En tur upp i skogen

Tömkört Flicka idag. Hon är jätte duktig!! Vi gick en bra bit upp i skogen och hade jag en vagn skulle jag nog kunna sätta på den på henne nu :) Hon har utvecklats mkt! I början slängde hon sig hela tiden och försökte inte lyssna eller lära sig. Jag trodde att det inte skulle gå, men ack den som ger sig! Det har gett resultat.
När vi kom tillbaka stog Tindra alldeles frostig på halsen och vit runt nosen med flås. Hon hade sprungit av sig en baksko också, sprungit bra nog måste hon gjort..

Nyss damsugit, så nu är dte fint här igen! :)

Imorgon Kl 11.00 är det Kalles dop! Undra vad man ska ha på sig då!?
Det är trav imorrn också.. Missar dock det.. Hade gärna gått annars när man väl har tid. Eller ja, denna gång hade jag inte det. Men det kommer väl mera dagar..


Flicka och Tindra

090130

Tänk att hela Januari redan har gått! Eller jaa, Det är ju imorrn kvar också.. Men det har gått väldigt fort iaf!
Imorrn är det 2 veckor kvar till min födelsedag! yeey! Idag är det 16 dagar kvar, denna dag har ju som inte vart än! :)

Det första jag gör när jag kommer på jobbet är ju att kolla översikt på jobbet, eller ja, jag öppnar allt så jag kan sköta mitt jobb först såklart :) Men sen kollar jag om det kommit något kommentar (vilket det inte brukar;) Sedan kolla statestik och skriva nåt fint inlägg, haha. Men nästan varje morron när jag loggar in så har 1 person hunnit läsa min blogg! ;) Yeey. Nån som gilla att titta på den tidigt varje morgon? Eller är det nån som alltid är uppe sent? Aja, Alltid kul att någon vill läsa iaf!

Ähh. nu ska jag kika på några bloggar sedan spindelharpan!

Hörs !

Lugn eftermiddag.

När jag kom hem åt jag lite sallad och någon rostad macka, som jag ätit till middag de senaste 3 dagarna ;)
Sen åkte jag till stallet, men när jag kom dit så hade Anders tagit in dom så då var det bara att fara hem igen.
Har vart på affär och köpt 2 bananer, 1 Risifrutti och 1 drick yoghurt. Jag ska sitta och jobba över båda luncherna! Så jag ska sitta från 8.10 - 13.30! Jobbigt, men jag får ju gå tidigt!

Varför jag sitter över luncherna och får gå tidigt är för att jag måste in på Polishuset och fixa pass. Dom har ju så dåliga öppettider! 10 - 15 Mån- Fre. Som om att man är ledig dom tiderna... NOOOT..


Eye of Namnlöse



Flicka håller på att lägga sig för att rulla.

090129

17 dagar kvar till min födelsedag som inträffar på Alla Hjärtans Dag!
113 dagar kvar tills vi lyfter på Östersund Frösö flygplats mot Arlanda och sedan Marmais!

Jaja! Men jag måste säga att denna vecka har jag vara riktigt duktig!! Jag har vart ute och gått Måndag, Tisdag och Onsdag! Hur duktig är man inte då! Tänkte göra det igår också, men det var så mkt disk och skit som jag skulle fixa så jag hann inte ut och gå.. Man var ju tvungen att vara klar till kl 8 då Top Model började och sedan var det ju Made in Sweden! ;)
Men appropå Made in Sweden. Kim, han är så otacksam! De finns nog en hel del som tittar på programmet nu som sökt, som vill det där mycket mer än han, som skulle kunna göra precis vaaaad som helst för att få vara med.. Jag håller med det andreas sa på det där mötet! Bara kasta bort pengar så där va!?! 
Men Janet är grym iaf!! Jag tror hennes andra singel är bättre än den första.. Men vi får se! 

Igår när jag var i stallet så tog jag och skramla igen med kraft-skoporna runt Flicka.. Jag vill få henne att vara så trygg som möjligt! Jag kunde skramla övanför huvudet på henne, lite skrajsigt var det men det såg mest ut som hon ville ha det som skulle tänkas vara i, dom luktade ju gott iaf!! 

Ne nu ska jag köra spindelharpan med 2 färger.

Hörs !  

090128

Fy tusan vad jag är trött! Vet inte vad det är med mig denna vecka. Jag la mig lite tidigare igår så jag inte skulle varaså trött! Men icke att det hjälpte! Sängen är aldrig så skön som när klockan ringer på morgonen!!
När jag vaknar själv, och fått sovit ut så har jag bara ont i ryggen när jag vaknar.. Men när klockan ringer alltså det är obeskrivligt vad den är skön! Så där alldeles lagom och varm också.

Ne nu ska jag läsa bloggar och spela spindelharpan med 2 färger! 

Hörs !


Några bilder!

Många verkar tro att jag var skitfull i Fredags bara för att jag skrev det i Torsdags, men så var det inte.. Det vart en hyffsat lugn kväll endå, men lång.

Aja, nu kommer det några bilder!

San Fransisco
En god en

Jag
Jag


Johanna "Meschan" Mesch

Äähh, de tog sån tid och ladda upp bilder så jag vart less. men här en några iaf ;)





20 år om 20 dagar!

Som sagt, om 20 dagar fyller jag 20! Yeeey!
116 dagar kvar tills vi far till Marmaris!
Ska in på stan på fredag, har ordnat så jag kan gå tidigare på Fredag så då ska jag fixa pass!


Morning Sunshine!

Fy fasen vad jag inte vill kliva upp ur sängen imorse!! den var sådär perfekt varm och skön!!
Erik jobbar eftermiddag denna vecka. Vilken är skit trist. Han ligger och sover när jag måste kliva upp.. Inte kul!!

Jag har drömt mkt kontisgt på senaste tiden. Senast inatt så dömde jag att körde Flicka i klubbmästerskapet ( mest för tränings skull) för kategori B, som var samma dag som V75. I alla fall så var så jäkla duktig! Hon tog två galoppsteg, och jag fick bara sitta och hålla för hon var så pigg. Vi vann efter någon konstig poängräkning. Vi fick en förbygel som det stog "Miss Trotting" på. jag tänkte, tur att jag hade ett sto då iaf! Men det allra konstiga var att alla verkade "hata" mig. INGEN sa grattis, vad fin hon är, vad duktiga ni var, osv. Verkligen INGEN. Alla typ tittade konstigt på mig som om jag vore dum i huvudet.. Inte så kul.. Kanske är så.. Har ju faktiskt fått nån sån blick (eller beteende) mot mig i verkligeheten, på travbanan. Inte så kul. Men vad gör det. Jag ska bara köra mitt eget race och jag och Flicka ska sopa banan i sommar! Tro mig! ;) E hon lika duktig som i drömmen så ska det inte vara några problem!
 
Tömkörde henne förövrigt igår med skaklar. Hon har blivit jätte duktig. Hon kan, men är inte så säker. Hon är inte den där som man bara sätter på en vagn och sticker ut och kör.. Hon är lite skrajsen av sig.. Eller jag vill påstå att hon har dålig självförtroende. Vi tog 3 krafft skopor och skramla bakom henne när vi gick och det gick kanon! Så jag ville gå lite längre och jag skramla ovanför ryggen på henne. Det var lite läskigt men gick bra, slappnade av ganska snabbt. Men så hängde jag armen över henne och hade skoporna på hennes andra sida.. Det var läskigt! Så hon tog och snurra ett varv och kastade skaklarna (som inte väger ett skit ;) på mitt ben så jag fick ett litet blåmärke på benet. Men he gör inget ;) Erik har blivit jätte duktig med hästarna! ;) Han lär sig snabbt! Han hjälper mig varje gång jag tömkör!
Så denna vecka när han jobber EM så vill jag inte tömköra något.. Vill ha hjälp när jag gör det. Men jag ska iaf träna på med skrammel! Så att hon blir en säker dam att ha att göra med!

Oj oj Vad mycket det blev nu!
Bilder från helgen kommer nog i kväll eller i morgon..

Hörs !


Lördag!

Tjenixen!
Maten på falkens var grumt god! Tänka att taco buffé alltid går hem. folks tog och väntade på att andra skulle äta klart så dom kunde sitta och äta! Med andra ord det var smockat!! Vart mätt så in i helvete!!

Johanna kom ju när jag hade slutat så hon åt ju på Falkens hon med. Så sen åkte vi med Philip hem. vart några omväger ;) Väl hemma så blanda vi litte drinkar som vi drack på under kvällen. David och Josefin kom litte senare under kvällen åxå, dom var här till halv 2 ungefär tror jag.

Jag och Johanna klev upp 5(!) för vi skulle släppa ut hästarna. Vi gick upp så tidigt så vi skulle kunna somna om sedan. Vi sov till 11 sen.
Johanna åkte hem vid 13.15. Så efter det har vi suttit hos John största delen av dagen. Nu har vi diskat undan och dammsugit så nu är det lite fräschare här hemma!
Ne nu ska jag och Erik betsälla litet filmer på Ginza.se!!
Lägger in bilder senare.
Hörs !

Morrn!

Godmorgon!
Idag är det äntligen Fredag!! Meschan kommer sen ikväll. Vi ska på After Work på Falkens. Taco Buffe och ett glas öl/cider/vin. Vad man nu vill dricka till. För min del blir det nog en cider.. Men inte den enda denna kväll!! ;)

Ne nu ska jag äta en banan!
Hörs !

Ledig!

Har skickat in en ledighets ansökan för våran utlandsresa 21-29 Maj! 21 Maj är på en torsdag och vi kommer tillbaka 28 Maj. också det på en Torsdag men vi kommer hem så sent att jag tog ledigt även på Fredagen så att man kan sova ut ordentligt. Ska bli sååå härligt! Men Erik sa senast igår, att han kommer att längta hem.. Men va faaaan! ;)

Ne, nu är det lunch!


Gormorgon 090122

Godmorgon!
Känner mig på ganska bra humör idag. Hittils iaf. Får väl se va de ringer för id----r idag som kan få en på dåligt humör..
Än så länge är det lungt iaf (1samtal;) Kan ni förstå att denna har vart en SKITvecka hittils! Aja NOG om det! 

Igår var jag och Erik ute och gick. Vi gick runt Forsvägen, sedan ville Erik gå upp genom "skogen" till lägenheten, jävelskit! Hur som helst va det jätte skönt att röra på sig litte granna! 
Appropå att röra på sig... Min träning har inte gått så bra hittils! :s  Måste nog ta med mig Erik på en sväng igår. ( Det va han som fick med mig igår :s). Usch jag känner mig dålig! Kan inte nes hålla det jag lovar mig själv! :s

Eftersom att Erik skjutsade in Katarina till stan igår em, så skyndade jag mig till stallet direkt när jag hade slutat. och Erik skulle laga mat tills jag kom hem. Så det vart ingen tömkörning igår. Vill inte göra det själv. Känner att hon är inte helt OK för det än. Men dock inte så långt i från! Hon har utvecklats bra tycker jag! 
Men när jag kom dit så stängde jag av bilen, för när Erik har kört den typ hela dagen så har den startat jämt! på första försöket dessutom.
Så.. När Lina ska starta bilen och fara hem... Tror ni bilen startar?!?!? VAD GÖR JAG FÖR FEL?? Jävla skit!! Erik fick komma och starta med hjälp av startkaplar.. Jag fattar inte vad jag gööör?! Aja..

Imorgon kommer Meschan!! (Johanna) Vi ska sitta och dricka lite groggar och bli skitfulla! ;) Haha! Varför är det bara torsdag nu då?! ;)

Hörs!

GAAAAHH!


Ja, så här arg e jag just nu!!!

090121

25 dagar kvar till min födelsedag!
120 dagar kvar till Marmaris!

Nu har vi en nu ledare där bort i Amerika. Ett land som inte ligger mig så varmt om hjärtat, så jävla sjukt land. Men aja, Jag hoppas iaf att det kommer bli lite bättre här i världen.

Jag är trött som vanligt när jag kommer på jobbet, snooza tom en gång i morse! Inte likt mig!
Skriver mer sedan Hörs!

WWWÄÄH!

Nu är jag LESS!! Men stora bokstäver! Sänd mig hem! Känns som jag bara har fått 30minuters samtal idag, så jäävla segt!

Ne, nog om det!
Jag ska betsälla sen när jag kommer hem! SKa nämmerligen ha transportskydd! LILA! Hur snygga var inte dom här då!
Ska betsälla på ponnybutiken. Där finns dom i den färg jag vill ha! 
Se, visst är dom fina! Svanskskyddet följer med!

Finns så jäkla mkt jag vill ha! Allra mest ledigt just nu! tss! ;) Jag försöker hålla humöret uppe, men inte så lätt alla ggr.
 Känns som jag kollat igennom heeela inertnet!! Har ni någon sida jag kan kolla på eller har ni någon blogg jag kan läsa? Jag är helt tom i huvudet!


26 dagar kvar!

Idag är det 26 dagar kvar tills jag fyller 20! Yeeey! Fan va jag ska ha kuul! Inte riktigt klart hur denna dag blir. Men helt övertygad om att det kommer bli en skit bra dag!! 
En sak är iaf betstämt, Jag och Erik ska på FIIIIN restaurang och äta väääärldens godaste mat :)  
Eller två saker e säkert! Jag måste gå på systemet också!

Jag längtar som FaAAaanNn till Turkiet just nu! Vill bara gå hem och packa väskan och fara!!
121 Dagar kvar tills man ska fara..

Titta bara! Sååå fint! Längtar

Godmorgon 090120

Idag är jag fortfarande trött, men jag hoppas att min hjärna är med någolunda iaaf! ;)

Igår efter jobbet bjöd vi hem Katarina och Kalle på mat, fast kalle åt ju bara sin välling. Tänkte att det är ju lite rörigt i båda lägenheterna nu. Så jag och Erik ville vara lite snäll :)
Det vart Taco gratäng ;) Det är ju så enkelt att göra, och är ju såå gott :)

Sedan tog vi en sväng till stallet jag tömkörde litte i hagen med skaklar på. Hon får lite kortslutning när det är något nytt på G, men bara man håller på lite varje dag så ska det bli bra :) Hon är ju inte rädd för att det låter och så där bak, men när man svänger så är det inte så kul ;) Men hon lär sig rätt så snabbt, så bara vi får hit vagnen så kan vi sätta på den om någon vecka. :) Hon har nog ont i sina framtänder, hon håller på att tappa dom, hoppas hon gör det snart så man inte behöver fixa det med någon hästtandläkare.. Men det ser ut som dom är påväg att lossna iaf.

Tittade på Idrottgalan igår. Jag tyckte att den var bra! Kalla fick Jerringpriset. Hennes prestation går ju bara inte att göra!
Samtidigt så Kallurs insats att sätta världsrekord på en sprintergren i friidrott är ju grymt stort!
Men personligen så var Kallas insats den man kommer ihåg!

Ne nu ska jag ta och jobba lite granna. ;)
Hörs!

Ingen bra start!

Ingen bra start på jobbet idag! Fick inge vatten imorse för de höll på att laga, det har runnit vatten hela helgen i köket. Sedan så verkar det som om min hjärna inte har vaknat, dom frågar såpkonstiga saker som jag inte fattar. Eller är det bara jag som inte vaknat!?

Hemma så började dagen rätt så bra!! Erik råkade kliva upp en halvtimma för tidigt! Han trodde att han hade fösovit sig en halvtimma, :) Ist så den tiden han fick över innan han skulle fara med lastbilen till stan (trasig) Så kom han och la sig och gosa i 20-25 min. Åhh! Love Erik! ;) Hih

Igår hjälpte vi John och Katarina att flytta (kanske därför jag är så trög?) De vart lite jobbigt på slutet, men det kommer nog bli kanon bra, just nu är allt bara en enda stor röra.. Men som sagt det blir nog bra :)

Ha de bra!


Hej

Jag har oOont i magen!! huhu!! Det spänner som fan hela tiden, började igår kväll, och har varit så konstant sedan dess. Inatt låg jag vaken säkert över en timme bara för att jag hade så ont! Det är säkert mkt luft i magen som sitter fast nånstans? Nån som vet vad man kan göra åt det?

Jag är fortfarande helt såld i den där lilla vita hunden!! Huhu!! Vill haaa !

Ne nu ska jag gå och hjälpa till att bära litte grejer. John och Katarina håller på och flyttar lite smått nu :)

Får se om jag skriver mer sedan, annars hörs vi imorrn!
Kram på er!

Hittat en till!

Men titta! NaAOowWw!

(Bild lånad från blocket)
Huhu, Snälla ge mig!

Chihuahua

Jag har kommit fram till att jag vill verkligen ha en chihuahua! Hur söt är dom inte då!!!
Hittade en på blocket som var chihuahua/pudel som var black end tan, med vita tassar!
Jag vill verkligen !!! Huhu! Jag fyller faktiskt år snaart!!  GEEE MIIG NUU!

Ja nu va ju de här en papillon, men dom ser ju typ lika dan ut! skit samma vill ha iaf!!!

Bild tagen från Blocket.se

Nu kommer bilderna




Här är lyktan jag fick hem, det ska vara stora värme ljus i den.
Visstär den fiin!


Detta fick jag av svärmor och svärfar i julklapp!
Ett floatingpass! Tufft, måste boka tid snart!!



Dessa tre kuddar inhandlades på IXO House i Söndags!
Gillar den rosa mest!!


Flicka och Tindra!


Så ser stallet ut.


Slutligen en bild på mig i stallet ;)



Hjortronssylt

Jag såg ju när jag ställde in hallonsylten i kylskåpet att vi hade hjortronsylt kvar i en burk.
Men varför tog jag inte de ist för hallon till mina pannkakor och vara lite kaxig när vi hade sthlm besök.
Aja!
Fick sms av Anders (stallägaren) att hästarna var inne så jag slipper iaf åka dit idag! Det var ju grett det! Det är ju så jävla kallt! -21 är det här nu.. HUuuuUuga!

Hm, undra vad det är på tv ikväll då? Nåt måste det ju vara.. 
Det är nog dags att plocka bort julen nu. Känns som alla gjort de utom vi.. Jag ska nog ta fram och plocka ner julgranspyntet. Huhu! 

Just det! jag hämtade min julklapp på ICA! Vi fick beställa vad vi ville från Mericard! ;) Jag tog en jätte fin ljus lykta! Lägger in bild sen när jag tagit några! yyey


Torsdag

Ännu en väldigt lugn dag! Har haft medlyssnar på förmiddan. Det har gått ganska bra!

Men jag är irriterad! Igår hann jag inte ut och motionera då det tog en sån jävla tid att steka pannkakorna. Och idag är det svin kallt! Så de går ju kanppt att andas!! Morr
Imorrn är det Fredag! Yyeeey! Det verkar inte blir så mkt flyttning denna helg eftersom John och Katarina inte behövde vara ur sin lägenhet förrns 1 feb. Det ska ju tapetseras också en del.
Det är alltså inte jag och Erik som ska flytta utan Eriks bror med familj :)
Med andra ord, det blir en lugn helg.. Eller? En kompis fyllde 21 i Tisdags så vi ska ev ut på lördag..  Kanske inte blir en lugn helg endå. Hihi.
Ne, nu ska jag nog titta på Aftonbaldets hemsida för hundraelfte gången!
Ma höres!


Hm

Ja, nu har jag blivit trött igen! Uscha. Och bara för att vi har ebsök som vill lyssna på våra samtal så ringer det inga! Not good Aaat all!

Fan, Flickas inkörning blir lidande! Jag törs ju inte stänga av bilen när jag måste fara själv till stallet. Erik jobbar EM. Jag vill ju inte direkt låta bilen stå på tomgång på anders gård i 1,5 h. Inte så fräscht! Så idag ska jag göra nån mat som jag inte kommit på än, sen fara till stallet och mocka och ta in dom, borsta dom litte.. Sedan så måsta jag ut och motinera! yeeey! Haha jag känner mig väldigt peppad faktiskt, även om jag är väldigt trött just nu! Jag har lite små mål jag ska försöka nå! Det första målet att ta mig ut minst 3 dagar i veckan.

Sedan kl 20.00 ska jag vara klar, för då börjar Top Model! Haha! ;) 

Morrn Morrn!

Jag är lite piggare idag än andra dagar! Weei.
Idag eftetr jobbet måste jag it och motinera igen! Jag ska verkligen ut regelbundet nu! Det är ett måste!
Näe! Hejdå! :)

Partybilder!


HAHA, vet inte om jag törs visa dessa men jag måste nog endå!
Hittade gamla partybilder från en förfest hos Linda i sin LILLA 1a i Ås.


Linda, Meschan, Bella och Li


HAHA, Linda och Bella


Jag och Linda


Jag och Bella!

Haha, hoppas ni också fick er ett gott skratt som jag!
Natti natti!

Typiskt!

Ser ju nu att det inlägg jag skrev förut idag inte kom med. Internet i hela huset strulade just då.. Så himla typiskt!
Aja denna dg har vart grymt seg! Kanske för att jag vart så trött! ska gå och lägga mig lite tidigare idag tror jag!

Nu har jag vart duktig igen! hehe. Jag har dammsugat hela lägeheten, tar faktiskt inte så lång stund så det kan jag gott göra ibland.
Tänkte dammtorka åxå, men hmm får nog se! Ska iaf duscha, innan Top Model börjar kl 20.00. Kommer nog att zappa lite och kolla vad Shear Genius har att erbjuda! Får se om det är gamla program så är det inge kul att se. (men man tittar endå, hehe)

Men appropå att städa!
Jagoch Erik har pratat ganska mycket faktiskt om att det är viktigt att både kunna ge och ta. Jag tycker det är väldigt viktigt i ett förhållande! Och det gäller allt! Städning, matlagning, tvn, hobby, vänner.. Ja listan kan göras lång! Men framför allt så är väl städning som man brukar bråka om mest, eller? haha kanske beror på vem är tillsammans med. Som jag som bor med en perfektionist! ;) Men kom ihåg det! Att kunne ge och ta!
Och sen en annan sak, har typ alla redan städat ut julen? Här står våran gran så grön och grann (plast gran). Kanske dax att ta bort julen för denna gång!?

Såg nyss att jag hade haft hela 4 unika läsare idag! hahaha! yeeey!
Ne nu ska jag kolla några bloggar innan jag hoppar in i duschen!


Nu är jag less!

Ja IGEN! Känns som jag är det rätt så ofta! Haha, inte bra!
Men just nu vill jag bara gå hem och sen fara till stallet och göra lite nytta där!! Sen tkr jag att alla har blivit så dåliga på att ippdatera sina bloggar.. Jag följer inte så många men, endå! Jag vill ju ha nåt att läsa!!
Kicki har iaf skaffat sig en! that´s goood! ;)

Idag har jag haft 3 unika läsare HAHA! yeaah!
Ni får gärna tala om vilka ni är! hihi,
 
Ne nu ska jag äntligen gå och fika!

TRÖTT

Usch vad jag är trött! Sitter på jobbet och kollar mailen och så.
Jag har träningsvärk! Haha, inte så farligt, jag stretchade ganska duktigt igår, men på sidan om höften! Om ni fårstår, typ på utsaidan, måste blivit för att det var så halt igår. Gick/jogga och spände mig typ hela tiden. Aja..
Vi ska tydligen ha sthlm besök som ska sitta med mig :s:s Läskigt!!

Hörs!

Nu har jag vart duktig!

Jajjemen! Vad jag har hunnit med mkt denna eftermiddag!
När jag kom hem så ställda jag mig och lagade mat (korv stroganoff och ris). Det var väldigt gott med mat, måste jag säga. (Vilket det oftast är, haha!)
När jag var mätt och belåten och gjort matlådor så tog jag på mig stallkläderna och for till stallet. Men då hade Anders redan hunnit tagit in dom. -jag fyllde på med liten vatten och så bara.
När jag kom hem slängdejag på mig lite bättre kläder, sen stack jag ut och motionera! Wooohhhoo! Äntligen har jag kommit igång! Eller...? Det hoppas jag verkligen iaf! Imorrn lä jag ha träningsverk i benen så då blir det nog lite städning på eftermiddagen ist!
Nu sitter jag ny duschad och väntar på att Guldbagge galan ska dra igång, kommer nog att zappa 1an och 4an,då det är Årets tv-tittare på 4an. Kl 21.00 på 4 är det nån/några? som är sammanväxta. Hade tänkt att titta på det med.
Känner mig riktigt duktig som hunnit gjort lite nytta!


Som jag skrev i Söndags, så är det Kalles dop 1 Februari. Jag hade tänkt att lägga in denna bild då, men det bråkade så de gick inte just då, men nu får ni den! Han är ju såå söt! (farbror Erik håller i honom).


Godmorgon

Jag hade skrivit om allt som hände igårdagen, men så hade internet slutat när jag skulle trycka på publicera, så då försvann allt! Blää!!!!

Skriver sen näär jag får tillbaka orken!
Hörs!

Söndag.

Bara Erik har vaknat så ska vi fara till stan. Ska lasta några spånbalar och ta med finkan hem. Sen hade momma baka litte kubb som vi skulle ta med hem (det är forfarande inte slut, sedan förra gången vi fick)
Tror att det bara blir en snabbvisit hemma. Ska till Jonas och hälsa på Emma och Lovisa också. Dom skulle vara där.
Det lä ju inte va öppet någostans, men skulle haft någon "pinne" avnågot slag, typ en sadel hängare att hänga selarna på ;)

Sitter just nu och listar ut vilken musik jag ska bränna ner på skiva. Har lite plats kvar. Man måste ju använda varje liten plats till musik. Men jag har så dålig fantasi just nu! Någon som förslag?!

1 Februari är det dags för Kalles dop!
 


Lördag 090110

Är nyduschad och kollar på MTV. Väntar på att Erik ska komma hem. Men det verkar ta ett tag till, då dom skulle typ köra 3 sträckan nu. Vet inte hur många sträckor dom skulle köra.

Åkte till stallet i 11 tiden. Jag hedde på Flicka selen och träns, sedan hedde jag på grimman utan på så gick vi en bit bort så hon fick titta lite på miljön, och fåren som finns en bit bort! Hellre att hon blir rädd för dom när man leder än när man har vagnen på.
När jag kom tillbaka hade Sivan kommit med bussen och finkan. Hon skulle flytta hästarna idag. Fick in allt i bussen. Det var bra gjort! Två vagnar och täcken och allst som hör hästen till.
jaja, näe nu skajag se om jag hittar litte bra musik att bränna :)

Puss!



Godnatt!

Godnatt!
Jag har just tittat på let´s dance. Jag trodde att vissa skulle vara bättre och vissa sämre! Vart lite förvänad över vissa må jag säga! Och Jessicas klänning! Oj oj vilken ful! Jag tyckte den inte var av det finaste laget.
Näe, imorrn ska jag ut och motionera, till stallet och bara ta det lugnt! Det är trots allt lördag! Erik och John ska köra rally i Hammerdal, Så dom lär vara borta mest hela dagen.
På söndag ska jag hem och hälsa på, ska ta med finkan. Ska försöka fixa lite spån också. Dom har  inte öppet på helgen, men Erik känner ju dom.






















Erik hade med sig kameran en dag på sitt jobb!



Namnlöse 584. Hingsten som har en speciell plats i mitt hjärta. Så otroligt charmig. Kan ibland få en tår när jag tänker på honom, han är bara så underbar! Han är världens bästa!!
Natti natti!


Goddagens.

IDag har det varit lite mer ruschigt på jobbet. Men alldeles lagmot så man kan kolla lite på bloggar och spela tetris. Hehe!
Agående bloggen så ska jag fixa en snygg header nån helg närjag har föstått mig på hur man gör, för det vore faktiskt mkt roligare med en personlig ist, för dessa (tråkiga) stilmallar somm finns.

Idag flyttar Sivan oxkså som har två hästar i stallet! (hon flyttar hästarna på Lördag dock). Det är lite synd då min Flicka och hennes shettis Alice (som var "mobbad" av de andra 2) har blivit bästa vänner! Jag hoppas att både flicka och alice kan kommer kunna vara goda vänner med deras "nya" kamrater. Alla har ju gått tillsammans men dom har ju gått 2 och 2 så att säga. äähh nog om det!

Men visst har jag vart duktig på att uppdatera min blogg. Hoppas det håller i sig i längden också. Eller hur!?


God kväll.

Ja, less jag blir ibland! jag hade skrivit en massa om hur duktig flicka var idag när vi spända fast skaklarna på henne! Men en klant som jag är så lyckas jag så klart he bort det!!

Nåväl. Hon var iaf jätte duktig rusade bara en gång när vi skulle vända.
Glömde kameran så det vart inga bilder, synd!

Nyduschad ska jag nu gå och lägga mig! Imorrn är det Fredag tjoooohooo! Jag älskar att vara ledig!



Bild på Flicka

37 dagar kvar!

37 dagar kvar till min födelsedag!  Den närmar sig sakta men säkert!! Längtar lite smått måste jag säga.
Jag har vart konstig i magen mest hela dagen, men har som inte mått illa så det har gått endå. Men har vart lite skakis och slö.
Men jag har ju ett ganska så slött jobb också!

25 min kvar nu! wwwwiiio, då ska jag hem och fixa mat sen till stallet.
Hörs.

090108

Usch, inatt mådde jag inge bra vill jag lova er. Vaknade i 12 tiden och hade jätte ont i magen. Jag till toan och hedde ur mig LITE. Inte alls mkt! Men jag mådde verkligen piss, satt på badrumsmattan med en handduk runt ryggen och väntade på att det skulle komma mer. Uscha!
Sitter på jobbet nu, mår inte illa, men magen känns inte 100. Hoppas det inte blir värre.

Igår kväll hade jag iaf jätte trevligt! Åt på Athena med Erik, Kicki och Daniel hette han nog, hehe.
Jag och erik åt plankstek. Kicki och Daniel åt nå me kött å bea iaf, kommer inte ihåg vad de hette ;) Gott som tusan va det och mätt så in i helvete vart jag!
Var ju bara tvungen å ta efterrätt åxå. Friterad banan åt jag, mumma!

Just det, innan vi for ner på stan var jag inte på shopen på travet och beställde ett träns!
Ni vet sånt där nylon träns som de flesta har i rött eller blått. Men jag beställde i mörkgrönt! Kommer bli skit snyggt!

Här ser ni bara en kindstropp. Men ni ser ju färgen iaf.


Snart slut!

Yes! Bara en halvtimma är kvar att jobba. Sedan kommer Erik och hämtar mig så ska vi fara in till stan och äta middag med kicki :) Ska hinna åka in på travet en sväng åxå. Ska beställa litte grejer!! Wwwei! Hoppas att han har öppet också!

Jag bara måste säga att jag älskar Erik så in i helvete!
Bara så ni vet! Hörs.

Godmorgon

Sitter på jobbet, men har inte börjat än. 
Läser igenom litte mail m.m.
Ska in till stan i eftermiddag, ska äta middag med Kicki innan hon far tillbaka till Luxemburg. Ska hör om jag inte kan få gå en halvtimma tidigare. Det gör mycket när man ska till stan.
Sen ska jag fixa min adress ändring åxå tror jag. Ska höra med chefen om hur det blir med skatt osv.
Skriver nog mer sen!

Bilder.

Har tagit bilder på Eriks ärr på ryggen nu. Han ska skicka in till försäkringsbolaget, och se om han kan få ut någon ersättning. För som ser försjövliga ut! Ett har ju spruckit så det är ärr så här kan man säga: ---O--- Om ni förstår :) 


Detta stog på bordet när Jag och Erik kikade på film i helgen.

Ledig dag

Så otroligt skönt att vara ledig! Det gillar jag.
Har vart i stallet idag i nästan 2 1/2 timme! Pysslade på lite granna. Mockade och gjorde klart,s edan tog jag in Flicka för jag skulle tömköra.
Jag gick en bitpå vägen men hon va så osäker och vill bara vända, så jag gick dit vi gått förut. Sedan tänkte jag att jag behöver ju faktiskt röra på mig, så när jag kom tillbaka så tog jag av grejerna och tog henne i grimma och grimskaft för att sedan gå en bit mot västabäck, så hon får se hur det ser ut i byn ;) Hon var väldigt osäker och vill helst vända tillbaka till dom andra. Men vi stannade några ggr och tittade på miljön och utsikten. När man börjar att köra hade det vart bra att ha en "gamling" som inte är rädd för något, som kan gå framför.
Hur som helst så var hon jäätte snäll idag. Hade ingen nosgrimma på henne, endå tog hon styrning och stannade på kommando! Duktig lilla flickan har blivit! inte så långt bort att sätta henn för släp-skaklarna! yyyeey!

Ja men även! Jag vakna kvart i 10 idag!! Ojoj jag vart så paff när jag kollade på klockan! 
Sovit typ 11 timmar! Inte illa! 
Vill inte jobba imorgon!

15.21

Klockan är 15.21 när jag börjar skriva. Alltså precis kommit tillbaka från fikat. Eller fika och fika, rast snarare. Tog en banan.
Kan säga att vid 14 tiden så tvär dog det på telefon. Rätt så skönt haft typ 1 samtal sedan 14.00. Dom flesta banker stänger kl 15.00. Jag hoppas verkligen att nån bank har öppet till  halv 5 annars känns det så himla onödigt att sitta här, när man kan gå hem och göra lite nytta.
Idag vart det köttfärssås och spaghetti, Erik hade tydligen bestämt det! Tur det, så jag slapp göra min kyckling ;) Får bli det imorrn ist när man har mer tid.
Ska till stallet sedan också, måste tömköra om jag ska komma någonstans!
58 minuter tills jag slutar, tror jag ska spendera den tiden med tetris

 

Dagens + och -!

När jag börjar skriva är klockan 10.00 och jag sitter på jobbet. Jag ha fått 3 samtal hittils, dom flest a har ca 10 samtal!
Förstår inte varför det är så lugnt, men jag ska inte klaga! För det är rätt så skönt och inte göra ett skit och endå få betalt!

Dagens +
Jag smsade Erik imorse och frågade hur de gick för honom. Då var hon påväg ner med andra lasset till Sundvall. + att han hade fått se biljakts krasch!!
Han hade närmat sig en korsning, och hörde på polis radion (som fungerar i Sollefteå och Sundsvall) att en biljakt närmade sig samma korsning, men från ett  annat håll. Så han stannade någon minut och väntade. Sedan kom dom i en jäkla fart mot en annan korsning och kraschade. Erik såg det hela. Dom hade klarat sig (2st), och ena togs frivilligt, den andra fick dom snömula först ;) Fan skulle vilja se de där alltså! + att plisradion kom till användning för en gångs skull. Så Erik var inte ivägen och ble inblandad i något. Annars brukar dom finnas av nyfikenhet.
Så polisradion får dagens +

Dagens -
Dagens - får mat! Alltså, det är jui nte det lättaste att komma på vad man ska äta! Eller det är skit svårt rent ut sagt! Oftast blir det makaroner och korv (köttbullar), tacosgratäng och spaghetti och köttfärssås.
Jag är så jäkla dålig att komma på mat rätter!
Idag funderar jag faktiskt på Kyckling. Men har ni något förslag så hör gärna av er!!

Har hunnit tagit 3 samtal till under tidan jag skrivit så jag är upp i hela 6 samtal idag.
Hörs senare.




Söndag

Är mätt som tusan nu. Har varit hos svärförsäldrarna och ätit middag, potatisgratäng och älgkött.
Just när det "bara" - 18,4 !! Börjar bli varmt ;)
Har kollat på Jägarna, Björn Gustafsson och Robert Gustavsson. Måste säga att jag diggar Björn jäkligt mkt! han är så jävla bra! 
Ne, nu ska jag kolla hur mkt pengar jag har. 
 

Godmorgon

-27,5 när jag klev upp ungefär kvart i 10!! Får se om man ens tar sig ut idag, funderade på att fara till stallet, men njaaaa!
Så idag blir det nog en del städande, och filmtittande..
Ja just det, igår. Började med filmen Djävulen bär prada. Hade egentligen ingen aning om vad den handlade om. Den va ju inte den bästa filmen man sett. Den filmen var nog mest för dom som gillar mode. Sedan ville Erik se Jägarna, men jag ville inte. Då hedde han på Dunderklumpen ist. Haha! Jag vart så trött så jag såg inte så mkt på slutet..
men tänk er.
Fråga: Ja, vad gjorde ni i Lördagskväll då?
Svar: Njäe, kikade på Dunderklumpen och drack grogg!
HAHA!
Ne! Ska äta fukost nu, sen ska jag och Erik krypa ner i soffan och se på Jägarna!


Alice och Flicka. ca -17 ute. Dom är lite frostig på ryggen.

Ragnar..

..nu ska det drickas Ragnar! En liten drink, men han va fan inge go! Men man kan ju inte hella bort spriten! Hehe
Nästa blir nog en Pisang Ambon! Jag och Erik ska kika på Djävulen bär prada.
Får se vad det blir sedan, om det blir sängen eller om det är något bra på tvn.

Lite bilder.

De va(är) så jäkla kallt ute (-19,4 nu) så det blev inte så mkt tömkörande, men lite iaf! Erik hjälpte till och gick bakom och släpade skaklarna. Hon tyckte inte om det riktigt med med träning så ska det inte vara några problem.
Sedan tog vi litte kort på damen. Slänger in en bild på Alice också. Flickas vän i hagen.
Stormtorpets Alice

Fin uppställd bild.  
Fin uppställd bild på Flicka


Fin bild på vackert huvud

Godmorgon!

Har nyss ätit frukost och läst tidningen. Vuxenpoäng! Inte illa ;)
Jag väntar just nu på att Erik ska kliva upp, för jag vill inte köra den nya bilen själv då den ibland får för sig att inte starta. MORR. Kan ju säga att jag fick motorstopp i nedförsbacke med biljäveln! hahah

Väl vid stallet ska jag tömköra flicka litte sedan ska vi försöka få litte bra bilder på henne som jag sedan kan lägga in här på bloggen bla!
Tycker att det är riktigt fin häst!

Skriver ev mer senare + kanske lägger in litte bilder..

43 dagar kvar!

43 dagar kvar till min födelsedag! Yey! Funderar på att ha en liten fest, men bara en liten eftersom lägenheten inte är så stor. Men det kan bli kul! Fyller ju endå 20!! wiie, man lä ju måsta gå in bolaget på dan! hehe.

Måste berätta om min dröm som jag hade inatt!
Jag och Erik måste ha jobbat på en djurpark, för vi skulle in i en björn bur och göra någonting. Bussen vi hade var man tvungen att ställa en bit ifrån, vid nåt vatten så man var tvungen att simma dit björnarna var. En björn ätit upp en annan människa förut. Så jag var livrädd. Me det gick bra att göra det vi skulle göra ( vad det nu var) för bkörna var i nån buske och sov. Men när vi skulle simma tillbaka till bussen så hade dom sett oss. Den björnen som hade ätit upp en människa började jaga oss. Vi försökte att inge springa till vattnet, eftersom då skulle den absolut attackera oss. Men väl i vattnet så va Erik snabbare än mig på att simma, och björnen kom ikapp mig. Sedan vaknade jag! Tack och lov!

Mådde inge bra när jag vaknade. Kunde inte somna och kände mig rädd!
Har vaknat flera ggr sedan dess och trott att jag har försovit mig! endå så kollar jag att jag har ställt klockan flera ggr innan jag släcker lampan.
Man är ju lite störd, måste jag erkänna! Fler som är så?

Back to work. Snart fika! Yeey

Årets andra dag.

Årets andra dag, och jag sitter på jobbet  och tittar runt på internet. Det ringer inte så mkt st nu på min avdelning, Det är faktiskt väldigt skönt! Bara sitta och glo på en massa skit på internet.

Mitt nyår var rätt så lugn, Eriks vänner Emma och Olof  och deras fina hund Lukas (golden-Setter) var hos oss. Men shit vilken god mat vi åt! Mumma!
Förrätt: Rostad "Längtan" men salldsblad, kallrökt lax, creme fraiche, och rom. (Men jag åt ingen rom)
Varmrätt: Smördegsinbakad älgfilé med leverpastej (man smetar in filén i leverpastej, rullar sedan in i smördegen) med klyftpotatis och rödvinsås
Efterrätt: Päron halvor med After Eight på (in i ugn tills After Eighten smält)  och vaniljglass.

Man var proppmätt efter den lunchen!
De där med leverpastej låter inge gott, men jag lovar ni borde smaka!
Vi hade inga Fyrverkerier, men John hade köpt så vi gick ut och tittade på deras ist, sedan är det ju många andra som hade som vi kikade på.






RSS 2.0