-14,9?

Vaknade imorse och det va -14,9. Gud så skönt tänkte jag! För när jag och Erik kom hem igår kväll så va de kring 22..
Men Erik gick och hälsade på Kalle en snabbis, då va de tydligen -30 hos dom..
Så när vi gick till bilen så plocka Erik upp termometen ur snön ;)

Igårkväll va jag och Erik in till stan och åt på Athena med Kicki och Jimmy.  
Men de va ett jävla hallaballoo innan vi kom in..
Jag slutade kl18.00.. Så jag skulle bara ta in hästarna hem och byta lite kläder sen fara. Började med att när jag kom till stallet hade Anders redan tagit in dom så Va in till han en snabbis och prata lite. Fick en Parfym av Annelie som luktade jätte gott! :) Och Anders kom med en Whisky som jag skulle ge till Erik.
For hem och ringde Erik. Han satt inne på LVS och vakta. Skulle komma en massa rallybilar.. Men bara de att han som hade verkstan på nån utbildning, som dröjde.  Jag for och bytte bil till V70.. For förbi där dom hade utbidlningen, såg ut som dom va klar. Sen sa Erik att han skulle stanna hemma. Men dom va ju nästan klar där sa jag.. Jaha. Så följde han med iaf, och han gatt hem och byta om.. Så sen for vi . Puuh. Men när vi kommer till Lybäck så ringer telefon. Då så måste vi vända för han måste skriva in sig på rallyt där.. Sen kom vi iväg.. Suck. Blev en timme sen än tänkt.. Men he gick ju de å :)


Nu ska jag springa bort i köket här på jobbet och kolla på litte rally bilar. Skulle väl ringa precis då skulle jag tro.
Ja, kanske inte sa det! jag jobbar idag! Så efter denna dag har jag 2 lediga dagar att ta ut! Great!

(Ikväll ska vi se på Brüno!)

Bilder

Just de! jag hade ju utlovat några bilder..
Har 2 st som jag tänkte visa!





*sprattelsprattel*

Igår åkte jag in till stan direkt efter jobbet. hade litte "ärenden" på Lillänge. Först va jag in på Apoteket och Lindex m.m. Tänkt kolla om Skopunkten hade nå varmare skor, men icke. Bara stövlar och högklackat.
Sen svängde jag in på Jula! Köpte bilklädsel, tärningar och en nickande hund! Pimp my Blingo! haha fan så snyggt de vart. Erik va inte särskilt pepp på rosa. Men han sa imorse "fan de va ju lite tufft"!! haha! YES! Great success!!
Ska försöka ta nån bild sen. Igår blev det så mörkt.. Syntes inge bra!


News

Gårdagen va en helt vanlig Onsdag utan några speciella händelser.. Känns som, en reklam på tv, att arbets veckan är en transprot tid till helgen.. Torsdag idag så det är ju inte så länge kvar tills det är helg. Men imorrn jobbar jag kväll, vilket är segt, men jag tackar inte nej till sovmorgonen.. Jag är fan seg nu för tiden alltså! Men men Anders kommer ju hem i helgen. 
Hästarna ska skos och verkas i helgen. Behövs!

Läste en blogg imorse när jag kom hit och den tjejen skrev ett "svar på tal" på en kommentar. Den tjejen är tvilling mamma och 15 år och fått denna kommentar:

Ni äter ju kakor, godis och bakelser hela tiden. Iallafall skriver du det i var och vartannat inlägg. Du kanske borde tänka på vikten. Du har nämnt att du vägde 70 kg (!!!) inann du blev gravid. Vet du hur mycket det är för en 15 åring?? Försök leva lite hälsosammare istället, det gynnar både din kropp, dina barn och förhållandet.

Men alltså. Vart fan tog respekten vägen?
Skulle inte bli förvånad om det är en liten fjortisjävel, som vill få uppmärksamhet och har kissie som idol
Så skriver man bara inte.. SKÄRPNING!

Nog om det.
Igår kväll när jag fixat stallet och satt mig i soffan så ringde Erik och fråga om jag inte kunde fara och komma med nya strumpor och skor. Han va blöt och kall.
Vad gör man inte för kärleken!? ;)
Åkte hem och kollade på Robinsson. Det va ju "landet brunsås" samtidigt på 2an, som förra veckan skulle vart sp bra.  Men igår tyckte jag inte de va nå bra.. Dom surra bara om tillsatser m.m.. Så kollade på Robinsson ist.

När jag la mig så ringde jag Erik och han hade lite nyheter att berätta :)
Han hade tagit kontakt med han som hade den där gården tidigare. Han talade om att det va en tant i Borås som ägde den. Han fick nummret till henne och ringde.
Dom hade surra en stund som de hördes.
Deras mening med gården va att dom skulle ha en "mötesplats". Deras dotter studerar Umeå, och dom kan mötas på "halva vägen". Sedan att hon och hennes kille kunde sedan flytta dit och bilda familj m.m.. Men dom var ju inte helt 100 på att det skulle bli så.
Sen när dom vet om nu att det finns spekulanter på gården så kanske dom är villig att sälja.
Men man ska inte ropa hej förrän man kommit över bäcken. Men jag HOPPASHOPPASHOPPAS! Det skulle bli så bra! Pepparpeppartaiträ


Bjuder på några Tösen bilder lite senare. Det strular en del med sidan just nu. :s



Föl!

Åhh! inatt drömde jag att Tösen fick sig ett litet föl! En liten fux hingst med vit bläs! Det finaste som funnits..
Men han fanns ju inte den rackarn! Jag tror ju i och för sig att det blir en brun utan tecken. Då båda e brun och enda tecken någon av dom har så är det Namnlöse som har vita hår i pannan. Men man vet ju inte.. vore lite kul om den får något tecken iaf..

Tycker att Anders kan komma hem nu! jag är så jäkla trött på jobbet. Idag har jag tom lite ont i huvudet.. :/
Slumra till på jobbet innan alla kom. Va lite tidig idag. Va här typ kvart i. Men igår va jag här typ kvart över..
Faktiskt lite skönt att sätta sig ner, slänga upp fötterna och varva ner lite..

Måndag

Shit den här helgen gick fort. Till och med denna måndag gick fort! Bra!! Gillar när dagarna går fort.. Fast helgen kan få vara lite längre ;)

Nå vad har hänt denna helg.
I Fredags kommer jag inte riktigt ihåg, vi va nog hemma bara tog lugnt..
Lördags vid frukosten frågade Erik vad vi skulle göra. När jag for till stallet så pratade dom om bio så jag fråga Erik om vi inte kunde gå på bio på kvällen. Tjao, de kan vi väl sa han ;) så vart det. Först så va vi ute och gick med Anders hundar, upp för en brant jävla backe. Innan bion så åt vi mat hos mamma och pappa! Kul att se dom, de e inte varje dag!
Vi såg filmen Avatar! Jag tyckte att den va riktigt bra faktiskt! Trodde inte de. Så det va en positiv överraskning!
Brorsan ska ner till Hufvudstaden och hade en dag till över och funderade på att se den i 3D. De vill jag med! Kan gott se filmen igen :D

Tösens mage, så jäkla svårt att få bra kort, men magen sticker ut
rätt mkt till höger! ;) Syntes mer i verkligheten.



Vände mig om innan jag klev in i bilen och får se detta! Fint va!? (Söndags morgon)

Igår så hade jag tänkt att rida en sväng, men de hade inte Karelin tänkt. Jaga dom säker i 1h.. Tösen sprang bara lite, hon stod mest och kolla på.. Så jag tog och skrubba lite på luckorna som va fulla av dam och skit, släppte ut ena hunden, busa lite med henne. Sen så åkte jag med erik hem efter att han hade lastat..
Städade Berlingon åxå.. Ska pimpa den med ny klädsel (svart och rosa) och rosa tärningar!! Hahah! Kommer bara va jag som vill köra den hihi!


Fredag!

Fy satan vad de e skönt med Fredag! Nu har jag bara 30 kvar att jobba! Härligt!
I helgen tror jag det bara blir lugnt!
Ikväll skall jag och sambo Erik dinera på den lokala resturangen.. Men vet inte om jag törs efter ha sett Kniven Mot Strupen. Fan de e äckligt alltså. Men jag lyder nog ordspråket att "Det man inte vet, det lider man inte av".. Visst går den så?
Hm, nåväl..


Fan de e så lätt att lägga upp bilder på jobbet, hemma tar det 10000år att ladda upp bilden.. Hoppas ni inte lider av att få se denna bild, haha!
En TRÖTT Lina en Fredagsmorgon.

Kvällsjobb

Mest troligt åker jag på att jobba kväll idag. Jag har beredskap så det är smällar man får ta, vad gör man inte för en extra slant?
Har pratat med chefan idag också. Mitt vikariat går ju ut sista Mars. Kollade om det var någon risk att man måste gå eller om man får vara kvar.
Och om det finns möjligheter att börja jobba 75% osv.. Alla de andra som jobbar 75% har ju någon form av sjuksrivning, barn osv. Men hon skulle kolla upp detta när man inte har någon "anledning".. Så vi får se hur det blir.
Ska man köpa en gård så är det ju bara att jobba 100. Så är det ju bara! Men som sagt. Vi får se hur det blir..

Jag slutade vid lunch igår :) Stack ut och red med Mia! Gud så härligt de va! Hade kunnat suttit på hästryggen hela dan.. Men de kändes i arslet. Lite pinsamt, men det är väl så när man inte ridit på länge eller regelbundet.
Men det är precis så jag vill ha det. Kunna gå hem vid lunch sedan sticka ut och träna hästarna!


Så här såg Karelin ut efter ridturen. Han vart lite svettig :)


Så här såg jag ut imorse btw, aningens trött! Kanske syns på mina toffsar som sticker ut?! HÖHö

Borta

Jag har inte skrivit här så mkt då vi haft telefoni problem. Vilket resulterat i att vi vart tvugna att stänga ner allt som har med internet att göra. Och hemma sitter man ju så sällan vid datorn, räcker ju dom 8 timmar på jobbet ;)

Inatt kom John och Örjan hem med nya lastbilen också. Dom hade parkerat den lite kasigt MITT på plan haha! Såg lite styckt ut..
Såg ut som "Hej! jag har köpt en 700, kom och titta på den!"

Imorse när jag gick förbi verkstan när jag gick på jobbet så va de några gubbar som stog med händerna i fickorna och luta sig över den och kolla.
Va tvungen att ringa Erik då :) Han kände sig nöjd. Han sa även "Den såg väl ganska fin ut in i" - Jaha så det hade kunnat vart bättre? Haha Vart lite fel där! ;)

Kommer väl upp bilder på den nån gång sen.. Men vi, eller Erik, har tappat bort kameran. Han hade med sig den till Ström där dom ska bygga bilen. Men sen är den borta. Erik är säker på att han hade med sig den hem.. Meen vi hittar den inte.. Suck! :( Jag vill ha den tillbaka nu!


Jag och Erik på nyår ;)


Tillbaka på jobbet

Yes, är tillbaka på jobbet. Var inte så jätte mkt bättre imorse än igår, men nu känner jag mig bättre. Hade en släng med huvudvärk mitt på dan som störde. Men jag hade tur och det släppte.
Har något varmare på jobbet nu också. SKÖNT!
Ryktas att kommunen vridit upp värmen för Infocare som sitter i samma hus fast en annan del. Vilket resulterade i att vi fick ingen värme alls ! Tummen upp för kommunen. I like! Att vara sjuk är ju hur kul som helst!!

Nåväl.. Exakt en månad kvar till min födelsedag. :D

SJUK

Ja! Är hemma från jobbet idag. Snorar som en gris och de kittlas i näsan konstant känns de som. Men nyser typ ibland bara!
Skulle tro jag blir hemma imorrn också..

En lista

Varje svar ska börja på samma bokstav som ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga svar och inte påhittade ord.
Om personen som utmanar dig har ett namn som börjar på samma bokstav som ditt, får du inte skriva samma svar som han eller henne!
Du får inte skriva samma svar 2 ggr.
Du får inte skriva ditt namn som svar mer än på fråga 1.

1. Vad heter du? Lina
2. Flicknamn: Linnea
3. Pojknamn: Linus
4. Yrke: Lastbilschafför
5. Färg: Lila
6. Klädesplagg: Luva
7. Mat: Lasagne
8. Sak i badrummet: Lampa
9. Plats/stad: Ludvika
10. En orsak att vara sen: Lat
11. Något man skriker: Lillskit!
12. Film: Liar Liar
13. Något man dricker: Lättöl
14. Band: Lambretta
15. Djur: Lus
16. Gatunamn: Lugnviksvägen
17. Bil: Lupo, VW
18. Sång: Let´s Dance - Linda Sundblad

Hästmannen

Jag fyller ju år om en dryg månad. 14 Februari, Alla Hjärtans Dag närmare bestämt.
Det jag önskar mig då är boken om Hästmannen!
Filmen gick igårkväll på SVT2. Jag blir fascinerad över att det över huvudtagetfungerar att leva såhär i dagens samhälle. Tänk vilken krock att bara flytta i i något så modernt som en lägenhet.
Det fanns inte en endaste skvätt ont i denna Stig-Anders. Helt otroligt att han orkar med. Jag skulle völja åka förbi där en dag och få följa en dags arbete. Med hästar, kor, hö, nybakat bröd, hämta timmer i skogen.. Helt fantastiskt!

Eftersom jag vet att mamma och pappa läser detta så kan dom ju åt sig av det jag skrev ;) HÖHÖ

Lunch

Har just nu lunch på jobbet, tyvärr är den snart slut. Fick en matlåda igår av svärmora med en god porter gryta.
Väldigt bra när jag har mina matproblem. ;) hehe

Jag tror jag håller på att blir sjuk! Imorse va jag jätte snorig och nös jätte mkt, ja, gör de forfarande. Liiite jobbigt när man har samtal och det börjar kittlas i näsan. Nu rinner snoret ännu mer och jag känner mig en aningens lite varm, och lite ont typ bakom öronen. Men tog en alvedon för ett tag sen så de e lite bättre.
Men vi får väl se hur det urartar sig.. Eller säger man artar sig.. Ja, ni förstår nog vad jag menar. hehe

Nåväl. typ NU går Anders plan till Thailand.....
Men de har strulat en hel på deras gård + bilar och sånt har gått sänder, vattnet har frusit både i stall och hus. Säkringar har gått. Dom skulle fara till Sundsvall igår kväll kring 18. Men när jag kom till stallet typ 18.30 så va Anders fortfarande ut och höll på att fixa. Dom tyckte ju att det skulle bli lite jobbigt att fara när man vet att det strular med gården. Det kan man ju förstå.
Jag ska även mata hundarna åt dom. En jättegammal jämthund och en ivrig finnspets. Vi får la se hur de går.
Mest troligt inga problem alls. PEPPAR PEPPAR. Jämthunden kanske tuppar av, vem vet. Vad gör man då!? ;)

Så imorse for jag till stallet innan jobbet. Tur man börjar lite senare. Men det är ju bara Måndagar. Jobbar dessutom till 18.30 Så jävla segt!
Men hann gör klart det mesta i stallet. Bara hö som ska fyllas på, och de fanns de ju inne, jag hoppas det räcker.
Dom såg lite morgontrötta ut imorse när jag kom ;)

Ne nu har jag hunnit börja jobba och tagit nåt samtal. Bäst att göra mer nytta nu.

Simma lungt!  ♥

130 bullar!!

Nu har jag och Miabakat 130 bullar! Puh nu är jag riktigt trött har även hunnit med att städa undan det mesta. Bara 2 plåtar att diska av lite. Blev lite ägg spill bredvid som brändes lite.
Men shit vad bullarna blev goda!! Mumma! Nu är  ni välkomna på besök. hehe :)
Jag hade ju lovat lite bilder. Men Erik hade med sig kameran till Ström, så den ligger förmodligen i bilen nere i verkstan. Men tog en bild med mobilen iaf! :) 
Den blev sne, men de får ni ha överseende med! ;)


Jag är med i en tävling på Libresse. Det man kan vinna är en resa+boende+biljetter till Göteborg Horse Show! Kravet är att man bloggar innan, under och efter showen. Man kommer även få en rundvandring kring stallarna! Guud så kul det skulle vara!! Man vinner ju aldrig men hoppet är det sista överger mig!
Man får även ta med sig en vän.. Shit så skoj!

Hästarna fick vara ute idag! Skulle tro att dom var överlyckliga över det! Har vart inne några dagar nu.
Det har ju vart lite mildare idag -24 ;) har vart kallt så länge nu så man tycker att det är skönt när de e -24. Okej, man kanske inte riktigt tycker de va skönt. Men det är ju betydligt bättre med -24 än -33 ;)
Hoppas verkligen det blir mildare snart så man kan ut och rida lite framöver.

Lördagsjobb

Yes sitter på jobbet just nu. Har en timme kvar.
Det är inte direkt livat på en Lördag. Men man får ju en ledig dag + betalt såklart. Men lite segt är det..
Igårkväll vill jag så hemskt gärna baka bullar. Men Erik var vääldigt emot! Så de blev inget.. :(
Men idag kunde Mia hjälpa mig att baka! Så kul det ska bli! Ska se om jag får till några bilder. hehe



Hungrig är jag nu.. Har ni några mattips? Jag känner mig helt lost på mat. Jag är så jäkla dålig på att komma på nån maträtt. Laga mat överhuvudtaget. Det är inget som intresserar mig heller, så man har väl ingen inspiration.. Så snälla kom med lite ideér tack! ;)

Nå. Vad mer ska jag tala om då? hm.. JO! Anders, som har stallet, han den jäveln ska till Thailand. Har jag sagt de kanske? Hm. Ja iaf, så har vattnet i stallet frusit. Trots att hästarna vart inne nästan hela veckan och vi har haft kupé fläkt meen. Suck. Tänk om det blir mer strul nu när han är borta. Han kommer hem 29. Typ 3 veckor ska han va borta. Så jäävla avundsjuk! Jag ska till Thailand nån gång. De e ju så jäkla fint där!
Tänker tillbaka när jag och Erik va till Turkiet. Vi hade de så jäkla skönt. Bara äta, sola, bada och bara va! Me Like! Saknade dock sand stranden



Rättelse

Mamma påpekade att de va ju inte i somras jag tog studenten. Och alldeles riktigt.. Det var ju året innan..
Tiden går så fort att man inte hinner med.. :s

Igår var det röd dag. Fler av dom tack! var väldigt skönt med en ledig dag mitt i veckan. Synd de ska va så förbannat kallt bara. Hästarna har stått inne 2 dagar nu. Dels för de e så kallt ute, men också för att hålla värmen inne. Vattnet fryser ju iaf. Inte konstigt om det ska vara -31 ute.. Suck.
Så vad gör man en röd Onsdag med -28 grader ute. Jo! Man åker till Börtnan HAHA!
Erik "kände" nån som hade en lastbil som dom byggt om nåt på kran som han ville se.. Trodde att det skulle va typ -40.. Men icke var ju rena badvädret där! Bara -22..
På vägen hem for vi in på DollarStore och handla nån tavla och lite sånt. Jag gillar DollarStore ;)
Sen for vi till mamma och pappa på vägen hem. Åt lite mat och leta nåt pussel! (Har ju lagt klart och måste ha ett  nytt!)
Men blev bara en snabbis. Skulle hem och fixa stallet också.
Ni kan ju tänka er hur det ser ut i boxen när dom stått innen hela dagen. Men dom va rätt så lugna endå.

Jag vill ha min gård fixad och klar så jag kan ut och träna hästar!! VILL VILL VILL VILL VILL

Vill inte funka!

Va lej man kan bli! De funkar ju inte att lägg upp bilden.. jaja
Ni fr se litte bilder på Diké ist!

 

 

 

 

Drömhus!

Jag och Erik har hittat var drömgård!
Det ligger i Torvalla, Stugun. En gård med 1 boningshus, 1 stuga, som man säkert kan bo i och hyra ut.
Sen så är det ett gammalt fjös som jag vill ha till stall och Erik till garage, men det får vi ta sen ;) Det fanns ju en del "lador" till där..
Det ligger en åker bredvid som man kan arendera. Vi ska göra en rakbana som e minst 500m lång, och rymmas 2 hästar i bredd. Sen ska jag ha en belyst ridplan där jag kan ha mina knatteridnings kurser ;)
Stallet ska ha boxar så man kan hyra ut. Då e de ju samtidigt bra att ha en ridplan och en rakbana.
Vi ska ha ett liten pärland,
Vi ska ha en liten traktor att skotta snö med.
m.m Ja! Listan kan göras lång!
Vi ska nog prata med dom som äger gården och höra.
Vem vet dom kanske är villig sälja!
Dom som äger huset är tydligen från Umeå.

Tääänk! Gud så härligt! Ska försöka rita en bild i paint lite snabb så man kan se hur gården är uppbyggd iaf! ;)
Jag återkommer!

En lista....

Namn: Lina Kristin Peterson

Kallas för
: Bara Lina

Stjärntecken:
Vattuman

Höger eller vänsterhänt
: Höger

Piercingar:
Endast örsnibbarna

Tatueringar
: Ingen, kanske någon litet nån gång..

Längd: 1.62

Skostorlek: 39

Hårfärg: Blond

Fräknar: Ja

Motto: Det ordnar sig

Kär? Japp! i Erik Pettersson, vart det sedan November -06

Önskar du att du bodde någon annanstans? JA! Fast inte så långt bort, jag och Erik har hittat vår drömgård!

Tycker du att du är attraktiv? Inte just nu iaf! Vill gå ner ett X antal kilo först. (Ett stilla sittande jobb gör det inte lättare)

Dricker du? Coca Cola!

Röker du? Aldrig provat

Vilket schampo använder du? Just nu Bobbys. Hade Barnängens innan som är värdelöst.

Vilken parfym använder du? Nina Ricci. Flaskan är som ett äpple.

Vad är du rädd för? Spöken! Hör ljud jämt! speciellt när jag är ensam på kvällarna

Gillar du att tvätta? Nope, men det måste göras.

Gillar du berg- och dalbanor? Njaa, om dom inte är så höga kanske ;)

Senaste…

Filmen du hyrde? Hm, nån på ICA, Benjamin Button kanske..

Filmen du köpte? Ice Age 3!!

Låten du hörde: Lars Winnerbäck - Jag får liksom ingen ordning

Låten du laddade ner? Hm, måste vara Timbalands nya skiva, har dock inte lyssnat på den än.

Personen du ringde? Erik

Personen som ringde dig? Anders Engström, han som har stallet.

TV-program du såg? Måste vart igår kväll, såg och såg, la pussel framför tv och tvn va på. Discovery - Mythbusters

Person du tänkte på?
Erik såklart!

Favorit…

Låt: Just nu: Lars Winnerbäck - Jag får liksom ingen ordning, Black Eyed Piece - Meet me halway

Sak att göra: Sova!

Sport: Trav

Dryck: Coca Cola

Kläder: Just nu, min nyinköpta tröja.

Film: Hm, måste nog vara pirates-filmerna. Dock ett tag sen jag såg dom.

Bil: Volvo V70, Eriks jue! Kör själv mest en Citroën Berlingo till stallet.

Serie: The Hills, Taking the stage

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Ja

Gråtit över en flicka? Ja, men det beror på hur man ser på det..

Ljugit för någon? Ja, :s

Varit i slagsmål? Näe

Blivit arresterad? Nej. Däremot blivit stoppad när jag körde bil. Skulle stolt plocka fram körkortet men det var inte på plats! Som tur var hade jag legget med mig. Hittade körkortet mellan stolen och golvet senare. Slapp böter! PUH!

Träffat någon från internet IRL? ERIK! ;)

Antal…

Gånger du varit kär? 2

Gånger ditt hjärta brustit? 1

Hjärtan brustet på grund av dig? Möjligtvis 1 :s

Tjejer du kysst? 0

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? 1 som man har bättre kontakt med. Annars så pratas man vid ibland.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Hm.. Vet ej, men för några år sedan va det ett uppslag om mig (och Namnlöse) ;)

Senaste…

Boken du läste? Våtmarker

Personen du fick e-mail av? Pappa!

Personen du fick brev av? Hm, Julkort från Momma!

Personen du fick sms av? Katarina,

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Vi är ju en rätt så stor familj, men de måste nog vara i somras på min student. Rätta mig om jag har fel!

Saken du köpte? Jag handlade lite mat på ICA igår.

Vad har du gjort idag? Klockan är bara kvart i tio, så har inte hunnit så mycket. Ätit frukost och åkt på jobbet.

Brukar du svära mycket? Näe, de tycker inte jag iaf.

När stiger du upp på morgonen? Måndagar runt 8. Tis-Fre halv 7. Helgerna brukar bli kring 9.

Vad har du på dig? Det är ju typ -26, så idag blev det långkalsonger, mjukbrallor, en t-shirt och en randig tröja ;)

Vad ska du göra ikväll? Laga mat, fixa stallet, försöka hinna gå en sväng om man inte fryser ihjäl. Lägga lite pusselspel

Vad är du allergisk mot? Inget vad jag vet

Var har du ont? Lite i ryggen!

Använder du hårspray? Väldigt sällan

Kan du stå på händer? Nej!

Håkan Hellström eller The Ark? The Ark

Salt eller socker? Socker

Gillar du ketchup? Ja.

Är du glad nu? Ja! Det är jag!

Var du glad igår? Yes!

Vad dansar du till? Clack Eyed Piece!

Stockholm är… ? Sveriges huvudstad!

Göteborg är… ? Den stad där faster Airi bor i.

Kan du sjunga? Nope, men hade görna kunnat.

Spaghetti eller makaroner? Makaroner

Land du vill besöka? Thailand!!



Jahopp då var det slut!
;)Tog lite mer än en timm att gör den haha! Men man har ju ett jobba att sköta!


Puzzelspel

Mamma fick ett tusenbitars puzzel av mig i julklapp. Det la hon så klart på typ 2 dagar ;) Jag hann inte se vad resultaten blev då. Men hon var så snäll så jag fick låna det!
Nu är vårt vardagsbord fullt med puzzelspelsbitar ;) puzzelspel, visst låter det lite sött!

Sen måste jag varner er för ett balsam! Använd EJ barnängens balsam. Det reder knappt ur håret, det blir torrt, elektriskt och det tovar sig nå jääävulskt. När man sedan ska borsta genom håret när det är handukstorrt blir det bara ett enda stort fågelbo av allt..
Va på stan i lördags så då köpt jag nytt schampoo och balsam, och en hårinpackning..


RSS 2.0