Jul

http://www.youtube.com/watch?v=yqY-lVkPIGI

En härligt svängig jul låt!

Denna helg var väldigt intensiv må jag säga. Emma och  Lovisa var på besök.
Det var full fart hela tiden. Men på Söndagen hade kommit lite snö och jag tog fram madrassen som barnen fick leka med, en uppskattad madrass. :) Den madrassen dom skulle ligga på kvällen innan var inte lika populär.
Dom åkte hem vid lunchtid.
Så jag hann med att fixa i stallet, stryka julgardiner, göra en paj, handla mat diska och plocka undan en del :) Så på kvällen efter jag had tagit in hästarna så dammsög och dammtorka jag och Erik, kändes skönt att få lite gjort!
Jag gillar mina julgardiner! Det är så mysigt i köket :)

Halloj!

Var några sedan sist nu!
Jag ska försäka låta lite gladare ;)
Jag är verkligen PROPPmätt forfarande sedan lunchen. Åt en sallad och en macka till de. Låter och ser inte mkt ut för världen.. Men hur länge kan man va mätt? Jag vill hem och lägga mig och sova en stund på soffan för att vakna till.. Jobbigt att sitta still i en stol när man är så trötter.

Ska kika om jag hitta några rullar på ICA. Ni vet sånna som man har när man permanentar håret. Jag har ju permanentkit, men inga rullar ;) Hittar jag några sånna så ska jag nog fixa de ikväll ;) Kan bli intressant, men måste ju ha hjälp av Erik då också ;) Får se om han e på sånt humör.


Sommarpratarna

Idag har vart en helvetes dag. Inte att det vart stressigt på jobbet eller så, utan jag är riktigt deppig idag. Allt känns verkligen SKIT! Fast jag vet att jag egentligen har det riktigt BRA. Jag har i stort sett ett fast jobb, jag har en underbar pojkvän, jag har 2 underbara hästar, varav ena,hingsten, sköter min alldeles underbara pappa om. Varför kan jag inte känna all den tacksamhet jag vill. Jag är så glad och tacksam för det jag har, även om det inte syns!
Vad är det som inte stämmer.
Sitter med gråten i halsen och kan inte förstå vad som fel..?

Kollade på programmet sommarpratarna på 1 nu. Det var mycket mer känslomässigare och intressantare än jag trodde det skulle vara. 
När man såg trailern tänkte jag bara usch vad tråkigt att se på när folk äter mat och pratar.
Jag skulle zappa runt lite på alla kanaler och kolla vad de va på tv, för på tisdagar e de inge spec egentligen. Brukar börja på 1an, 2an, 3an osv. Men jag kom aldrig längre än till 1an ;)
Det var Morgan Alling, Camilla Läckberg, Måns Härngren, Pia Johansson och Jesenko Selimovic som pratade om deras olika klipp. Och det var väldigt personliga och känsliga ämnen dom pratade om.

Jag hör hur det smäller till i högra vitrinskåpet, typ som om nån spänning som släpper.. Kan inte riktigt förklara.
Men jag blir inte rädd. Jag som är vettskrämd, det är Erik vittne på ;) Men jag hör ju ljud hela tiden också..
Men så kommer jag att tänka på "det okända". Ofta är det någon som bott där tidigare eller någon släkting som inte vill släppa taget. Jag vet inte riktigt vad jag tror på sånt, men allt verkar så verkligt.
Så kom jag att tänka på det som Carola sa till mig en gång. Något som jag bara berättat ett fåtal personer.
Carola på travet vet ju dom flesta, som håller på med trav, vem hon är. Hon är gapig och skriker. Absolut inge elakt utan hon är glad och positiv till det mesta. Hon är bara lite högljudd och speciell.
Visst kan det vara lite pinsamt när hon drar igång med sitt gapflabb när man står bredvid henne när det är trav. Men jag har aldrig haft svårt för henne, som de flesta andra har.
Hon har sagt lite konstiga saker, en gång när hon såg en man så såg hon på honom att han hade gjort nåt riktigt hemskt..
En dag när jag var på travet, ute på trappan utanför shopen närmare bestämt. Var där med mamma, pappa, Andreas och Carola då. Så säger hon -Har du haft en syster som gått bort i en olycka? och jag blir alldeles kall och säger lite tyst jaa... -Jag har inte sagt nåt, och vet inte om du vill veta, men när du sitter på läktarn så sitter hon bredvid dig och tittare på hästarna. Hon skyddar dig. Hon är med dig. säger Carola
Precis då kommer mamma och de andra ut och Carola går till stallet och jag följer efter mamma. Berättar för mamma vad carola just sa och tårarna bara kom. Jag vet inte om det var rädsla eller bara en lättnad.
Men sedan började tankarna gå. Hur kan hon veta att jag har ytterligare ett syskon, just en syster?
Varför har hon inte sagt nåt tidigare, varför sa hon det just då?

Tack Carola! Det känns otroligt skönt att veta att jag har min syster vid min sida! Sedan detta brukar jag prata med Jenny och be henne om hjälp om det är nåt som känns tungt. Oftast bara i mina tankar. Jag hoppas och tror att hon hör mig.
Älskade syster ♥ Det har nu gått 12 år... 12 år..

Nu vart detta ett väldigt personligt inlägg. Men jag känner mig lite bättre nu. Ska torka tårarna, borsta tänderna och krypa ner under täcket. Saknas bara en stor och go kram nu.
Men Erik jobbar så jag får vänta tills han kommer hem inatt.

Simma lungt!




Måndag

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Det har också hänt en del säker. Eller hänt och hänt, låter spm nåt stort, men riktigt så är det inte..
I helgen har det vart fullt upp egentligen.
Fredag kväll åt vi Fondue (fåndy) men John och Katarina. Det va riktigt gott! Mätt så in i H**vete vart man! :)
Lördag va jag ut och red en sväng, men kunde knappt rida lätt då mina knän skrek av smärta.. :( Inte kul.. Har alltid haft ont i knäna vid ansträngnin, men att rida lätt i trav har aldrig vart ett problem egentligen.. Men, men Är man otränad så är man :(

Sedan åkte jag hem och satte mig i soffan en stund och bara tog det lungt! Så ringde Katarina och sa att jag skulle följa på galan.. Men jag hade verkligen ingen lust! Erik va sjuk så han skulle stanna hemma. 
Men jag hoppa in i duschen och tänkte ifall jag ändrar mig så har jag ju duschat iaf innan ;) när jag klev ur duschen så hade jag hunnit ändra mig och då va det 1 timma kvar tills bussen gick ifrån "förfesten" på gamla brandstationen.. Jag sprang runt som yra höns typ, så Erik fråga ska du iväg iaf? JA, sa jag i all hets. - Men va fan jag far väl jag också då, sa Erik och skyndade genom duschen. Så vi åkte iaf! 
Det var god mat och Garvsyra körde några nummer, hade sett nästan allt..  Va några nya grejer som jag inte sett, men det är lika kul varje gång ;)  
Bussen hem skulle gå kl 1, det kändes ju sådär. Med tanke på i vilken form alla var när klockan var 9. Så vid 10-11 kanske, så fick vi skjuts hem av Amrén. skönt att komma hem i tid.. Nån dans hade jag verkligen inte orkat med, jag skulle ju upp tidigt på Söndag.
Klockan ringde 06.15. Och jag kunde inte förstå VARFÖR jag hade ställt klockan.. Skulle jag upp på jobbet? Näe, de kändes inte riktigt rätt. Skulle vi iväg på nåt, jag och Erik? Näe inte de heller.. Men vad fasen kan de va då?
JUST DE! Namnlöse skulle ju starta idag! Lite borta man är då!
trött som en kastrull staplade jag mig upp och tog en banan, och packade ner ytterligare 2 bananer och for och skulle tanka. Stoppar in kortet och slår koden, men så står det: Endast Kassa köp godkännes typ.. Happ!
Jag hade ju bränsle så de räckte till stan men tänkte tanka i Stugun så jag hade gjort.. Men, men. Tanka på Jet. och magen bubblade så in i H**lvete så jag gatt springa in på donken och låna toan ;). For sedan och hämta Magnus. Sedan hem till Mor och Far. där så skulle vi he på lillfinkan. Vi hittade först inte vart kontakten skulle sitta, men den va långt där under.. körde fram och backade vagne, hörde de small till lite, men pappa gjorde inget som stod bredvid så de va väl inget då tänkte jag.. Men de va sladden på finkan alldeles för kort.. så vi fick skruva lös litte och flytta på sladden, men nee de gick endå inte.. Man kan  ju inte fara utan lyse på finkan heller! Så bara att packa om och he finkan på 140n ist.. Suck.. Va de skulle strula.. Tur vi var ute i god tid så, vi behövde inte stressa! Vilken strulig morgon! Men de gick ju rätt så bra sedan iaf :) Eller ja.. Loppet gick väl inge vidars, vart typ sist på 2.15. Men han hade nog gått in i sin vintervila han, med mycket päls.. Sen va banan fylld med 10000000 miljoner liter vatten så de va leeeerigt! ;) Men ni ska killen få vila fram till jul iaf. Så ska jag fundera ut nåt vettigt vad han ska få göra i sommar :)

Puuh, vart mkt nu..

Sjuk?

Erik ligger hemma och är sjuk idag. Han har en vanlig förkylning, feber och trött.. Igår hade jag ont i huvudet hela dagen, och idag börjar jag få lite.. Så kanske blir hemma imorrn..?
Vi får se..
Funderar nu på vad man ska äta till middag...

Deppig!

Jag är helt nere! Sitter på jobbet med huvudvärk, kläderna hemma har blivit missfärgade, jag vet inte vad man ska laga för mat, packa osv.. Jag orkar inte jag vill inte..
Vill bara hem och läggamig på  soffan och göra inget!
Och det är jättemånga som har svininfluensa i Stugun, jag kanske inte ska följa med Katarina på dagis :s, kanske ska ta mig en egen sväng?
Jag kanske har svininfluensa i huvet som gör att jag känner mig så nere..? Vem vet...

Ne, nu ska jag hämta smör och ta mig ett digestive kex...

Lady Gaga

Jag e fan helt såld!
hehe näe, riktigt så illa är det väl inte men Lady Gaga gör så J*vla bra musik.
Har hittat ytterligare 2 nya favoriter från hennes nya album (som släpps 24-25/11)!
Gick med Katarina till dagis innan jobbet idag så jag kom lite tidigare. Så nu har jag hunnit lyssna lite innan alla kommer.
Förutom Bad Romance, så ska ni lyssna på (Don´t call my name) Alejandro och No way. Ni MÅSTE! hehe
FAN jag spillde ut vatten på mitt bord när jag skulle höja så Marie skulle höra! MORR. Aja hoppas att telefon och headsettet fungerar iaf ;) hehe

På Fredag åker jag och Erik till Sala. Vi ska på dop och ta hem min märr :)  Ska bli kul.

RSS 2.0