väldigt harklig just nu. vaknade att jag va täppt i näsan, kunde endast få i mig yttepytte med syre. testade att andas med munnen då. Men då kändes de lika dant i halsen, ungefär som om man skulle fått allergisymptom, men så fick jag en host attack och hostade upp några ton slem ;) (kanske va mer än det ni ville veta, men så var fallet) så nu har jag druckit en kopp te, så nu är halsen och ena näsborren"fri" Hehe.
Just de! Va ju till Brunflo igår, min kusin Fredrik gick ut 9an igår. Åkte in till stan när Erik hade slutat, så hade vi litte ärenden på stan, sen for vi dit. Först dit sist hem ;) Fick jätte god mat och tårta!
Fick också jätteont i örat och hade de när jag kom hem också, måste ha slagit lock eller nåt + att tinnitussen vart jäätte hög. De hugg till ibland.. Läskigt. Mina öron som redan är känsliga :s Måste nog gå till öronläkare snart..
känner av de lite nu också, men inte lika som igår kväl, hoppas det slutar.
Nåväl. Grattis Fredrik!


Ne usch, nu börjar jag bli väldigt hungrig. Frukosten väntar!


Mer sjuk..

..sov inte mkt inatt då hostan tog över hand.. Så stannade hemma även idag.
Har inge bra att skriva, så lägger in några fler bilder ist..



Se vilken söööt!










Hostig

Ja hade tänkt att försöka jobba imorrn, tror faktiskt de kommer att gå sådär..
har börjat hosta en del och när jag pratar hostar jag ännu mer.. Men vi får väl se då..

Har vart och kört också. Anders Tindra och jag Flicka, flicka får jogga på i den farten hon vill, tindra hamnar ju en bit framför hela tiden.. men de gör väl inte så mkt nu i början.. vi ska börja jobba med konditionen nu ordentligt :) 
Hoppas vi kommer få lite pli på tindra också.. Det vore skoj :)

Ne ska snart gå och lägga mig, är dock inte riktigt trött ännu, men måste lägga mig endå, annars kommer jag vara Döö imorrn bitti när klockan ringer.. 

♥ 

Sjuk idag med!

Ja, ringde chefen imorse och sa att jag stannade hemma, sedan somnade jag om till 10.40. Vad händer? jag blir lika förvånad varje gång!? Kanske dags att vänja sig med att sova bort halva dagarna.. (la mig före 10 igår med).

hur somhelst tänkte visa er lite bilder från Turkiet :)

Från balkongen
Står på balkongen och tar kort.


På cykel tur!


På promenad på kvällen, det är Marmaris som skiner.


Jag hittade en häst!!


Det är jag som är i poolen ;)


"Proffisional entertaiment team" bar bort Erik när han inte ville va med på
dom exlusiva poolgamesen. Hihihi


Där den blåa handduken hänger är vår balkong :)


I Turkiet tar man inte bort träd när man bygger hus, man bygger husen
runt träden ist!

Sjukling idag!

Yes, hemma från jobbet idag och vilar upp halsen.. Den gör såå ont, och jag kan inte prata för 5 öre...
Funderar på att försöka baka en raparberpaj som momma hade gjort en gång som Erik tyckte va så god.
Att jag har ännu ondare i halsen idag KAN bero på att jag va ute och körde häst igår.. ;)
Men de gör inge för jag va såå nöjd med både Tindra och Flicka. Tindra skötte sig gallant och var coolare än coolast :) Trava på lugnt som om hon va världens snällaste häst ;) Men hon kanske e de att köra? De vet jag inte, förra gången va hon lite het. Men inte igår.
Flicka skötte sig som om hon va 20 år gammal, förutom att hon inte kan stå still. De ska vi jobba på.. Men hon trava på bra :) Jag älskar hennes travsteg! Hon breddar fint när hon tar i. Dock har hon inte konditionen eller styrkan att orkar ta i nå länge. Men det ska bli andra puckar nu. Anders körde Tindra och jag tror han tyckte de va kul :) Nästa gång ska jag köra Tindra och Anders Flicka haha måste skaffa bildbevis ;) Jag ska nog se till de blir litte fart på dessa damer ;)

Ska bli såå kul!

Måste också nämna en annan russ 3-åring.
Razmus Raid -06
e. Radier
Äg/tr Amandah Andersson, Boden.


Ojoj! Han har kvalat 2 ggr. Första gången han kavalade han han öppnat första 500 på, håll i er, 2.08,5!!
Men sedan hade han vänt och börja stegrat.
Sedan kavalde hon igår tror jag, då hade han skött sig fint och hade inga olater för sig. Så han kavalde på 2.12,9!!
Då hade hon hållt i han, men endå fick han springa i sin takt så han inte skulle bråka.. Shiiit!
Lycka till Amandah med Musse!






Vad har hänt!?

Jag har blivit så jääkla morgon trött nu för tiden.. Sitter och håller på och somnar fortfarande (och hickar).. klev upp halv 7, man brukar ju vakna efter ett tag men inte jag, och igår så vaknade jag halv 11!! Erik hörde att jag sa typ vafaan när jag kollade på klockan.. Man missar ju halva dagen när man kliver upp så seent..

Ja i Fredags var det trav! Jag hjälpte Malin hela dagen. Körde först i kännsåsen, jag Encore Ås och malin körde Lass Keeper i intervaller. GJorde klart där och tog med oss Youngblood Pil och Sanity till travet. Dessa herrar skulle starta.
Sedan på travet körde jag Defiant Rose i några intervaller på rakbanan inne på travet. Lite lat va hon allt!
Sedan va de dags för starthästarna.. Yngve ut i lopp 2 montélopp och Svante i lopp 10 tror jag de va..
Vi börjar med yngve.. Den herren har inte nerver av stål direkt, snarare bomull. Men han skötte sig och Malin när väldigt nöjd med hur han kändes. I loppet vart det en hel del strul in i första sväng och Yngve hmnade i galopp och blev diskat.. Malin va stensäker efteråt att hade han fått trava så hade han vunnit, han va så jääkla fiin! Men hon fick nöja sig med en kanon fin häst.. Glömde väga in gjorde hon också..
Sen va det Sanity.. Han är lite lugnare av sig.. Han värmde fint och Olle körde ett fint lopp från start till mål. Lättade lite på tömmarna på upploppet och han klev undan till en fin vinst!. Grattis RIX FM Jämtland!

Lördag hade Malin ingen till start men hon red Sant Piril i monté loppet. Blev 3a i mål. Åkte hem efter sista V75 loppet. När jag va hemma ringer mamma och frågar om jag är påg hemmåt. FFAAHN! Jag skulle ju få en grillierad filé...
Så jag åkte hem en sväng igår. Erik åkte med.. lite bakfull.. Men inte så farligt tror jag.. De va en rätt så lugn lördagskväll.
Det va ju Storsloken också.. Svinkallt, lite folk.. Men kom hem vid 1..

Nåja..

Shit

Fan va jag har blivit morgon trött nu för tiden.. Orkar nästan inte ta mig upp ur sängen på  morgonen.. Inte bra!
Men får jag sova tills jag vaknar av mig själv då kan jag inte dra mig nå länge i sängen, då får man bara ont i ryggen..



Nåväl. Imorrn är jag ledig! yeey! Och hur firar man det!? Jo på travet! Hihi Ska till Malin på morgonen och hjälpa till att köra Kåre, om det är nån mer vet jag inte.. Får man tid över kanske man drar ner på stan. För det är väl studenten imorrn!? Tänk att det är helt ÅR sedan jag gick ut.. helt sjuukt vad tiden har gått.. lite skrämmande, snart sitter jag väl som pensinär och en massa barn barn kring mig...
Näääe! Sluta nu Lina.. Åldersnoja när hon e 20... ILLA!


Erik jobbar EM denna vecka.. och jag tror de bara har vart tur då han har blivit sjuk.. :s Han har hostat och har jätte ont i halsen.. Nu på morgonen sa han även att han svettades.. Så han har väl förmodligen fått feber nu också.. Men eftersom vi sover typ 3 h med varandra så har jag inte smittats.. Än...


Hej!

♥Ja, nu va de väl nästan 2 veckor sedan jag skrev här. Men jag har inte haft orken att uppdatera någon sedan vi kom hem.
Jag hittade inga datorer på hotellet heller. (eller jag letade inte, jag såg ingen bara)

Jag orkar inte dra någon historia om hur resan va för de orkar jag inte. Men ska berätta lite kortfattat :)

Vi kom fram till hotellet ca 2-3.. (Turkiet är 1 timma före oss i Sverige)Vi fick ett sunkigt rum med bakgården (parkering) som utsikt och en väldigt liiten balkong. Erik flu förbannad gick ner i reception så fick vi ett annat rum :) ( Rummet bredvid som john och katarina hade när dom va dit för 2 år sedan kunde vi lista ut ;) Sängen va stenhård så varje morgon va man stel som ett järnrör..
Maten va helt underbart god! kött och kyckling va mört och saftigt.. Efterrätter smakade dock lika alltihop...
Vi låg antingen vid poolen eller vid starnden på dagarna och solade, varvade solen med skuggan.. Jag blev väl inte så brun som alla trodde men, men jag har faktiskt linjer efter bikinin ;) tro det eller ej. Men jag är hellre lite blekare än att ha bränt sönder mig, för de gör ont, har gjort de så många gånger + att det är farligt!
Jag brände mina knän en dag lite, men då slumrade jag till i skuggan..
Allt har flytit åp bra, inga förseningar och sånt, snarare tvärt om har i stortsett alltid kommit iväg 5-10 min tidigare. Och när vi landade på Arlanda visade det sig att flyget hem till stan gick en timme tidigare! Vi hade ju tid över så de gjorde inget för oss. Att komma hem tidigare va bara skööönt :)

Men just nu vill jag fara tillbaka dit! Här är de typ +7 grader och snålblåst.. Allmänt pissigt väder, och de ska tydligen inte bli bättre till helgen heller, då det är storsloken och jämtalnds stora pris! Gissa vad jag går på!? Inte så svårt kanske ;)

RSS 2.0