Linas ponnytrav

Nu har jag startat upp en till blogg. Jag ska använda denna blogg och skriva precis som tidigare.
Men har nu en till som enbart ska handla om ponnytrav.
Mer info om det kommer senare.. Men här har ni bloggen iaf!


Järvsöfaks

Finns inte ord.
Såg Järvsöfaks sista lopp från Romme igår.. Jag rös, vart tårögd.. Lika knäppt som när Erik får rysningar när en brummande v8 far förbi. Man är skadad.
Läste på www.jop.nu ett avskeds tal. Blir tåögd igen.
234 starter 201 segrar.. Han har förlorat 33 startet. 33 STARTER AV 234!! Kan ni förstå? Det kan inte jag helt fantastiskt att man fått vara med och uppleva honom.
Han påstås vara travsportens Ingemar Stenmark.
Och den här hästen har JAG kört!!! helt sanslöst! Kicki och Mattias som var med måste ha vart lite avundsjuka!
Kicki och Mattias som hade mer erfarenhet av stora hästar fick köra unghästarna i snabb jobb och jag fick köra lite tryckvagn med 3 st tror jag de vart.. 1 av dom va Kungen him self! Järvsöfaks! Gubben som åkte sa att exakt samma runda tog 15-20 min snabbare med honom. En runda i skritt med blandat upp och nerför. Så i skritt kan han nog slå dom flesta med. haha



Järvsöfaks lämnar sulkyn på banan. 
Bilden lånad från deras hemsida www.jop.nu 



Han jobbar inte bara som travhäst. Han vaktar Kungen med!




Skåne..?

Då var det Måndag igen..
Imorse var jag som pigg p att jobba, men så fort jag tagit 2 samtal så påmindes jag om hur gärna jag hade stannat hemma idag.. Att man jobbar till 18.30 gjorde ju inte saken sämre.. Hade visserligen sovmorgon, men jag går mkt hellre upp på morgonen och slutar tidigare.. 

Mitt i julstämningen så måste jag berätta att ja och Erik ska fara till Gotland i sommar. Jag längtar sååå! Erik vill gärna åka "förbi" Skåpafors. Det är ju på andra sidan..  Men vi får se.. Kanske blir så att vi tar en trip ner till Skåne också..
Det var så att jag fick ett samtal på mobilen nu på eftermiddagen. Namnlöses uppfödare Malin Luckman ringde.
Hennes bästa vän hade haft en helsyster till Namnlöse och var så förtjust i denna, men den hade blivit sjuk och nåt mer. Men dom vill gärna ha en häst till att tävla. Och jag hade lagt ut en intresseannons tidigare och kolla vilket intresse det finns på honom. Det hade dom sett. Så Malins vän ville gärna låna honom att tävla med och Malin själv ville låna honom på lite ston. Vilket lockar oerhört.. Meeeen! Dom bor i Skåne... SKÅNE!
Jaa Jag har ju lite att fundera på då!

Såå, eftersom att dom vill låna honom och tävla med så bör han väl åka så snart som möjligt så do hinner träna upp honom ordentligt. Så Diké hade jag ju tänkt betäcka igen med honom.. Men får väl skicka henne till Chip i Sundsvall eller nåt då.. Ja det blev mkt nu!






 


Lite mörk bild, men tittar man noga så ser man att hon är ju faktiskt rätt så rund runt magen!
Några bilder på damen! Hon är ju trots allt i 8 månaden! Bara 3 månader kvar nu!



Jul, jul strålande jul



På Juldagen ska jag ta med mig Namnlöse hit till Stugun och köra lite släde. :)
Har några som vill åka, kommer bli jätte kul såvida det inte är svinkallt. är det kallare än-15 får han va hemma. Då är det endå inget nöje, man kommer bara stå och frysa..
Så mellan 11 och 14 tänkte jag stå vid antingen ICA eller Bageriet. där det finns folk iaf :)
Men visst är bilderna ovan härliga! 

idé!

Idag när jag gick på jobbet kom jag på världens snilleblixt!
Jag kan dra nytta med nöje i samma tråd! Nu ska jag bara kolla runt så att det funkar!

Gretski!

Hejsan!

Jag har som inte haft någon ork eller lust att skriva i bloggen på ett tag. Det blir väl så.. Lägger in mer inlägg när man är på bättre humör och färre när man är på sämre humör..

Vad har hänt då på senaste tiden.. Ja.. Det är inte mkt de.

Det var en lugn helg denna helg. Väldigt skönt. Lördag tog jag det mest lungt va i stallet och pyssla på en del. Sedan på eftermiddan åkte vi till Mårdsjön och titta på när Göran och mina kusiner spelade. Dom är grymt duktiga! :) Lite avundsjuk är jag!.. tänk att kunna spela några enkla låtar på gitarr!?
Sedan åkte vi till Örjan och Hillevi (svärföräldrarna) och hälsade på en sväng. På kvällen kom barba (niklas) och Mia och hälsade på och vi kollade på Flicka som lekte med elden. Jag tyckte den va bra! Synd bara att det va en sån jäkla dålig kvalité. Va ju en köp film desutom.. Jaja.
Igår, Söndag, Åkte vi till Mormor. Hon fyllde 75 år. Grattis! Hon fick en digitalkamera av oss allihopa. Hon blev väldigt glad! :) Sen gick vi ner till Jonas och spelade guitarr hero och fick bekräftat att jag ska nog inte satsa på någon karriär som gitarrist ;) HAHA!
Vi åt middag hos Örjan och Hillevi. Fick en god skink och broccoli paj.
Kollade på Ice Age 3 på kvällen. Nåågot bättre kvalité på denna film. Den var grymt rolig!

Ne nu räcker det för denna gång! Ha de!


The Hills

Hej hopp i galoschen!
Idag ska jag åka med bussen in till stan och ska jag köpa julklappar.
Hoppas jag  hittar nåt fint till Erik iaf! :) Återstår att se.

Men jag måste ju bara vara med i en tävling! Jag har tittat och försökt följa serien The Hills på MTV. Men när serien sänds så kommer man precis hem från jobbet 16,30 och det är dags att laga mat. Sedan far man till stallet och fixar min underbara hästar.
Sedan när man kommer hem, ska man hinna diska, städa, duscha osv.  Det skulle verkligen  kul att ha denna box så man kan sätta sig ner en helg och se serien lite mer sammanhängande på en helg med tråkigt väder ute! :)
Länkar till tävlingen
http://kenzas.se/2009/december/tavling-the-hills.html#comment

RSS 2.0