En sköning

Igår var en jäktig dag.. 3 av 5 sjuka.. fullt upp.. samma idag så det förväntas bli jobbigt idag med.. Eller så jobbigt ärd et väl inte egentligen.. Man är inte van bara.. Hur som.
Åkte hem till mamma och pappa igår och åt middag (och hämta räkningar). Vi fick goda pannkakor av pappsen! Kollade lite på kort också som mamma hade fått hem! :) Lille Albin har ju blitt så stoor :)
Va där inte allt för länge. Skulle ju hem och fixa med höet som hade börjat mögla.. (och Erik hem och sova)
Det va lättare sagt än gjort. Jag trodde den va möglig bara en liten bit in när det blev så varmt och fuktigt. Men den va fan möglig rakt igenom.. Ringde till Anders och störde honom lite. Men satt och åt jaktmiddag med sina jakt middag med sina jaktvänner.. (mkt jakt här! ) Så jag fick fara och hämta Erik så vi plocka ur den där jäkla balen ur höhäcken och hämtade en nu. Vi vet dock inte vad vi ska göra med den nya balen, om vi ska ställa ut den, eller om vi ska riva upp hela skiten och "torka" den.. Det är inte tillräckligt kallt för att den ska hålla sig fräsch ute.. Ett jävla probelm. Att dom är dåligt gjorda gör ju inte saken lättare..
Nåväl..


Här får ni en skön låt iaf!
Adam Lambert - If I Had You


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0