Morning Sunshine!

Fy fasen vad jag inte vill kliva upp ur sängen imorse!! den var sådär perfekt varm och skön!!
Erik jobbar eftermiddag denna vecka. Vilken är skit trist. Han ligger och sover när jag måste kliva upp.. Inte kul!!

Jag har drömt mkt kontisgt på senaste tiden. Senast inatt så dömde jag att körde Flicka i klubbmästerskapet ( mest för tränings skull) för kategori B, som var samma dag som V75. I alla fall så var så jäkla duktig! Hon tog två galoppsteg, och jag fick bara sitta och hålla för hon var så pigg. Vi vann efter någon konstig poängräkning. Vi fick en förbygel som det stog "Miss Trotting" på. jag tänkte, tur att jag hade ett sto då iaf! Men det allra konstiga var att alla verkade "hata" mig. INGEN sa grattis, vad fin hon är, vad duktiga ni var, osv. Verkligen INGEN. Alla typ tittade konstigt på mig som om jag vore dum i huvudet.. Inte så kul.. Kanske är så.. Har ju faktiskt fått nån sån blick (eller beteende) mot mig i verkligeheten, på travbanan. Inte så kul. Men vad gör det. Jag ska bara köra mitt eget race och jag och Flicka ska sopa banan i sommar! Tro mig! ;) E hon lika duktig som i drömmen så ska det inte vara några problem!
 
Tömkörde henne förövrigt igår med skaklar. Hon har blivit jätte duktig. Hon kan, men är inte så säker. Hon är inte den där som man bara sätter på en vagn och sticker ut och kör.. Hon är lite skrajsen av sig.. Eller jag vill påstå att hon har dålig självförtroende. Vi tog 3 krafft skopor och skramla bakom henne när vi gick och det gick kanon! Så jag ville gå lite längre och jag skramla ovanför ryggen på henne. Det var lite läskigt men gick bra, slappnade av ganska snabbt. Men så hängde jag armen över henne och hade skoporna på hennes andra sida.. Det var läskigt! Så hon tog och snurra ett varv och kastade skaklarna (som inte väger ett skit ;) på mitt ben så jag fick ett litet blåmärke på benet. Men he gör inget ;) Erik har blivit jätte duktig med hästarna! ;) Han lär sig snabbt! Han hjälper mig varje gång jag tömkör!
Så denna vecka när han jobber EM så vill jag inte tömköra något.. Vill ha hjälp när jag gör det. Men jag ska iaf träna på med skrammel! Så att hon blir en säker dam att ha att göra med!

Oj oj Vad mycket det blev nu!
Bilder från helgen kommer nog i kväll eller i morgon..

Hörs !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0