Härliga Måndag!

Gu va skönt att börja veckorna med lite sovmorgon! Va till stallet imorse och skulle ta ut hästarna, men dom va redan ute, och mockade. Skönt att få lite sånt undan från morgonen. Vädrar ur Tindras piss ;) Hon kissar säkert 50 liter om dan! HAHA! Det forsar i boxen när hon her ur sig. Mohaha! lite onödigt vetande ;)
Inge stress vid frukost eller nåt! Men å andra sidan brukar jag inte stressa på morgonen heller.

Helgens händelser.
Lördag
En lång dag på Wången. Flicka visades för stamboksföring (måste ringa ägarn sen). Jag var sjuk, och hade ingen lust att springa. Hade ju tränat innan hemma och spring. Blev heeelt slut. Så Jag frågade bella om hon kunde följa och visa henne. Men hon hade arbetsdag på schemat. Så hon kunde inte. och johanna hade nåt annat för sig också. Men när vi var vid motorstadion smsa bella och fråga om hon inte kunde följa. Hon va "sjuk" ;) Men hon hade klivit upp bilen jävlades så hon gick in och la sig igen ;) mohaha! Så vi åkte in till stan och hämta henne :)
Flicka fick 38p. 8-8-8-7-7. Jag är jääätte nöjd med hur hon skötte sig! Hemma har hon bråkat lite..
Har bilder på datorn hemma. Sitter på jobbet just nu.. (har lunch!)
Söndag
Sov till 9 tror jag. hur skönt som helst! Guud jag har blivit en riktig sömntuta! Inte braa! For till stallet och packade i selen och for hemöver. Körde Namnlöse, pigg va han! :) Men riktigt fin va han. HAr ett lopp till han den 12/9 på Solänget, Ö-vik, ett autolopp. max 25 000. Namnlöse har han ungeför 10 000 på sig. Så de blir nog ett hårt lopp. Men kul att köra ett autolopp till :) har kört 3 tidigare. 2 på Gotland och 1 på Dannero där han satte sitt rekord. 1.59,1!
Sedan har ett, eller två tror jag, på Solänget igen den 19/9 tror jag de va. Men en heldag denna gång. 20m för varje seger! Namnlöse har ju bara 3 så de kan bli ett kanonlopp!

Ne nu börjar lunchen ta slut!


Män som hatar kvinnor

Har just tittat klart på Män som hatar kvinnor. Och SHIT. Jag satt och hoppa hela tiden och skvatt ned mig!
Vilken jäkla bra film!


Helt missat!

Jag har helt missat att Heidi Montag har gjort ett Album?!
(Mamma och pappa, hon är med i en tv-serie på MTV ;)
Har nu suttit och lyssnat igenom några låter på youtube. Några är ju faktiskt rikigt bra.. Albumet heter Body Language. 
Jag har aldrig gillat henne och speciellt inte hennes man(?) Spencer Pratt. Vilket svin han är! 
Men som sagt några låtar va ju riktigt bra.

 
Bilden lånad fårn posh24.se

Sjuk?

Sista arbetsdagen denna vecka. Den här veckan har gått rätt så fort, men känns ändå lång på nåt vis. Men det är väl sthlms resan som gjorde de skulle jag tro.
I Tisdags kväll när jag låg i sängen så känd jag att det började kännas i halsen. Lite ont och torrt på nå vis. Trodde dan efter att jag inte skulle kunna prata. Men jag var bara lite snorig. Det regnade ju på oss när vi gick till Brunkebergstorg. Men inte blir man väl sjuk av de. igår, va jag mest bara snorig och lite hostig. Var jobbet endå. För såååå dålig var jag inte. Idag är jag lika snorig, om inte snorigare. Ont i huvvet när jag gick till jobbet också. Känner mig även lite varm. Men jag ska fortsätta att jobba så om de inte blir värre så går de ju bra..

Imorgon är det premiering på Wången. Tränade Flicka att springa bredvid mig och och bara tvärstanna, när man inte är påväg mot stallet! Pissmärr ;) Ne, men jogga gick ju bra, men springa fortare va hon inte lika pepp på. Ska träna mer idag. Gick ju hyffsat igår till slut. Sen så gick jag och hade ena armen över manken, försökte få henne att gå på tygel. Tro på fan och hon gjorde de nästan direkt ;) HAHA! Men en hand räckte de till och med så jag kunde filma med kameran.
Så blir hon ingen travhäst tror jag säkert på en fiin framtid som ridhäst!


Hemma!

Har äntligen kommit från Stockholm!
Igår klev jag upp i 4 tiden. Taxin gick kl 5 från mig. INTE pigg den tiden, ne fy.
Marie hade klivit upp 3. Vi trodde inte vi skulle orka dagen. Vi kom fram till sthlm halv 8 ungefär och fick en Guidad tur av taxichaffören till Brunkebergs Torg. Han babbla på som fan han. Jag och marie va mest trötta, haha! När vi kom fram så va de dags för fika, hehe. Men tog bra a en kopp te för att försöka vakna litte. Sedan satt vi och kollade igenom hyr dom jobbade och så vidare.
Vi gick till hotellet (Crystal plaza) och checka in och sedan gick vi ut en sväng på stan. En sväng som tog ca 4 h ;) Jag köpte ett par byxor och en tröja. (fick inte plats med mer i resväskan, mohaha!) Vi gick runt på Stureplan (såg ingen kändis:( ) och sergelstorg. Vi kom fram till att de fanns 3 hm inom 100 m typ.. Haha
När vi kom till hotellet i 8 tiden va vi helt slut. vi hade enkelrum och gick nästan direkt till mitt rum. Sängen va STEN hård, och fönstren hade konstig stängnings grej, och de lät som om man hade fönstretöppet fast de inte va de. Tog en dusch och somnade direkt. Sov faktiskt riktigt skönt! Klev upp i 7 tiden och de regnade. Kl 8 gick vi och åt frukost. Eftersom de regnade tänkte vi ta en Taxi, men först fick vi inte tag i nån, så då va vi tvungen att gå, så vi blev liiite sen, men de gjorde nog inget för dom satt och kollade på fika, såklart ;)  Sedan satt vi med några andra och kikade. Va även idag väldigt lite och göra. Satt och diskutera lite ;) Både vettiga och ovettiga saker ;) Mohaha!
Kl 15.50 hade vi beställt en taxi till Arlanda. tog kanske 25 min innan vi kom ut ur stan. Och hur långt kan de ha vart? 1 km? Kändes som vi stog still mest bara. Förstår inte varför de blir sånt stopp? (En sak jag la märke till va att många bilar hade småbucklor litte överallt, kanske de e förklaringen?)
Hade en timma ungefär på oss på Arlanda. Alldeles lagomt att checka in och ta ett mini mål innan man åkte hem.
Så Landade på Frösön typ kl 7. Åkte med Bullens taxi hem. Så nu sitter jag här och försöker skriva ihop en kort berättelse :)


Haft de riktigt bra måste jag säga. Inte mkt att klaga på!


Söndag

Jahopp, då var de jobb imorgon efter 4 veckors ledighet.
Det har vart väldigt skönt. Jag tycker jag har lyckats tagit till vara på tiden rätt så bra.

Åkte till Häggsjön i Fredags. Jag sov så dåligt så jag vet inte vad. Vaknade varje gång jag skulle vända mig. Hade en hård kudde, och sängen va oskön. Jag har tidigare inte haftnågra problem att sova där. Man kanske börjar bli gammal och stel? haha
Igår var jag och Katarina och plockade blåbär i skogen nedanför. Kände att de bet till på ringfingret på höger handen, men de va väligt knottigt så jag tänkte inte så mkt på de. Sedan på kvällen va de liite svullet, som ett vanligt myggbett. Inatt så kliade det så jag höll på dö. Och imorse så var halva handen alldeles svullen. Och de är den fortfarande. Gör lite ont nu faktiskt.
Men frågan är ju vad som bet mig egentligen.. Jag tror ju inte ett knottbett gör så mkt. Kanske en spindel, de va ju en hel del spindelnät emellanåt. Eller va de en geting? Jag vette fan..
Inga bilder blev de i helgen heller, lite trist.


Sovmorgon!

Ja guud så skönt! klev upp typ kvart i 11 idag! Vaknade i 7 tiden och tänkte; ska bara ligga en liten stund till. en liten stund vart typ 3 timmar ;)
Har ätit frukost och läst tidningen så alldeles strax ska jag fara till Stallet och fixa lite. Ge dom lite hö att tugga på.
vi ska även fara till häggsjön senare. John och Katarina och Kalle ska med också :) Tror nog de kommer blir trevligt :)

Puh!

Vad jag har stått i idag!
Dagen började med att jag klev upp och for till stallet och lagade hagen, mockade och gjorde grett. 
Sedan satt jag hemma vid datorn mest till lunch. Då gick jag till bageriet och åt en sallad med Johanna. Mumma!
Sedan gick jag på ICA och handla, sedan hem och tog de lite lungt en stund till. Erik kom hem. Han somna och jag tog och började göra en paj. Skink och Broccolipaj som jag ska bju på imorrn! Tänk att jag lagat nåt med både broccoli och purjolök i! Framsteg! Sedan gjorde jag Foccacia (stavas?) Ett bröd som e gott som fan! den såg först misslyckad ut, men smakade riktigt bra! Sedan tog jag och gjorde lasagne. Men efter de så hade jag ingen aptit. Tror de e fan första gången haha! Ne men fick inte ner många tugger av maten. Vart ju många matlådor ist, måste ju börja ladda upp. Börjar ju jobba till veckan. 
Sedan stack jag och Erik ut å gick. Väldigt skönt att röra på sig lite. Va in till Örjan och Hillevi en sväng också. Hämtade papper till köket. Sen gick vi hem. Så ni sitter jag här ;)
Nån gång under dagen hann jag även med att dammsuga, göra 15 situps och 10 armhävningar !

Sista semesterveckan

Ja då är det måndag och sista semesterveckan har börjat. det har vart så skönt att vara ledig! Sista veckan kommer också att bli väldigt lugn!
Idag ska jag luncha med Johanna. Ska äta en sallad på bageriet, mumma! Sen ska jag handla mat. Ska göra en skink och broccoli paj till imorgon. Pappa, mamma, andreas, mikaela och lille albin ska komma och hälsa på efter travet :)

Imorse tog jag och for till stallet innan jag gjorde nåt annat, skulle ta ut hästarna men de hade Anders redan gjort. Så jag tog och lagade lite hage, såg att nedre tråden gått av, så de va ju till att knuta ihop trådfan.

I Lördags va jag ner till Ljusdal mer Erik, John och Katarina.Vi hade ett strålande väder! De va kallt som fan när vi for. men på dan vart de hett ett tag. Men inget jag klagar på! njuter av den lilla värme som är kvar. Det känns verkligen att hösten är vääligt nära!!
På kvällen stannade vi till i Bräcke, hos Håkan och Emma. Håkan har eget åkeri han med. vi hade trevligt, Erik blev full, och vi satt hos håkans mor och far som va barnvakt åt en 2åriga Tilly. Världens sötaste 2åring :)

Har kört Flicka några gånger efter att hon bråkat. Och hon har inte gjort en fena efter vårt lila "bråk". Skönt de. Menska nog kolla upp de där.
Måste börja träna att ställa upp henne då hon ska visas på wången den 29/8. Hoppas de går bra! Måste tvätta henne ordentligt innan vi far dit. Hon har ju vart duktig och klia sig :S och de e inte så bra. Tror inte domarna brukar gilla de.


Kalle!
Kalle i Ljusdal ;)

Sovrum
Vårt sovrum :) så skönt när de blivit klart där! innan vi va på ikea hade vi inget ovanför sängen.

sovrum

Har även köpt ett duschmunstucke ;) hehe

Kallt                                      ljummet                           varmt

man borde byta plats på blått och grönt tycker jag.  Men men. Sen om de blir över 41-42 grader så börjar de röda att blinka. bra för den som inte har nån känsel hehe ;)
En onödig pryl, men sånt får man köpa ibland;)

Har även en ny mobil, den ser ut så här!


Dålig uppdatering

Ja nu har jag vart riktigt dålig uppdatering på senaste tiden. Har hänt en del saker och jag har inte haft lusten då det funnits tid.
Men lite kort kan jag sammanfatta semestern med Hovdsjö, Häggsjön, Norge, Blixtnedslag i huset. Bergsåker, IKEA, Inredning. och imorrn ska jag till Ljusdal. Ska följa med Erik dit  på skogsmässa. De lär bli en hel del Lastbils prat och kran prat, då dom funderar på att köpa nytt. Lite segt kanske men men.
Vi har även hunnit med en hel del inredning här. Ska försöka ta lite kort och visa er.. Men inget jag kan lova ;)
Idag va jag å erik på Arctura med syskon och släkt :) Kul. Väääääldigt god mat!

Ne nu blir det sängen!
Skriv en kommentar!

Hej hopp!

Kom hem idag från två nätter i fam. Pettersson´s sommar stuga.
En stuga helt utan el och rinnande vatten. Vi har haft det väldigt mysigt, med tända ljus och spelat kort. Tog 4hjulingen till affärn på byn ;)
De har ju inte vart så varmt så att man kunat bada. Det finns ju ingen dusch, så vill man bli ren så måste man bada i sjön. Erik han tog ett dopp igår. Men jag, näee, fy fan va kallt! Jag skippade de och duscha när jag kom hem ist.

Har även hunnit en sväng till Solberg och kört Namnlöse. Vad löp sugen han är..! ...på hemvägen ;) hahah. Han är sig lik! Ska till Sundsvall på Fredag. Ska tävla med Namnlöse på kvällen. Men vi hade tänkt och hinna med en sväng på IKEA. Så måste ringa imorrn och höra om man kan komma och lämna honom på travet när vi far på Birsta.

Imorrn ska jag köra Flicka första gången efter Lördagens misslyckande. Kvalet som jag hade räknat med skulle bra, gick åt helvete. Vet inte om jag är så sugen ;) haha, fortfarande arg på henne! Hon hade inte bråkat på länge. Men, men...
Magnus, som körde Namnlöse, skötte sig gallant, och klarade kvalet :) Tack Magnus!
Du ska få köra honom i lopp, bara jag har kört 2 lopp så jag får behålla licensen.

Ne nu blir det sängen. Lät som vi skulle hinna med en sväng till stan imorrn med. 
Jag vill ha en storhäst! Anders kan köpa en till mig ;) Mohahha!

♥ 


RSS 2.0